- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #38.381
Gelecek çıkmadı yani öyle mi?nakta beni de sok etmisti sordugum kisi disinda bana soyle dekorasyonu olan, kapidan girince boyle dolabi olan biri var diye evdeki los isiklandirmaya kadar eximi anlatmisti. cok degisik detaylar bildi yorumladi ama sonuc eh yari yariya
Manolya gidişatı bilmişti bende ama son falları çok tavsiye oldu o yüzden atmadım bir daha. Işık rehberi eh diyebilirim ama bir daha baktırmam çünkü öyle olursa böyle olur gibi ihtimaller ve tavsiyeler çoktu.Herkese merhaba. Manollya ve ışıkrehberine baktiran yorum yapabilecek kimse var mı?
Bana fazla olumsuz geldi. Gelecek öngörüsü de beni üzdü. Size de öyle mi pembeci olmasını istemem ama fazla karamsar geldiLunara nın falı çıkan çıkmayan var mı?
Diğerleri gibi aşırı olumlu konuşmadı yani gidişat biraz zorlayacak sonuç olumlu ama daha da ilerisi için çaba gerekiyor gibi konuştuBana fazla olumsuz geldi. Gelecek öngörüsü de beni üzdü. Size de öyle mi pembeci olmasını istemem ama fazla karamsar geldi
Özelden söyler misiniz? Çok ihtiyacım vararkadaşlar tellwede anlık olarak çok iyi bilen bir yorumcu buldum. ama burada yazınca ücret artışı olduğu için yazmıyorum. dileyene özelden iletirim.
sizin durum olumsuz mu peki?Bana fazla olumsuz geldi. Gelecek öngörüsü de beni üzdü. Size de öyle mi pembeci olmasını istemem ama fazla karamsar geldi
Bana çıkan şeyleri olmuştu olumlu ve olumsuzneliferi deneyen var mi ? sevgilinle konusup sorunlari cozuceksiniz dedigi arkadasima sevgilisi baskasiyla gorusuyorum demis
Bana çıkan şeyleri olmuştu olumlu ve olumsuz
Sanırım genel olarak olumlu konuşuyor ama direkt böyle demese de sonu olumlu görmüştü benim de bekliyorum ama önceki olumlu söyledileri çıktı bana. Ufak olumsuz bir iki şey söylemişti onlar da öyle olmuştu. Benim enerjim tuttu herhalde bilmiyorum.herkese sorunlari konusup hallediceksiniz mi diyor? bisuru kisiye ayni tabloyu cizmis
neliferÖzelden söyler misiniz? Çok ihtiyacım var
nelifer
Ona da baktırdım durumumu hemen olumluya bağlamış ve bazı cümleleri çok uzatmış gibi geldineliferi mesajla bi saattir konusuyoruz ve cok pembeci
Lenoraras’ı öneririm. Herkes gidişatı da pempe pembe yorumlarken lenoraras öyle olmayacağını bildi.Kızlar öneride bulunur musunuz?
O kadar çok fal baktırdım ki artık kim doğruyu söylüyor bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?