tellwe.com'da bakılan fallar!

Geçmiş : Tılsım onlusu
Şimdi : Son hüküm (mahkeme değil miydi bu kartın adı ya )
Gelecek : kupa altılısı

canım aile büyükleri,aile çevresi ile ilgili bir konu çıkmış, belki senin kafandaki soru aileler arasında konuşulmuş olabilir gibi geldi.bazı konularda muhakeme bu zamana kadar uzamış ve tüm bunların sonunda eski güzel günlerin geri gelmesi,özlenen biriyle görüşme gibi etkileri olan da gelecek potansiyeli verdi.Birde konular hem ailevi hemde maddiyat içeren konular olabilir.
son gelişmelere uyumlu mu?

Çok sağol canım benim emeğine sağlık Aile değil duyduğum konu maddiyatla daha doğrusu işle alakalı canım. Birlikte takip ettiğimiz bir iş hakkında ama aileye de yansıdığı için mi aile çıktı bilemiyorum.

tamam finansal refah isteği,finansal refah için imkan oluşması gibi al geçmişi o zaman...para onlusunun bir anlamı da o..

1 saat maillerime bakacağım buradayım...kart seçmek isteyen gelsin çok sıkılıyorum şu mail işinde kafa dağıtayım bende...
Canım iki aydır konuşmadığim kız arkadaşım var bana ters hareketleri oldu araya mesafe koydum doğru mu yaptım?beni her yerden de takip ediyor sosyal medya da ama ne beğeni ne emoji bir hareketlilik yok.secsem bende bakar mısın?

tamam seç hemen canım..son bir sana bakayım..benimde işim bitlmek üzere..sonra giderim..bekliyorum seni..

ya bende ailesine danışıp sana mı geliyor diye düşündüm..öyle istedim aslında..
ama muhakeme edip gelebilir ya...2. ve 3.kartı niye ona yormadın?
Yorsam mı bilemedim ki hadi inşallah diyorum o zaman Şimdi o iş sonuçlanmış ve o bi refaha erecek gibi duruyor bu işin sonunda maddi açıdan, ben de oradan bağlantılı dedim ki hani o İşte benim de emeğim vardı bir vefa duygusu aklından geçirir beni anar güzel enerjilere gelir falan filan

Asa yedilisi,buyucu ve tılsım dokuzlusu canım .

Şimdi bu kişi kendisini senden daha alt seviyede hisssetmiş olabilir bunu yenmek için de sana biraz baskın davranmış,gereksiz çıkışlar yapmış olabilir bu ruh hali ile, sen kariyer olarak belki bilinç seviyesi ile daha yetkin bir insan çıkmışsın..geride bırakman daha faydalı ..birşeyler düzelse de tekrar bozulacaktır çünkü dediğim gibi aranızda bazı seviye farklılıkları var.

kupa altılısı son kart geçmişten gelen güzel haber ,hediye, eski bir dost ile görüşme vs gibi anlamları var. ben ona yordum açıkçası..

Çıkış ki ne çıkış nasıl bildin ?beni çocuğu azarlar gibi azarladi şok oldum.sonrada bir hafta sonra seni seviyorum diye mesaj attı hiç bir şey olmamış gibi.uzak durma kararı aldım o gün zaten.cok sağol canım:)

boşver..ömür boyu herkesle arkadaşlık edeceğiz diye birşey yok.bazıları bir miktar yol arkadaşlığı yapıp gidecekler zaten...öğren ve devam et arkadaşım..

Yaa ben de isterim ama enerjimiz uyuşmadı hissetmiyorum o yüzden bakmıyorum da diyebilirsiniz znnddjjd
Ya ben falcı mıyım anlamam enerji uyuşmadı falan.. sen bilgisayardan niyetini tutup 3 kart seç,buaraya yaz, ben gördüğüm ilk an kartların anlamına göre geçmiş şimdi gelecek diye diziyorum işte..öyle çok da bir fevkalade durum yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…