- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #38.301
Sadece online olduğunda açıyorLenoraaras a baktırayım dedim ama bulamadım fal seçenekleri açıl görünmüyordu. İlk defa baktıracaktım niye öyle oldu ki? Girdiğinde mi fal seçenekleri açılıyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece online olduğunda açıyorLenoraaras a baktırayım dedim ama bulamadım fal seçenekleri açıl görünmüyordu. İlk defa baktıracaktım niye öyle oldu ki? Girdiğinde mi fal seçenekleri açılıyor?
Çook eski 5-6 yıl önceNezaman attın ki?
Dun attim, Yogunum, brz bekletebilirim falini geri cekme dedi. Sonrasinda enerji alamadigini soyleyip iptal ettiManollya ya dün baktırdım kısa bir vadesi var çıkarsa yazarım. Dün çok kalabalıktı sırası bayağa baktıran olmuş. Memnun kalan var mı?
Aa kötü olmuşDun attim, Yogunum, brz bekletebilirim falini geri cekme dedi. Sonrasinda enerji alamadigini soyleyip iptal etti![]()
İlk falinda barisma yok dediDurrinarbel in dediği çıkan çıkmayan var mı kızlar!?
İki falda da ne baktırmıştınızİlk falinda barisma yok dedi
Ikinci falinda var dedi
Barisma olmadi
Bana an’ı bile bilemediDurrinarbel in dediği çıkan çıkmayan var mı kızlar!?
Canli özelİki falda da ne baktırmıştınız
bana cikmadiKızlar bir de lenoraras bana hep çıkıyor ama burada fazla yorum görmedim. Çıkmayan da oldu mu?
Bana da yoğunum bekletebilirim bakacam dedi bakmış bana 7buçuk dakikalık ses kaydı güzel yorumlamış bir konu vardı ona olumlu sonuçlanacak demiş inş öyle olurDun attim, Yogunum, brz bekletebilirim falini geri cekme dedi. Sonrasinda enerji alamadigini soyleyip iptal etti![]()
Lenoraras iyi benceKızlar telwwe de ve binnazda kimi öneriyorsunuz ?
24 saat bekletti iade etti keşke önceden etseydi o krediyle leoranas’a baktırırdım. Telweden iade alınıyor mu? Aklımda başka kimse yoktu.Peralina’ya baktıran var mı?
Bana oyleydi. Vadeside geceli 2ay olmusLenoraaras nasıl sizce? Pembeci mi?