- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.504
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #4.041
hepsi :) yani söyle yaniltmaca derken.
Ben iliskim bitince aslinda bir çok seyden haberim yoktu, bunlari 6 ay sonra ögrendim geçen hafta tam olarak.
Bitince aslinda pek bir açiklama yapmamisti ve ben aylarca neden , nerde hata yaptim diye diye kafayi yedim.
100den fazla fal baktirdim, her defasinda kafasi karisik, aile sorunlari var ama seni seviyor falan filan genel seyler denildi.
Ben geçen hafta, bene birlikteyken sürekli görüstügü birinin varligini ögrendim, yani benim yanimdan kalkip ona gidiyormus, gelemeyecegim dedigi zamanlar (biz ayri sehirdeyiz) aslinda geliyormus ama vaktini o kizla geçiriyormus, onun haricinde, randevulastigi baska kadinlar, ve arada sirada gördügü bir kaç kiz daha ...hatta o sürekli görüstügü kiza bendende söz etmis...
ama baktirdigim hiç bir falda, ne o sabit olan kizdan nede diger maceralarindan, yalanlarindan hiç söz edilmedi, yani fallarin uzaktan yakindan gerçeklerle hiç ilgisi yoktu...ilk defa biri bir falda bana bu durumlardan söz etti, ilk defa. o yüzden hani gelecekle ilgili dedigi seyler çikarmi bilmiyorum ama geçmis ve su anki durumu bir tek o bildi...
Bir erkek gelmiyorsa başkası olma ihtimali cidden çok yüksek oluyor...canım bu siraz uzunmu bakıyor kısa mı falı karılşıkta değil anladığım kadarı ile
Son düzenleme: