yine ben ve saçma sorularımcok sevgili yenibiri arkadasım muzikler cok güzel hepsini begendim cok güzel secimler bunun icinde teşekkür ederiz de birşey sormak istiyorum en sonuncu uyurken dinlememiz icin koydugun parcayı gün icinde uyanıkkende onu dinlesek olurmu yoksa onu sadece uykudamı dinlememiz gerekiyor.
kızlar bende bişey sorcam ben şimdi diğer telkinde 2.21 i bitirdim 2 haftalık aradayım ama hiç bi dolgunluk veya büyüme olmadı. şimdi nasıl yapsam diğerini 3.21 bitirip bunamı başlasam yoksa direk hemen bu telkinemi başlasam nasıl yapmalıyım???
bu dasyaların hepsi hata verdi???
allah allah ben çok kolay indirdimm mediaplayerda çalabiliyorum
Sanırım onu müzikle uyuyamayanlar için hazırlamış, bence başka müziklerin arka fonu olarak da dinlenebilir... mesela bir yerden sevdiğimiz müzikler çalarken bir başka yerden bunu açarsak sıkılmadan dinleyebiliriz diye düşünüyorum... tabi doğru cevabı yenibirinden bekliyoruz
kilo verme ve özgüven telkini dinliyorum..hepsini liste halinde hazırlayıp sırayla dinleyebilirmiyim? bu etkisini etkilermi?
AAAaaaaa nasıl yaa işe yarıyor mu bari
ben bütün telkinleri hep birlikte dinlemek istiyorum, olumsuz etkileyeceğini düşünmüyorum hepsi aynı amaca hizmet etmiyor mu sonuçta. tek bir müziği dinlemek beni çok zorluyo:S Teşekkürler arkadaşım ama link hala çalışmıyor..
arkadaşım dinlemeyi çok istiyorum ama gerçekten açılmıyor ve hata veriyor bunun başka bi yolunu bulamaz mıyız? özelden msj gönderme hakkı olanlar gönderebilirler mi bana?
dinlemeye başlayan var mı?
dinlemeye başlayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?