- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #38.341
bana verdiği vadeler gecikti ama dediği gibi oldu. nihai sonuç için bekliyorum ama patlayacak gibi geliyor bakalım.Nelifer bana 1 ay önce 2 hafta sonra komple düzeleceksiniz bulusup konusacaksiniz demisti, öyle bir sey olmadi yani patlamis oldu
Özellikle olumsuzu da söyleyenBana son dönemde nelifer, manollya, durrinarbel ve lenoraras ın falları çıktı. Başka önerebilecek olan var mı?
Nelifer sartli mi bakiyor?Bana son dönemde nelifer, manollya, durrinarbel ve lenoraras ın falları çıktı. Başka önerebilecek olan var mı?
Yok bana hiç şartlı atmadıNelifer sartli mi bakiyor?
Ben beğendim analizlerini ve dün dediği bir şey çıktı. Bu arada onunla birlikte telefonda baktırdığım Firdes, fal sepeti aslı yılmaz da bilmiş oldu. Bir iletişim olacak demişlerdi dün için öyle de oldu.Peralina hakkinda ne düsünüyorsunuz? Cikan oldu mu?
Eskisi gibi yazmıyor kimse pek yorumunu aslında yazsak iyi olacak boşuna para gidiyorBazi yorumcular saka gibiler tellwede. Bir daha kendi basima yorumcu secmem sadece önerdiginiz kisilere baktiririm
Lunaraya baktıran var mı? Çıkan çıkmayan oldu mu?
Aa olumsuz çıkmasına üzüldüm geçmiş olsunablamla bana cikti. bana olumsuz ablama olumlu konusmustu. benim falda on gun icinde demisti daha cabuk cikti. cikmaz olaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?