tellwe.com'da bakılan fallar!

Tellwe de bende birine baktirmak istiyorum. Simdiye kadar edaasa da fal baktirdim ama iki aylik bir vade verdi. Lunara beni 3 güb bekletti fali iptal ettim.
Peralinayi denesemmi diye düsünüyorum
Ben bayağa memnun kaldım peralina dan ilk falında gidişat dediği gibi oldu. Sonuç için vadesi bu ay sonu ama analizleri falan doğru bayağa.

Ben bayağa memnun kaldım peralina dan ilk falında gidişat dediği gibi oldu. Sonuç için vadesi bu ay sonu ama analizleri falan doğru bayağa.
tamam ozaman bende baktircam :) bi kac gün önce instagramdan baktirdim birine. Ismini yazsam reklam olarak sayilirmi? Isim ve anne ismi haric hic bir detay vermedim. O konustu ben dinledim, gercekten mevcut durumu falan bildi ama gelecek icin söyledikleri olur mu bilmiyorum. Hatta ek olarak patronumla tartisma yasicak olacagim söyledi daha dogrusu verdigi harfler patronuma uydugu icin ben ona yordum.
arkadasim da baktirdi ona ama gelecek icin söyledikleri biraz imkansiz geldi bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…