tellwe.com'da bakılan fallar!

Anlatmak ister misin bacı
ayy çok teşekkür ederimm son günlerde ikimizin de işi yoğun zaten fakat hep birbirimize zaman ayırırdık yaklaşık olarak 3 haftadır ayıramadık hatta ben ayırdım fakat o ayıramadı yani arkadaşlarıyla çıktı demedi bizde şu gün buluşalım vs. çok zoruma gitti yani söyledim bende bunu çok uzamadı kapattık hemen ama huzursuz oldum tabi

Şimdi senin bu kişi ile aranda yakın geçmişte bu kişide hem kendi hayatını yaşarken ilişkideki sorumluluklar konusunda bir anlaşmazlık olduğunu düşünüyorum.Çünkü ermiş kartındaki kişi hem kendi hayatını yaşarken sevgilisi ile olan ilişkisindeki dengeleri ayarlayamaz.Şu an onun bazı yaptıklarından veya söylemlerinden dolayı çaresiz hissediyorsun ama yakın gelecekte yeter be diyerek onunla iletişime geçmeni engelleyen herşeyi bir kenara atıp ilişkini tekrar canlandırma eylemine girebilirsin.

Asa altılısı
Baş rahip
Kupa yeşilimsi Evita1907
Bu kişi hayatına başarılı bir giriş yapmış ya da sen bu sefer başaracağını umut ederek hayatına almışsın ama çok yolunuz var.İlk başlardaki bu pozitiflikl ilişkinin genel olarak muhteşem geçeceğini göstermez ama başlangıçta duygular olumlu ve pozitif... Şu an da kişi sadık bir kişi ama biraz geleneksel bir karakter...yani çok modern değil...ama evlenmek istsen evlenirsin..böyle şeylere çok yatkın...Ama senin yönün şu an yok yani bu kişiye karşı çok odaklı değilsin.Belki de bu kadar geleneksel bir adam hayal etmedin o nedenle odağın kaydı...dediğim gibi odağını toplayıp enerjini verirsen kişi gelecek vaadediyor ama seni mutlu eder mi? bu açılımda çok bilgi vermedi..iyi bir adam diyebilirim ama sana tam uymamış sanki tam bir bütünlük sağlamamışsınız gibi ama aklın diğerinde kaldığı içinde olabilir bu...

ben çenemi tutamadım bugün ufak bir tartışma yaşadık hallettik gibi şu an ama bilemiyorumm
Ya ben ayrılmak istemediğin için kartların dediği yolu ilettim aslında..yoksa ne yaparsa yapsın sus demek istemem açıkçası...bir ayıp ettiyse de söyleyeceksin tabi..ama şu an darlanmaya gelemez durumda sadece...ama bu doğru mu? o kısmı sen bilirsin sonuçta..bu onun ruh hali,psikolojisi diyelim..kendini kötü hissetme yani..

Reactions: cnu
kessssinlikle en ufak bir şey söylediğimde daralıyor gibi şu sıralar normalde böyle değildi yani

Evita ikincisi kupa yeşilimsi ya canım askm a gidiyor elim geçen ki muhabbet geliyor aklıma bişey de diyemiyorum böyle de kendimi tuhaf hissediyorum öyle derseler burada dediklerinizden dolayı itici bu ne ikilem
sıkıntı değil..o işte insanın yönsüzlüğü,ne istediğini bilmemesi,kendini kandırması anlamını taşıyor...
anlamı çok bozmadı yani..

kessssinlikle en ufak bir şey söylediğimde daralıyor gibi şu sıralar normalde böyle değildi yani
işte ilişkiyi yürütmek için duymazdan göremezden gelebilir veya ben bunları hakketmiyorum kafanı topla öyle gel şekerim..de diyebilirsin...bu tamamiyle senin kararın olacak...bir bak duruma işte...

Reactions: cnu
işte ilişkiyi yürütmek için duymazdan göremezden gelebilir veya ben bunları hakketmiyorum kafanı topla öyle gel şekerim..de diyebilirsin...bu tamamiyle senin kararın olacak...bir bak duruma işte...
geçici bir süreç olduğunu düşünüyorum bu durumun o yüzden bende üstüne gitmemeye çalışıyorum ya. yani ağzımı açıp tek kelime edemeyecek miyim saçma bakalım bir kaç gün daha

Ağzına yüreğine sağlık öyle bir eyleme girmem de çok teşekkür ederim :) yenisi ile devam eskisi de pişman olduğunu görmek istiyorum

Ağzına yüreğine sağlık öyle bir eyleme girmem de çok teşekkür ederim :) yenisi ile devam eskisi de pişman olduğunu görmek istiyorum
Araba kartı hayatımın direksiyonunu artık ben elime alıyorum ve kalıcı eylemler yapıyorum demek ..sen kendi isteğine göre uyarlarsın :)
adam pişman olacak mi? diye çekebilirsin ...

kesinlikle öyle
Bazen böyle tıkanmalar oluyor ortada çok büyütülmeyecek birşey yoksa bunlara insan görmezden gelir ben mesala biraz bu konularda geçmişten çok fazla sıkıntı yaşadığım için kimseye tahammül edemiyorum birşey mi oldu direk bitiriyorum asla sabır denen birşey yok bende katlanamıyorun en ufak beni huzursuz eden birşey olsun bırakıyorum ama siz benim gibi yapmayın benim defermasyon duygularım dejenere oldu artık cidden hayatımdaki insanlarda da peygamber Sabri var katlanıyorlar sizde kendinize göre seviyorsanız ve ilişkinizi istiyorsanız gerektiği yerde görmezden gelmeyi alttan almayı hiçbirşey olmamış gibi davranmayı becerebilmek gerekiyor

cok tesekkur ederim gercekten cok dogru soyluyorsunuz. bende biraz sabırsız bir kişiyim ama dengeyi sağlamak gerekiyor çünkü gerçekten sevgilimde aynı şekilde çok yorduğum zamanlar oldu ama hep alttan aldı. biraz bencillik ediyormus gibi hissettim su an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…