tellwe.com'da bakılan fallar!

Tesekkür ederim.
Kizlar sizi haftada kac fal baktiriyosunuz? Benimki iyice bagimlilik oldu. Suan kendimi tutuyorum haftada bi iki kere baktiriyorum. Ondan önce günde iki fal gönderiyodum. Nasil düzelcek bilmiyorum
Rica ederim.

Soruna gelecek olursam, bende gunde en az 2-3 fal baktiriyordum. Aylarca boyle devam etti.. ne verilen vadeler cikti, nede gidisat soyledikleri gibi ilerledi. Zamanla cikmadigini gordukce otomatik kendiliginden soguyosun zaten

Rica ederim.

Soruna gelecek olursam, bende gunde en az 2-3 fal baktiriyordum. Aylarca boyle devam etti.. ne verilen vadeler cikti, nede gidisat soyledikleri gibi ilerledi. Zamanla cikmadigini gordukce otomatik kendiliginden soguyosun zaten
Hicmi tutan olmadi? Olumsuz konusan? Bende biri bile olumsuz demiyor. Ben tandigim bi iki kisiye baktirdim burda arkadasimin tanidigi. Hatta fasulye fali bakiyo. Oda olumlu konustu. Artik param kalmadi kendimi öyle tutuyorum.

Hicmi tutan olmadi? Olumsuz konusan? Bende biri bile olumsuz demiyor. Ben tandigim bi iki kisiye baktirdim burda arkadasimin tanidigi. Hatta fasulye fali bakiyo. Oda olumlu konustu. Artik param kalmadi kendimi öyle tutuyorum.
Olumsuzdan daha cok olumlu konusan oldu. Ama gidisati hic kimse dogru bilemedi. Ufak tefek cikan seyler oldu ama onlarca faldan buda tesaduf deyip geciyorum. Bi onceki fallariyla celisen cook oldu. Nabza gore serbet misali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…