- 15 Mayıs 2013
- 3.883
- 788
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #3.361
Amin .....
Olur tabi ya,her şekilde olur ,Hızır aleyhisselam vesile,Allah istedikten sonra el açıp dua etmek zaten yeterli.
3 aydır bu eller havada kaldı be bacım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin .....
Olur tabi ya,her şekilde olur ,Hızır aleyhisselam vesile,Allah istedikten sonra el açıp dua etmek zaten yeterli.
3 aydır bu eller havada kaldı be bacım
Çok haklısın,çookk iyi anlıyorum,insanız ve sabırsısız ,herşeyin bir an önce olması tüm dileğimiz.Sabrın sonu inşallah kısa zamanda selamet olur canım.
Kızlar Venüsamber den haberi olan varmı en son telveyi bırakmıştı! geri gelecekmi bir yere başladımı?
tatlım, tellwe yi bırakmış o ve yeni bir siteye geçebileceğini söyledi..en son msj attım nereye geçtiğini bize bildir diye, bu tarz siteleri pek bilmediğini, hem müşteri dostu, fiyatı tellwe gibi dolar üzerinden kesmeyen hem de kendi hakları için daha iyi bir yer varsa tavsiyelerinize uyarım dedi
son bilgim bu oldu.. faceinden msj atmıştım... umarım bir yere geçer de bakmaya başlar yeniden çok özledim
merhaba kızlar,kimse bu ara fal baktırmıyor herhalde form bi sessiz o kadar suyunu çıkarmıstıkki falın, baktıracak kimse kalmadı ve haliyle konuda tıkandı ben eski fallarıma baktımda yiğit,crayz,klotyagmurun falan tarihleri geçti yani patladılar tarıh olarak
forumdaki sessizlik benim de dikkatimi çekti, bazen fal baktırasım geliyor ama falcı bulamıyorum şaka gibi crazy'nin bana dediği tarih de geçeli 1 ay olacak
baktımda şimdi kehriban,hislerenerji ve medyum Serkan'ın kide geçmiş boşwer cnm iyi oldu baktıra baktıra toptan tükettik hepsini,fal işini bırakmamız daha kolay olur bide bu baktırdıklarımızın tarihleri yavaş yavaş patlayınca gör bak fala tövbe edecgz
evet çok haklısın böyle böyle fal illetinden de kurtuluruz umarım , zaten mayıs ayı burda ciddi bir patlama yaşanacak gibi hadi bakalım
vallaha aslında baktırmamak en iyisi .sonuçta kimse ve hiç kimse 4-4 lük fal bakması mümkün değil.biz herşeyi bilsin günü gününe de çıksın arzusu ile daha çok hayalkırıklığı yaşarız.ama en azından durumu doğru yorumlayan ve olasılıkları söyleyenlere bakım yaptırmak daha iyi.yoksa bende derim derdin neyse geçecek şöyle güzel olacak böyle mükemmel devam edecek diye.tarihler bazen tutmasa da (ki genelde bende tutuyor şükür ) telwede 1-2 yorumcudan vazgeçmem.en azından diğer 30 tl -50 tl bakanlar gibi pembe hayal dünyası çizmiyorlar..
kızlar ben serüven'e kitap falı baktırdıydım, bana sağlıkla ilgili (özellikle de dişle ilgili) bi sıkıntı yaşayacaksın demişti.
ve dün benim dişim kırıldıı
hiç hesapta yokken dişçiye gittim yaniii
Ya kızlar artık arada ücretsiz kahve falı atıyorum sürekli de Sabrina diye bir falcı denk geliyor. Bu Sabrina bilgisayar bakımı galiba ama beni tutturdu. Geçen hafta baktırmıştım. Parti gibi neşeli, coşkulu bir kalabalık içindesin demişti haftasonu arkadaşımın kına ve düğününe gittim. İş ile ilgili bir fırsat çıkıcak karşına demiş ertesi günü görüştüğüm biryerden olumlu dönüş aldım. A harfinden gelecek güzel haberler var demiş. Eski sevgilimin annesinin adı A ile başlıyor ve tel görüşmesi yaptık. Kadın çok çok güzel konuştu. Ya bilgisayar falan ama gerçek falcılardan daha güzel şeyler çıkarttı. Ben artık Sabrina'yı denicem. Nasılsa bedava. En azından çıkmazs içim acımaz.