Walla tekrar denedim oldu deddiklerimi aynen yaptın mı? belki kullandığın internet explorerda sorun vardır. bir de internet explorer yerine bilgisayarına mozilla firefox internet tarayıcısı yükleyip oradan yüklemeyi denesen daha rahat olabilir...
sorun şu ki link hata veriyo yani açılmıyo o yüzden indiremiyorum sorunum nasıl indirileceği değil ama yine de teşekkür ederim
arkadaşım ben de aynen müzikleri indiremiyorum,linkler hatalı sanırım ama müzikleri indiren nasıl indirebiliyor onu anlayamadım..yenibiri arkadaşım başka bi siteye de yüklesen şu müzikleri olmaz mı deminden beri indiremiyorum,kaç kere denedim.
yeri gelir bazen 2-3 saat dinleyeceğin günlerde olur önemli olan gün atlamamak sadece ideal olan 6-8 saat arası
valla tesaduf mu bilmiyorum diger telkini zaten dinliyodum 2 gundur bu telkini de araya kaynattim dinlerken ; inanilmaz dolgunlar su anda
google chrome explorer ikisinde de denedim hata veriyor malesef indiremiyorum bende, indirebilen de var anlamadım durumu neden acaba. başka bilgisayarda deniycem fırsat bulursam..
bu arada diğer telkini dinleyeli 10 gün oluyor sanırım, etki etmesini beklemiyordum ama inanmıyo da değildim, bikaç gündür göğsüm sürekli kaşınıyo ve dolgunluk var, giderek inanmaya başladım:)
başka bilgisayarda da denedim yine hata veriyor, siteye yükleniş biçimiyle mi alakalı bilgisayarların ayarlarıyla mı alakalı acaba..
Parfaidin kinde link gözükmüyor mesela buradan indiriniz diyor, indirebilen arkadaşlardan ricam biriniz bir de o şekilde koyabilir mi siteye... diğer telkin işe yarıyor gibi ama sevmediğim bir müziği dinlemeye son vermek istediğimden merakla bekliyorum bu telkini
not: linki tıklamadan yalnızca filefactory sitesini açmaya çalıştım yine hata veriyor, fileserve ve filesonic sitelerini açıyor. yani linkle alakalı değil site ile alakalı bir durum. indirebilen arkadaşlar bu iki siteden birine yükleyebilirse çok mutlu olucam...
arkadaşım ben de aynen müzikleri indiremiyorum,linkler hatalı sanırım ama müzikleri indiren nasıl indirebiliyor onu anlayamadım..yenibiri arkadaşım başka bi siteye de yüklesen şu müzikleri olmaz mı deminden beri indiremiyorum,kaç kere denedim.
Tesekkürler yenibiri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?