ben en sonuncusu olan düşük sesliyi indirdim, butun gun onu dinliyorum sadece süre olarak da normal , onu bi dene istersen ... :)
şimdi öyle bi değişiklik olmadı deme yazını okuyunca beynime kötü telkin gittiİnş. görürüzde benim cup atlamam için 6 cme ihtiyacım var bunu başarabilmek için baya beynimi zorlamam gerekiyo ve olacagını inanıyorum telkinin de temeli inanç sonuçta, tvde telkinle anestezi kullanmadan kist ameliyatı yapıyolardı acı duymuyormuşsun , ameliyattaki acıya bile işe yaradıktan sonra bizimkiler haydi haydi hallederiz
evet evet pozitif düşünelim ki iiii şeyler olsun inşallah.bende ust kısımlar dolsun dekolte gıbı guzel gorunsun ıstıyorum cnm ya ınsallah buyumelerımız baslar bı an once saglıkla
arkadaşlar açılan lniki banada yazarmısınız 1. sayfadaki dosyayı hazırlayan arkadaşın vermiş olduğu bütün linklere tıkladım hiç birinde bişey bulamadım benmi yanlış yapıyorum anlamadımki://
hah aynen öyle bende çevremdeki arkadaşlarım yüzünden kendime dert ettim, şaka yolluda olsa söylenenler ve benim haricimde çokta küçük göğüslü insan olmaması . onceden çok umursamıyorum yoksa . benim alt 70 üst 80 yanılmıyorsam gayet muzdaripim yani, annem evlenince geçer desede
arkadaşlar açılan lniki banada yazarmısınız 1. sayfadaki dosyayı hazırlayan arkadaşın vermiş olduğu bütün linklere tıkladım hiç birinde bişey bulamadım benmi yanlış yapıyorum anlamadımki://
ay canım ancak bu kadar benzerlık olur benım cevremdekı ınsanların en yakın arkadaslarımın hepsı buyuk goguslerınden sıkayetcı ne zzaman bırlıkte ıc camasırı alısverısıne gıtsek sende gogus yok tabı dumduzsun fılan muhabbetı yapıyorlar aslında kırmak ıcın degıl ama farkında degıl onlarda benım sorun ettıgımın
malesef farkında değiller soylene soylene zamanla senin farkında olmadıgın şeylerin yuzune vurulması takıntı haline gelmeye başlıyor şu insanların ağzını bantlasak herkez hzuurlu bi hayar yaşar heraldeben hiç öyle bi alışverişe gitmeyi denemedim zaten , senin ölçün kaç, hedefin ne :d
ben telkını hazırlayan arkadasa tesukkur etmek ıstıyorum galıba buyume basladı bende dıger topiğide takip ettiğim için belirtiler onu gosterıyo ınsallah devamı gelir
vaoov tebrikler :124: bende tık yok daha, dinlemiyorum gerçi o yuzden olma ihtimali yuksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?