**********************************************************************************************************
Yer gök duayladır. Kalpten ve herkes için hayırlı olanı isteyin , Rabbim öyle yücedir ki öyle merhametli ve cömerttir ki o kullarını en çok sevendir.
Ben sizinle tek birşey paylaşıcam , ömrüm boyunca o hoca senin bu falcı benim bakım yaptırım derken , tarot ve kave falı bakmaya başladım .
Hayatım alt üst oldu. Sonra tövbe ettim rabbime , ve rabbime çok şükür şimdi evli ve mutluyum . Buna vesile olan kişiye gelicem...
Görkem Bey Bio enerji uzmanı , ben hayatımda böyle bir şey görmedim , boyut bakımı yapıyor , ilk söylediğim şey sen beni nerden tanıyorsun , bütün bunları nerden biliyorsun, demem oldu. Bundan önce gittiğim falcı , hoca v.s. ler bir harf verince havalara uçarken , bu adam ise direk adını ana adını cep numarasına kadar söylüyor. Beş vakit namazında niyazında 32 yaşında , inanılmaz efendi bir insan ben şahsen onun bu dünyaya görevli olarak geldiğine inanıyorum. Hayatımdaki insanları onunla yeniden tanıdım , pes ettim dediklerin çıktı dendiğinde başkaları kasım kasım böbürlenirken , çıktı demeyin vesile oldunuz diyin diye ikaz eder. Şöyle söylim , Ne zaman nişanlanacağım ne zaman evleneceğim , ne zaman araba alacağım (arabanın motorunun 1.4 olacağına kadar) , hayatımın tüm püf noktalarını ondan aldım ve hiç irtibatımı kopartmadım . Allah dostu bir adam kesinlikle , öle getirme götürme işlemi yapmaz asla , haram olan hiç bir şeyi yapmaz ve meleklerle allahın izin verdiği kadarını bildirdiğini söyler. Oraya bi kız geldi üzerimde büyü var diye , yok diyip gönderdi. Bir avukat ile birlikte sivil bir polis geldi aradıkları bir adam mı ne varmış adresini almaya geldik dediler şaşırdım. :S Gittiler sıra bana gelince dayanamadım sordum. Kayıp olanları da allah izin verirse buluyoruz dedi. Hı bi de asla ben demez hep Biz der.
Gerçekten yardıma ihtiyacı olan varsa , hayatınızı karıştırmayın...