• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teleset Dreamy Yatak Odası

• Konu Sahibi Konu Sahibi myzt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım selam :)
Kafanı karıştırmak istemem ama buna çok benzer bir yatak odası takımını kullanmaktayım :18: ve nasıl söylesem :19: Kullanışlı değil bence.
1. çok alçaklar ve bbir süre sonra rahatsız etmeye başlıyor ki şurdan çok iyi biliyorum ablamda evlendiğinde bu takımdan aldı sonrasında çok söylendi. Hele de bebek doğduktan sonra. Alçak olduğu için kullanışsız. Hayırlısı ise ben de yaza evleniyorum ve bu yatak odasından nişanlımda ben de uzak duracağız. Tatlım kafanı karıştırmak istemem ama sonradan pişman ol istemedim
:16:

Canım selam :)
Kafanı karıştırmak istemem ama buna çok benzer bir yatak odası takımını kullanmaktayım :18: ve nasıl söylesem :19: Kullanışlı değil bence.
1. çok alçaklar ve bbir süre sonra rahatsız etmeye başlıyor ki şurdan çok iyi biliyorum ablamda evlendiğinde bu takımdan aldı sonrasında çok söylendi. Hele de bebek doğduktan sonra. Alçak olduğu için kullanışsız. Hayırlısı ise ben de yaza evleniyorum ve bu yatak odasından nişanlımda ben de uzak duracağız. Tatlım kafanı karıştırmak istemem ama sonradan pişman ol istemedim
:16:

Selam canım :)
Evet canım biliyorum banada dediler bazalı al daha çok parçalı al ama bende öyle bir huy var ki kolay begenemiyorum piyasada hangi mobilya markası varsa baktım en çok içime bu sindi .. Alçak yatakları seviyorum canım ben şuan kullandıgım yatakta buna çok benziyor.
Anlamadım canım alçak oldugu için nasıl kullanıssız oluyor ki :) Bebek oluncada problem olacağını sanmıyorum canım onunlada ilgili planlarımız var :)

Sen hangi modellere bakıyorsun bakalım :16:

Ablanın yatak odası hangisi çok soru sordum galiba :)

Son düzenleme:
Selam canım :)
Evet canım biliyorum banada dediler bazalı al daha çok parçalı al ama bende öyle bir huy var ki kolay begenemiyorum piyasada hangi mobilya markası varsa baktım en çok içime bu sindi .. Alçak yatakları seviyorum canım ben şuan kullandıgım yatakta buna çok benziyor.
Anlamadım canım alçak oldugu için nasıl kullanıssız oluyor ki :) Bebek oluncada problem olacağını sanmıyorum canım onunlada ilgili planlarımız var :)

Sen hangi modellere bakıyorsun bakalım :16:

Ablanın yatak odası hangisi çok soru sordum galiba :)

Aslında biz de çok severek aldık ama; artık 5. yılımız oldu sevmiyoruz :9: Ablamın yaşadığı sorunlar hamilelikle birlikte olan kilolar nedeniyle oturup kalkması, bebeği emzirirken çocuk elinde oturamıyordu çünkü çok alçaktı. Neyse hayatım sen de kullanıyormuşsun zaten :9:
Bizim şu an ki evimiz çok spor biraz daha avargard istiyoruz, modern ama avangard
:9:

Aslında biz de çok severek aldık ama; artık 5. yılımız oldu sevmiyoruz :9: Ablamın yaşadığı sorunlar hamilelikle birlikte olan kilolar nedeniyle oturup kalkması, bebeği emzirirken çocuk elinde oturamıyordu çünkü çok alçaktı. Neyse hayatım sen de kullanıyormuşsun zaten :9:
Bizim şu an ki evimiz çok spor biraz daha avargard istiyoruz, modern ama avangard
:9:

:9:Hamilelik zamanlarım gelsinde buluruz elbet bi yol :9:
Daha kullanışlı birşey alıp bundan vazgeçersem kendimi yerim şıklık daha önemli sanırım bende :9:
Tercih işte zevk renk meselesi bende avangard modellerden hiç hoşlanmıyorum :)Modern aynı zamanda spor öyle birşeyler işte :)
Düğün ne zaman :17:

Örnek vereyim hatta:9::9:
$yyyy.jpg $yyyyy.jpg $yyyyyyyy.jpg $yyyyyyyyyyyyyyy.jpg $yyyyyyyyyyyyyyyy.jpg

Gibi gibi :21: Düğün Ağustos :)

Son düzenleme:
:) Dediğim gibi tarzım değil ama 1. ve 5. aralarında en iyisi :34:
Umarım istediğinize sahip olursunuz :)

Güle güle kullan canım benim ne güzel evin hazır şimdi bazalı hemde altına doldurursun ıvır zıvır..
Bende baza almayacagım için dolabı 260 cm olanı düşünüyorum büyük dolaptan zarar gelmez bir sürü eşya toplar diye düşünüyorum battaniye yorgan vs ..Tabi odaya çok büyük kaçmazsa 260 cm :1: Ben birde ayna delisi oldugum için keza nişanlımda öyle aynalı istedik dolabı birde odaya derinlik katar daha geniş gösterir maksadıyla :ssz:

:) Dediğim gibi tarzım değil ama 1. ve 5. aralarında en iyisi :34:
Umarım istediğinize sahip olursunuz :)

Hmmm bu arada model olarak diyecek birşeyim yok çok hoş seçimin :16: Ben direk kullanışlılığına girince yazmayı unutmuşum :9:
Sağol canım hayırlısı ise inşallah. Allah'ım isteyen herkesin dualarını kabul etsin, mutlu etsin, huzurlu etsin (((:

Hmmm bu arada model olarak diyecek birşeyim yok çok hoş seçimin :16: Ben direk kullanışlılığına girince yazmayı unutmuşum :9:
Sağol canım hayırlısı ise inşallah. Allah'ım isteyen herkesin dualarını kabul etsin, mutlu etsin, huzurlu etsin (((:

E tabi kullanışlılıkta önemli sormuşum bende zaten konuyu açarken :1:
Amin inşallah :16: En önemlisi huzur gerçektenn ..

Güle güle kullan canım benim ne güzel evin hazır şimdi bazalı hemde altına doldurursun ıvır zıvır..
Bende baza almayacagım için dolabı 260 cm olanı düşünüyorum büyük dolaptan zarar gelmez bir sürü eşya toplar diye düşünüyorum battaniye yorgan vs ..Tabi odaya çok büyük kaçmazsa 260 cm :1: Ben birde ayna delisi oldugum için keza nişanlımda öyle aynalı istedik dolabı birde odaya derinlik katar daha geniş gösterir maksadıyla :ssz:

Ben de bazalı almayacaktım ama bu takımı görünce bayıldım
Dolabım 245cm eni.
Aynanın derinlik kattığı doğru da ben dolap üstünde çok sevmiyorum ayna
o yüzden benimki içerisinde gizli ayna :)
İnşallah her şey gönlüne göre olur, güzel günlerde kullanırsınız

Ben de bazalı almayacaktım ama bu takımı görünce bayıldım
Dolabım 245cm eni.
Aynanın derinlik kattığı doğru da ben dolap üstünde çok sevmiyorum ayna
o yüzden benimki içerisinde gizli ayna :)
İnşallah her şey gönlüne göre olur, güzel günlerde kullanırsınız

seninki amma konforlu canım güle güle kullan inşallah :)
teşekkür ederim :16:

arkadaşlar telesetin mobilyaları çekyatları falan eskiden beri var zaten ama nedense sehpaları ve tv likleri biliniyor..cok sağlam olduklarını biliyorum bir aile dostumuzun oturma odası tamamen teleset hatta cok ilgimi çekmişti çekyatların altında kasa yerine çekmeceler vardı..

Teşekkür ederim,, ne güzel sizden 2 sene sonrada biz evleniyoruz :) İnşallah bizede ugurlu gelir inşallah .. Çok teşekkürler , seneye birlikte kutlarız artık yıldönümümüzü :13:

inşallah canım..seneye 3 sene olucak bizim :S zaman ne kadar da çabuk geciyo..her anlamda evliliğinin tadını çıkarman dileğiyle..tatlı telaşın başlamıştır şimdi senin..allah yardımcın olsun :) her şey gönlünce olur inşallah..

inşallah canım..seneye 3 sene olucak bizim :S zaman ne kadar da çabuk geciyo..her anlamda evliliğinin tadını çıkarman dileğiyle..tatlı telaşın başlamıştır şimdi senin..allah yardımcın olsun :) her şey gönlünce olur inşallah..

Başlado başlamaz mı kafamda bir sürü şey var :)
Teşekkür ederim amin inşallah :16:

Sizde sağlıkla alırsınız inşallah bebeğinizi kucağınıza :emir_bebek:

Yakında evleniyorm ve eşyalarımızı seçmeye başladık nişanlım ve ben bu yatak odasında sanırım karar kıldık..Kullanan bilen fikri olan var mıdır ? Dayanıklılıgı saglamlıgı konusunda..Henüz gidip bakmadım ve Teleset hakkında fikrim yok...

Eki Görüntüle 606332
Eki Görüntüle 606333

Ya da buna benzer modeller önerebilir misiniz ?

modern tarzda yatak odası takımı arıyorsunuz sanırım . LAZZONİ yatak odalarına bakmadan karar vermeyin derim ...
2 sene önce bende yeniledim yatak odamı .bayada araştırdım özelikle büyük gardrop bulmak ancak bu markada mümkün oldu (3mt 10 cm).. yatagıda alt bazalı ve yere yapısşık asla altına toz girmiyor . ve bir takım almanıza gerek yok renk ve model ve parçaları karıştırmasıda elinizde . markanın reklamı gibi oldu ama ben biraz bu konularda seçiçiyim o yüzden zamanında baya araştırmıştım . 2 senedirde kulanıyorum çokkk memnunun . en azından bakmanızı öneririm .:16:

Son düzenleme:
modern tarzda yatak odası takımı arıyorsunuz sanırım . LAZZONİ yatak odalarına bakmadan karar vermeyin derim ...
2 sene önce bende yeniledim yatak odamı .bayada araştırdım özelikle büyük gardrop bulmak ancak bu markada mümkün oldu (3mt 10 cm).. yatagıda alt bazalı ve yere yapısşık asla altına toz girmiyor . ve bir takım almanıza gerek yok renk ve model ve parçaları karıştırmasıda elinizde . markanın reklamı gibi oldu ama ben biraz bu konularda seçiçiyim o yüzden zamanında baya araştırmıştım . 2 senedirde kulanıyorum çokkk memnunun . en azından bakmanızı öneririm .:16:

Biliyorum bilmem mi Lazzoniyi çok baktım begendiğim modellerde belli fakat çok pahalı..Şimdilik o kadar masraf yapamayız diye düşünüyorum..Orada bi dolabın fiyatı 5bin nerdeyse :31: İlerde düşünüyorum kısmetse..
Bu takımıda çok begeniyorum Lazzoniden sonra en begendiğim bu :16:
Teşekkürler, tarzımı anlamışsınız :13:
Bende günlerdir bakıyorum haftalardır hatta aklınıza gelebilecek her türlü marka fakat çok zor begeniyorum :ssz:

Güzelmiş valla ben çok beğendim,bende yakında evleniyorum bizim yatakodamız çok küçük özel yaptırcaz ama hazır alıcak olsaydım kesinlikle seninki gibi bi model olurdu:)Allahım herşeyden önce huzur nasip etsin,inşallah herşey gönlüne göre olur canım çok zor işler,Rabbim kolaylık versin..

Güzelmiş valla ben çok beğendim,bende yakında evleniyorum bizim yatakodamız çok küçük özel yaptırcaz ama hazır alıcak olsaydım kesinlikle seninki gibi bi model olurdu:)Allahım herşeyden önce huzur nasip etsin,inşallah herşey gönlüne göre olur canım çok zor işler,Rabbim kolaylık versin..

Teşekkür ederim begenmene sevindim :)Amin canım inşallah zor işler valla Allah verir bi kolaylıgını diyorum hepimiz için :16:

Back