• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teleset Dreamy Yatak Odası

• Konu Sahibi Konu Sahibi myzt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

myzt

Meleklerim kızlarım sağlıcakla gelin inşallah
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2011
15.521
4.011
223
Yakında evleniyorm ve eşyalarımızı seçmeye başladık nişanlım ve ben bu yatak odasında sanırım karar kıldık..Kullanan bilen fikri olan var mıdır ? Dayanıklılıgı saglamlıgı konusunda..Henüz gidip bakmadım ve Teleset hakkında fikrim yok...

Eki Görüntüle 606332
$dreamy-yatak-odasi-340x340.jpg

Ya da buna benzer modeller önerebilir misiniz ?

Sanırım 2.fotoğraftaki gibi komidinlerimi aynasız tercih edeceğim..

Son düzenleme:
Yakında evleniyorm ve eşyalarımızı seçmeye başladık nişanlım ve ben bu yatak odasında sanırım karar kıldık..Kullanan bilen fikri olan var mıdır ? Dayanıklılıgı saglamlıgı konusunda..Henüz gidip bakmadım ve Teleset hakkında fikrim yok...

Eki Görüntüle 606332
Eki Görüntüle 606333

Ya da buna benzer modeller önerebilir misiniz ?

Benim yatagımı hatırlattı o yüzden ben de paylaşmak istedim;
$yatak.JPG $sonra.JPG
Benimkisi tamamen beyaz olanı, kahverengili olan ise mobilyacıda gördüğümüz.
ben başlığını kısalttırdım biraz daha modern dursun diye bir de kahvelikleri istemedim.
çok memnunum yatagımdan, seviyorum yani ve tavsiye ederim.

Benim yatagımı hatırlattı o yüzden ben de paylaşmak istedim;
Eki Görüntüle 606339 Eki Görüntüle 606338
Benimkisi tamamen beyaz olanı, kahverengili olan ise mobilyacıda gördüğümüz.
ben başlığını kısalttırdım biraz daha modern dursun diye bir de kahvelikleri istemedim.
çok memnunum yatagımdan, seviyorum yani ve tavsiye ederim.

EVet gerçekten şık duruyor yatağınız beğendim bende güle güle kullanın..
Bende göstermiş oldugum gibi açık renk ve alçak yatak seviyorum..Yüksek yataklardan bazalardan hiç hoşlanmıyorum.

cnm yakından gördüysen içine sindiyse ee az çokta mobilyadan anlıyorsanız alın derim çünkü çok şıkmış bayıldım.

Bende bayılıyorum en kısa zamanda bakmaya gideceğim :16:
Gerçekten çok şık :16:

teleset sanırım televizyon sehpası markasıydı yanlış hatırlamıyorsam, demekki adamlar mobilya işine de el atmışlar. bu arada takım çok güzel :34:

mrhaba bende evlenirken bunu alıcaktım çok begeniyordum fakat başlııgı falan kullanışlı olmaz bide bazası yok diye vazgeçirdiler:)
istikbalden aldım sonra ama çok şık bence

mrhaba bende evlenirken bunu alıcaktım çok begeniyordum fakat başlııgı falan kullanışlı olmaz bide bazası yok diye vazgeçirdiler:)
istikbalden aldım sonra ama çok şık bence

Baza sevmiyorum ben canım ya ama için eşya koyma mantıgı güzel tabi,, ben İstikbal Bellona gibi markalardan hiçbirşey begenemiyorum.. Sen hangi takımı aldın acaba ?

Baza sevmiyorum ben canım ya ama için eşya koyma mantıgı güzel tabi,, ben İstikbal Bellona gibi markalardan hiçbirşey begenemiyorum.. Sen hangi takımı aldın acaba ?

canım bende sadece bunu begenmiştim onuda aldım istikbalden almıştım bende Brillance Sürgü Kapılı Yatak Odası

ELT hemen yardımcı olayım tabiki 1 diyorum ben :) Aynısından alacağım çünkü :9:

teleset sanırım televizyon sehpası markasıydı yanlış hatırlamıyorsam, demekki adamlar mobilya işine de el atmışlar. bu arada takım çok güzel :34:

Genç odası filan üretiyorlardı eskiden . Benim 13 yıllık çalışma masam ve şifonyerim var hala taş gibiler hiç bir yerlerinde bir şey yok kaliteyi düşürmedilerse mobilyayı da iyi yapmışlardır diye düşünüyorum.

Genç odası filan üretiyorlardı eskiden . Benim 13 yıllık çalışma masam ve şifonyerim var hala taş gibiler hiç bir yerlerinde bir şey yok kaliteyi düşürmedilerse mobilyayı da iyi yapmışlardır diye düşünüyorum.

Evet haklısınız bende genç odası üretiyorlardı diye hatırlıyorum..
Memnuniyetiniz hoşuma gitti, umarım kaliteyi bozmamışlardır ..

çok güzelmiş şimdiden hayırlı olsun :)
bu arada bizim de evlilik tarihimiz 11 mayıs :) 11.05.2011
bu tarih bize çok uğurlu geldi..inşallah size de ömür boyu ugur ve mutluluk getirir..

çok güzelmiş şimdiden hayırlı olsun :)
bu arada bizim de evlilik tarihimiz 11 mayıs :) 11.05.2011
bu tarih bize çok uğurlu geldi..inşallah size de ömür boyu ugur ve mutluluk getirir..

Teşekkür ederim,, ne güzel sizden 2 sene sonrada biz evleniyoruz :) İnşallah bizede ugurlu gelir inşallah .. Çok teşekkürler , seneye birlikte kutlarız artık yıldönümümüzü :13:

Fikriniz nedir ?

Kızlar fotoğraflarda gördüğünüz gibi komidinlerin aynalı olup olmaması isteğimize kalmış..
Ben aynasız olsun diyorum komidinleri öyle daha şık geldi bana dolap nasılsa aynalı zaten .. Ayna zaten zor bakımı falan birde komidinlerle ugrasmayayım :1:

Sizin fikriniz nedir ?

Eki Görüntüle 609865

Eki Görüntüle 609866

Burdada sol komidin aynalı !

Eki Görüntüle 609868
Eki Görüntüle 609869

Aynalı olan tarafın komidini daha geniş sanırım..

Aynalı hali daha hoş bence ancak eviniz belli mi?
Yani sıkıntı olabiliyor. Dolap yatak başlık ölçülerinde.
Takım güzelmiş.
Ben de yeni aldım yatak odamı,
geldi kuruldu bakalım 2 hafta sonra kullanmaya başlayacağım inşallah :)

Aynalı hali daha hoş bence ancak eviniz belli mi?
Yani sıkıntı olabiliyor. Dolap yatak başlık ölçülerinde.
Takım güzelmiş.
Ben de yeni aldım yatak odamı,
geldi kuruldu bakalım 2 hafta sonra kullanmaya başlayacağım inşallah :)

Tatlım evimiz önümüzdeki ay netleşecek ama yatak odası büyük olan bir ev tercih edeceğiz.. Sıkışık yatak odasını sevmiyorum..Ölçü konusunu sıkıntı yapmıyorum yani :)

Teşekkür ederim fikrin için :)
Ne güzel 14 günün kalmış rabbim bi yastıkta kocatsın :16:

Dolabın iki ölçü seçeneği var biri 180 cm biri 260 cm bakacağız artık hangisi daha uygun durur :16:

Back