tellwe.com'da bakılan fallar!

Herkese merhaba. Manollya ve ışıkrehberine baktiran yorum yapabilecek kimse var mı?
Manolya gidişatı bilmişti bende ama son falları çok tavsiye oldu o yüzden atmadım bir daha. Işık rehberi eh diyebilirim ama bir daha baktırmam çünkü öyle olursa böyle olur gibi ihtimaller ve tavsiyeler çoktu.

Bana fazla olumsuz geldi. Gelecek öngörüsü de beni üzdü. Size de öyle mi pembeci olmasını istemem ama fazla karamsar geldi
sizin durum olumsuz mu peki?
olumlu konustugu ablam var ve ilk fali cikmisti sonrakinde vade vermis daha vakti var. benim durum olumsuzdu o da olumsuz konstu ama baska sordugum konuya iyiydi. forumda 3.kisi gordugu ve bildigi biri de var. bi kere denedigim icin yorum yapamiyorum ama cevremdekilerin fallari cikti mi patladi mi diye yazicam bu ara deneyen cok

herkese sorunlari konusup hallediceksiniz mi diyor? bisuru kisiye ayni tabloyu cizmis
Sanırım genel olarak olumlu konuşuyor ama direkt böyle demese de sonu olumlu görmüştü benim de bekliyorum ama önceki olumlu söyledileri çıktı bana. Ufak olumsuz bir iki şey söylemişti onlar da öyle olmuştu. Benim enerjim tuttu herhalde bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…