- 26 Ekim 2010
- 1.629
- 1.179
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #38.141
Gidişat ve sonuç hiçmi tutturamadı konuyu yaniMaviyakamoz bana ertesi günü patladı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gidişat ve sonuç hiçmi tutturamadı konuyu yaniMaviyakamoz bana ertesi günü patladı
Sorduğun kişi sana asla dönmez seninle asla iletişime geçmez dediGidişat ve sonuç hiçmi tutturamadı konuyu yani
Ay kadin sirf olumsuz yorum yapmak icin bakiyo heSorduğun kişi sana asla dönmez seninle asla iletişime geçmez dedi
Ertesi günü aradı zibidi
Mantıklı, hepimizin durumu olumsuz. %90 çıkıyor olumsuz konuşuncaAy kadin sirf olumsuz yorum yapmak icin bakiyo he
Maviyakamozun tek sonucu tutuyor ya arada dedikleri hiç biri çıkmadıMantıklı, hepimizin durumu olumsuz. %90 çıkıyor olumsuz konuşunca
Dolandiricilik zeka isi. Ablamiz cozmus olayiMantıklı, hepimizin durumu olumsuz. %90 çıkıyor olumsuz konuşunca
Kiz fala inanma ama falsizda kalma demis atalarimiz. Hiiic moralini bozma derim ztn yuzde 90 cikmama ihtimali varKızlar bnm konum işle alakalı ama önemli bir iş var, başka şeylerde var aşk meşkte değilde, yuvarlak yorum yapmış mesela bi konuyla ilgili ama herkes ocak şbat mart aylarını işaret ederken mavi yakamZ 7 ay aonra anca bsyler gelişir vs yazmış moralim bozuldu:/ durrin arbel drek tarh ay vermiş mesela o yzden
işimizz fallara kaldıysaa ohoo valla hayırlı ise olsun ben hep öyle dua ederim olcak işim döndü malesf,bakalım kısmet..yaşayp görücez, falsepetimdede derya nural, efsun hatun,çiçek çelen e baktırdım, hepside hemen hemen aynı vadeleri verdi, bi tek mavi yakamoz 7 ila 9 ay a anca gelişir gbi söyledi bakalımKiz fala inanma ama falsizda kalma demis atalarimiz. Hiiic moralini bozma derim ztn yuzde 90 cikmama ihtimali var
AMINNN.. verdikleri vadeler 1/3 ay arasimi? Genelde hep o zmn dilimini veriyo hemen hemen butun falcilar hatta 1/2 ay arasi cogunluk. Herkesemi boyle? Nural’i hic begenmemistim ben, Çiçek iyiydii ama Efsun anda ve gecmiste iyi olmasina ragmen sonucu cok fena patladi bendeişimizz fallara kaldıysaa ohoo valla hayırlı ise olsun ben hep öyle dua ederim olcak işim döndü malesf,bakalım kısmet..yaşayp görücez, falsepetimdede derya nural, efsun hatun,çiçek çelen e baktırdım, hepside hemen hemen aynı vadeleri verdi, bi tek mavi yakamoz 7 ila 9 ay a anca gelişir gbi söyledi bakalım
Efsun sana bi haber gelecek 15 güne dedi o haber gelmedi ama bi konuyla alakalı işte esas konu ocak başı dedi birde bi cümlesinde de şubat mart ayı demiş genellikle hemen hemen hepsi bu sekklde soyledı 1 ay da klasık cümle ya hepsinde 1 ay içinde bi haber alırsın var zatnAMINNN.. verdikleri vadeler 1/3 ay arasimi? Genelde hep o zmn dilimini veriyo hemen hemen butun falcilar hatta 1/2 ay arasi cogunluk. Herkesemi boyle? Nural’i hic begenmemistim ben, Çiçek iyiydii ama Efsun anda ve gecmiste iyi olmasina ragmen sonucu cok fena patladi bende
Aynen oyle! ben gelecek konusunda Efsun’a inmam. Bana neler neler dedi hic 1tanesi bile cikmadi. Tam tersi oldu. Insallah sende tam tersi olur, bekledigin olumlu biseyse ciksinEfsun sana bi haber gelecek 15 güne dedi o haber gelmedi ama bi konuyla alakalı işte esas konu ocak başı dedi birde bi cümlesinde de şubat mart ayı demiş genellikle hemen hemen hepsi bu sekklde soyledı 1 ay da klasık cümle ya hepsinde 1 ay içinde bi haber alırsın var zatn
Bide Sibel vardı Melekler kahvesinde efsaneeeeistanbuldaysan taksim kadınlar kahvesi zehra ya git online bakıyor pişman olmazsın
Hala ordamı sibell ordaysa hemen gideyim taksime yakınım ama yok azize, elif bide birini daha dedi melekler kahvesi tırt eskisi gbi değil ya asla sibele masıl ulaşırım?Bide Sibel vardı Melekler kahvesinde efsaneeee
Ay Sibel efso dimi? Geçen sene gitmiştim. Tipi biraz Serüven’e benziyor şimdi düşününceHala ordamı sibell ordaysa hemen gideyim taksime yakınım ama yok azize, elif bide birini daha dedi melekler kahvesi tırt eskisi gbi değil ya asla sibele masıl ulaşırım?
Kız online da bakıyoo ara kadınlar kahvesini online sıra alabilirsin hemde uygun fıyatlı süper fal bakar bir cok detayıda sen söylemeden sormadan bilir
Oha cok sagol cnm! Haftasonu bir arastirayim ben o zmnKız online da bakıyoo ara kadınlar kahvesini online sıra alabilirsin hemde uygun fıyatlı süper fal bakar bir cok detayıda sen söylemeden sormadan bilir