- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 37
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #3.061
sanal fincan 1 lira
memnun kaldınız mıı yaniiiiiiiiii :44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanal fincan 1 lira
Serüvende sen neyi önerirsin canım? kahve-tarot -katina? Eğer bunlardan birini beğenirsem kitap da denenebilir
memnun kaldınız mıı yaniiiiiiiiii :44:
evet memnun kaldım.
ben kahve artmıştım canım bana hep daha gerçekci gelir kart işi bni biraz bozuyo heycnlnıyormda cekerken, kahve işte en dogalı
ben kahve artmıştım canım bana hep daha gerçekci gelir kart işi bni biraz bozuyo heycnlnıyormda cekerken, kahve işte en dogalı
ben serüvenin kahve ve tarot bakarken kitaptan yardım aldığını düşünüyorum. Şu kitabın fotokopisini bizede verse ya Zaten sayfasını dolaşırken kitap değişik gelmişti. meğer üzerindekliler sembol müş.
aynen canım en azından senden izler taşıyabiliyor kart gerçekte de bakılsa bana da güven vermiyor =)
aynen öyle kahve öz ve öz senin oluyo ama o kartlar karambole
ama şu kitap flını bnde mçettim bnce siz önce bi kahve atında bi şok oldun benim gbi
kızlar selam=) venusamberi merak ediyordum ama sitede bulamadım ,bırakmış olabilir mi?
Suja ya bende yolladım şimdi kahve 21. sıradayım kaç güne sıra gelir acep
sabahtan arkadaş atmıştı. 15.sıradaydı o zaman. daha yeni ilk 5e girmiş
o bırakmış telweyi bugün facebook hesabında gördüm.
Bende bir hafta önce serüvene baktirdim.
Gerçekten nokta atişlar yapti. 15 günlük bir süre verdi, çikarsa yazarim. Augur'da serüvene benzer şeyler söyledi.
Ikisinide beğendim
teşekkürler paylaşım için=)
serüveni merak ettim , hemen sıra geliyor mu ?
Genellde 4-5 kişi oluyor sirada :)
bu seruven bir benim falımı tutturamadı ya hemide çok güzel şeyler söylemişti
humm 4-5 kişi ne kadar sürede biter ki canım fikrin var mı?
deniyim bu akşam ya merak ettim;-)