- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #38.421
Merhaba Edaasa'ya baktıran oldu mu? Duvarındaki yorumlar çok iyi merak ettim
tesekkur ederimolumsuz yorum gelince iade ediyo yanimda baktiran iki kisiyi iade etti
tesekkur ederimsizin önerebileceğiniz biri var mi
ben de merak ediyorum. duvarda da çok yorum yok geri bildirim olarak. buradan baktiranlar yanitlarsa çok iyi olur. bugün ben de ona göndermeyi dusunuyorum2 gündür lunarada çok sıra vardı beğenen beğenmeyen var mı? Geçmişte baktırıp çıkan oldu mu?
Evet çok iyi olurben de merak ediyorum. duvarda da çok yorum yok geri bildirim olarak. buradan baktiranlar yanitlarsa çok iyi olur. bugün ben de ona göndermeyi dusunuyorum
ben tabii kiYulee dönmüş adını çok görmüştüm burada. Sanırım falları çıkıyordu. Var mı çıkan çıkmayan kızlar?
Size ciktimi Yulee’nin dedikleri?ben tabii ki
Yok çıkmadı demek istemişSize ciktimi Yulee’nin dedikleri?
Yok çıkmadı demek istemiş
hayir cikmadiSize ciktimi Yulee’nin dedikleri?
Yıllar önce baktırdım çıkmamıştıYulee dönmüş adını çok görmüştüm burada. Sanırım falları çıkıyordu. Var mı çıkan çıkmayan kızlar?
ben baktirdim bi kac gün önce. aslinda güzel bir faldi iki aylik bir vade söyledi. Daha önce baktiran oldumu?Merhaba Edaasa'ya baktıran oldu mu? Duvarındaki yorumlar çok iyi merak ettim
Melisaya ne fali attiniz?Kizlar bi kac gündür yorumlarinizi okuyorum.. üye olup biseyler yazmak istedim.
Fal sepetinde cok Fal baktiran biri olarak:
Efsun: mevcut durumu iyi biliyor fazla detay vermeden vadesi dolmadi daha ve yildiznamesi cok güzel
Cicek Celen: genel olarak durumu iyi biliyor ama verdigi vadeler patladi
Cisem Deva: Bilemedi bence
Melisa Donukuk: Durumu bildi verdigi vadeyi bekliyorum. Baya iyi bir bakimdi acikcasi.
Gökben: Detaylara kadar söyledi ama vadesi dolmadi
bu arada ben hic bir detay vermiyorum.
Burda tavsiye edilen falcilarin coguna baktirdim ve genelde hepsi aynisini söyledi ama aralarinda patlayan da cok oldu. Verdikleri Vadeler genelde tutmadi. Coguda pembeci zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?