Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım abim evlenecek haziran ayında telesetten bu mobilyayı beğendiler,,hem yatak odasını hemde yemek takımını aldılar.... etrafta bu markayı kullanan ve çok memnun olanlar vardı hiç sorun yaşamamışlar.... iyi günlerde kullanın
canım konunu yeni gördüm. ben bunu çok beğendim ki kalitesini ve kullanışlılığını bilemiyorum ama çok şık ben de sen gibi baza ve avangard tarz sevemiyorum. bir de böyle tıkış tıkış... yatak odan ve dolabın büyük olacaksa sorun yok demektir. uyarıları dikkate al ama kendi zevklerinden de vazgeçme
merhaba canım konunu yeni gördüm şafak topiğinden hatırladım ismini..
öncelikle hayırlı olsun herşey gönlüne göre olsun inş.
ben 1.5 yıl önce evlendim ve bütün mobilyam teleset hatta yatak odam bu model ama ben sadece yatağımı komidinlerini aynı başlığını beyaz yüksek düğmeli deri modelle kombinledim özel resimlerimde var görmek istersen.
bütün mobilyalarımdan özelikle yatak odamdan çok memnunum şiddetle tavsiye ederim canım