• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Televizyon;(((

Rozza76

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2016
181
84
28
32
Ya şu akıllı televızyonlardan anlayan var mı? Bu televızyonu aldık yurt dışındayım Bir kaç ay oldu .Süreklı tv izleyen biri degılız bır gün de 2 veya bılemedın 3 saat açık olur o da en fazla . Sorun çok kullanmadım bıle bu tv nın ortasını ıkıye bölen bır cızgı çıktı çok büyük değil ama tv ' yi ikiye bölüyor lütfen anlayan varsa yardım etsın;(

Bence kurcalamadan servisi çağırın ya da garantiye verin falan. Garantiyi devre dışı birakirsiniz yanlış bir sey yaparsanız.

Ya şu akıllı televızyonlardan anlayan var mı? Bu televızyonu aldık yurt dışındayım Bir kaç ay oldu .Süreklı tv izleyen biri degılız bır gün de 2 veya bılemedın 3 saat açık olur o da en fazla . Sorun çok kullanmadım bıle bu tv nın ortasını ıkıye bölen bır cızgı çıktı çok büyük değil ama tv ' yi ikiye bölüyor lütfen anlayan varsa yardım etsın;(
Aynı anda iki farklı şey izlenebilen tvler var acaba onlardan mı tvniz?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 222
Ben Fransa'da yım tv TCL buranın markası ama 6 aylık bır tv bırden bugün tv ızlerken o cızgı çıktı kapattım tv bır kaç saat sonRa aynı yıne;(

Servis cagirmalisiniz,kumandayla alakali degil

Back
X