- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #38.321
bakalım bana da yorumu pembe geldi. İnşallah çıkar şaşırırımBana oyleydi. Vadeside geceli 2ay olmus
Hisli’nin falı ablama komple çıktı.bakalım bana da yorumu pembe geldi. İnşallah çıkar şaşırırım
Hisli nasıl peki? Ona mı yollasam?
Seruven’e at eger atmadiysan daha once. Hislide son falinda bende sacmaladi. Bekar adami evli cikardibakalım bana da yorumu pembe geldi. İnşallah çıkar şaşırırım
Hisli nasıl peki? Ona mı yollasam?
Bana son ilişkim dışındaki herkes için olumsuz konuşmuştu hepsi de olumsuz oldu. Son ilişkime olumlu konuştu o da devam ediyorLenoraaras nasıl sizce? Pembeci mi?
Hisli bana çok çıkıyordu da sürekli baktırmamak lazım sanırım son falı çıkmadıSeruven’e at eger atmadiysan daha once. Hislide son falinda bende sacmaladi. Bekar adami evli cikardi
Ya bana vadeleri gecti.. ama gecmis, kisilik analizi cok iyiydi. Ama ben basta cok detay veriyordum her falciya oda varHisli bana çok çıkıyordu da sürekli baktırmamak lazım sanırım son falı çıkmadı
Ay evet kişilik analizi en iyi falcı hisli bence de ben de hakkını yemeyeyimYa bana vadeleri gecti.. ama gecmis, kisilik analizi cok iyiydi. Ama ben basta cok detay veriyordum her falciya oda varama tabi hic bahsetmedigim cok spesifik seyleride bildi, hakkini yemiyim
Kahinabla sesli bakar. Ama daha once baktirmadiysaniz sartli atar. Ben gecen kabul ettim 5dklik ses kaydi gondermis saka gibi!peki telwede sesli bakan iyi bir yorumcu var mı? 250 kredim kaldı iade etmediler.
sartli nasil oluyorKahinabla sesli bakar. Ama daha once baktirmadiysaniz sartli atar. Ben gecen kabul ettim 5dklik ses kaydi gondermis saka gibi!
Puanlama/Yorum yapma hakkiniz olmuyosartli nasil oluyor
ne baktrmatnz?uzun suredir baktırdıgım tek kişi burada önerdiginiz durrinarbel'di. anlik analizi burda baktirdigim anda da belirtmiştim gayet iyi diye, sonuç da 2 ayın sonunda söyledigi gibi oldu. pembe tablo çizmemişti, zaten olumlu şeyler de olmadi.durum güncellemesi yapmak istedim. çikti kisacasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?