- 10 Mart 2010
- 1.875
- 1.803
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #3.341
selenaya fal baktıran var mı şu son bir haftada arkadaşlar?
Ben baktırdım sanırım 2 haftayı geçti. Benim favorimdir kendisi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selenaya fal baktıran var mı şu son bir haftada arkadaşlar?
Ben de geçen günlerde saraylıhanıma kahve falı yollamıştım.rezaletti cidden( enerjimiz tutmadı sanırım.gitti 20 lira((
patlayan fal haberiyle karşınızdayım .. medyum fatima hem iş hem gönül işinde söylediği şeyler patladı gitti arkadaşlar , bir diğer maçta görüşmek üzere sevgiyle kalın
patladi derken zaman mi yoksa olay mi, zaman kavraminda hepsi patlayabilir kimse zamani tutturamaz ama olaylarin gidisatini belki :)
Amannnn bu falcıların da olumsuz haberleri bilmelerinde üstüne yok(( bu arada medyum fatima bu sıra falı bırakmış,uzakta yazıyo
Patlayan fal çokta çıkan fal hani?offffff...Bundan sonra hep iyi haberler alırsın umarım.ah sorma bacıııım olumsuz oldum mu fakirin sümüğü gibi yapıştırıyorlar da olumlular nanay yani Fatima o fiyatlarla müşteriyi zor bulur zaten
Patlayan fal çokta çıkan fal hani?offffff...Bundan sonra hep iyi haberler alırsın umarım.
Buarada çıkan fal haberi, Selena bana iş için olumsuz haber alacaksın dedi ve olumsuz da oldu ki çok iyi hatırlamamakla birlikte ona iş için bir şey sormadım diye hatırlıyorum çok emin değilim. Neticede olumsuz dedi olumsuz çıktı
en azindan biri tutturmus :) hahah hep de negatif seyler tutuo nedense
Buarada çıkan fal haberi, Selena bana iş için olumsuz haber alacaksın dedi ve olumsuz da oldu ki çok iyi hatırlamamakla birlikte ona iş için bir şey sormadım diye hatırlıyorum çok emin değilim. Neticede olumsuz dedi olumsuz çıktı
sorma patlayan falların rekorundan sonra olumsuz çıkan fallara sevinir olduk ah bir de olumlu konuştuğu şeyler çıksa manisaya gider öperim o kadını
walla insallah, banada guzel olumlu seyler soylemisti insallah dedikleri hissettikleri tutar, hem de katinam olumlu cikmisti ki bana kim baksa katina da hep olumsuz seyler cikar iyi ciktigi nadirdir
hakkında hayırlısı ne ise o olsun cnm bnm.. Daha iyisi olacağı için bu olmamıştır belki .. Allah yardımcın olsun..
bu arada bu selena bi bana bakamadı sanırım.. kartlar çok ters bozuk gelmiş deyip iade etmiş.. bende bi daha yollamak istemedim açıkcası.. içimden gelmiyo ztn hiçbiri..
offff Allahım sen kurtar bu illetten hepimizi..
Patlayan fal çokta çıkan fal hani?offffff...Bundan sonra hep iyi haberler alırsın umarım.
Alzancarım bugün hıdırellez sanırım günün anlam ve önemi hakkında bilgin var mı ? bu dilek dileme şeysini nasıl yapacağız ?:44: netten araştırdım da her kafadan ayrı ses çıkmış
Canım şu zamana kadar üç beş kez yapmışlığım var,bana pek uğramadı Hızır.Benim bildiğim gül ağacının dibine taşlardan şekil yapılır ,Hızır aleyhisselamda o gece bu dilekleri toplar.Bazısı kâğıda yazıp gül ağacına asıp sabah erken saatte bu kâğıtları topluyor.Ben bu yolları biliyorum Pericim.Bu sene şahsen yapmayacağım,yapan yapmayan herkesin dilekleri kabul olur inşallah.
Amin .....Bu saatten sonra gül ağacı bulmak zor olacağından artık olduğum yerde el açıp Hızır a.s'ı vesile ederek duamı ederim. Rabbim herkesin dileğini duasını kabul etsin inşallah.