- 19 Nisan 2014
- 565
- 263
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #4.121
Siraz hakkinda ne dusunuyorsunuz bir de luna06
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siraz hakkinda ne dusunuyorsunuz bir de luna06
Hatunlar Selena'nın son falı bende çıkmış durumda hayret ettim ama harbi harbi çıktı Sadece son bir şey kaldı çıkmasını beklediğim o da çıkarsa Manisaya gider elini öperim bu hatunun
Siraz o simdiki kredilere kesinlikle degmez. Luna06 ya baktirmadim.
Ben kredisi uygunken yollamistim. Kahve yolladim sorumu sordum. Kisa bir yorum yollamisti daha cok mantik üzerine yürütülmüs bir yorumdu. 25 kredi sanirsam tarot/katina. Illa denemek istiyorsan biraz sabirli ol bekle yakinda 5e iner bence :)))Hic tutturamiyor mu simdiki durum yada gelecek o da mi sallamasyon:/
Kızlar yeniyim bikac gün önce baktırdıgım kişilerle ilgili yorum yapmıştım. An itibariyle yenisini ekliyorum. Siraz sanıyorum patladı. Suanki kredisine baktırmayın sakın biraz daha düşerse denenebilir,herkesin enerji uyumu farklı.
O kadar fal içinde yaşadıklarıma en tutarlısı cezvve deki Karia idi. Katina baktırdım. Duruma en yakınını o söyledi o yüzden katina isteyenler denesin derim. Şu ana kadar baktırdığım herkes evleneceksiniz derken o bu kişi cok zor biri yıldızınız barısık değil diyerek doğruyu söyledi.Gercekten öyle. 6 kredi galiba denemek isteyenlerin haberi olsun. Ama galiba en iyisi baktırmamak bana bunca fal evlilik diyince etkilenerek daha fazla kaptırdım kendimi hayaller kurdum. Sonu hayal kırıklığı baktırmayım diyorum ama dayanamayıp atıyorum umut dünyası galiba
Siraz bendede patladi bencede o krediye baktirmayin kizlar.
Kariaya bende katina baktirdim banada aynen yildiz meselesini yazmis.. sana geri dönecek ama kabul etme karsina baskasi cikacak 2015 evlilik demis. Bende Kariada patliycak dönen yok tam tersi daha bu gece arkamdan yine oyunlar cevirdi sabah 4 uykumdan kaldirildim arkadasimdan.. evlilik bana cok uzak 2015 ise cok yakin :)))
Kızlar venusunkızına baktıran var mı? Fal fiyatları baya uygun hepsi 5 ve 7 kredi
oooff offf MedyumFatima sana çok ihtiyacım var yaa..buraları okuyorsan lütfen online ol yaa, iş konusunda acilen baktırmam sana.. nerelerdesin??
Sorma canim ya son girdiginde 50 dolar yükledim sirf ona fal atabilmek icin simdide girmiyor bile.. elimde kaldi kredilerim baktiracak kimsede yok.. ayip ya bu kadar da olmaz madem bakmiycakti fal alimini acmasaydi bende yüklemezdim.. ögrenciyiz sonucta o para benim 10 günlük mutfak masrafima denk..
Spastiğe fal baktırıp memnun kalan var mı?