- 1 Şubat 2014
- 791
- 86
- 34
-
- Konu Sahibi chopinnocturne
Peki bana onerebileceginiz bir teknik var mı ?Kimse sizin yerinize sevgilinize telkinlerde bulunamaz. Telkinden ote de beyin yıkamaya, manipule etmeye girer o is.. Bunu kendi basınıza yapmanız en dogrusu olacaktır.
Cok tesekkurler bunu da deneyecegim :*Ozelden size teknik adına bir bilgi verdim. :) Buradan da baska bir teknik vereyim madem..
Yine benzer bir calısma fakat bu sefer zihninizde hayal edeceksiniz irtibat kurmak istediginiz insanı.. Gozlerinizi kapatıp o insanın yuzunu imgeleyeceksiniz ve daha sonra zihninizden konusmaya devam edeceksiniz.
Orng: Niye beni aramıyorsun !? icerikli bir cumle kurmamalısınız. Ofkenizi calısmanın icine katmamalısınız. Salt duygular hakim olmalı.. "Sesini duymaya cok ihtiyacım var. Lutfen rica etsem beni arayabilir misin ? ve sonuna Tesekkur ederim + Sevgilerimle" diye ekleyeceksiniz. Bu sohbeti yaparken surekli gozunuzun onune getirmelisiniz o insanı..
"Hur irade meselesi bu biraz o yuzden taleplerinizi karsı taraftan isterken emrivaki kalıplar kullanmak yerine rica etmeyi trcih etmelisiniz."
Bi de 1 yıllık bir sureyi goz onune almalısınız. Onun yasamında pekcok sey degismis olabilir ve zihni size kapalı da olabilir.
Valla bende de hep arkadaslarimi dusundugumde o gun ariyorlar da sevdigim adamda nedense olmuyor belmi de küs oldugumuz icin bilmiyorumÇok ilginç adamın beni aramasını kendimolmuyolıyormuşum? Ben de ne zaman böyle yoğun düşünsem arıyor ne tesadüf diyordum.
Bana da ozelden yazar misin diger teknigi...Sadece aramayla mi ilgili bu.?Ozelden size teknik adına bir bilgi verdim. :) Buradan da baska bir teknik vereyim madem..
Yine benzer bir calısma fakat bu sefer zihninizde hayal edeceksiniz irtibat kurmak istediginiz insanı.. Gozlerinizi kapatıp o insanın yuzunu imgeleyeceksiniz ve daha sonra zihninizden konusmaya devam edeceksiniz.
Orng: Niye beni aramıyorsun !? icerikli bir cumle kurmamalısınız. Ofkenizi calısmanın icine katmamalısınız. Salt duygular hakim olmalı.. "Sesini duymaya cok ihtiyacım var. Lutfen rica etsem beni arayabilir misin ? ve sonuna Tesekkur ederim + Sevgilerimle" diye ekleyeceksiniz. Bu sohbeti yaparken surekli gozunuzun onune getirmelisiniz o insanı..
"Hur irade meselesi bu biraz o yuzden taleplerinizi karsı taraftan isterken emrivaki kalıplar kullanmak yerine rica etmeyi trcih etmelisiniz."
Bi de 1 yıllık bir sureyi goz onune almalısınız. Onun yasamında pekcok sey degismis olabilir ve zihni size kapalı da olabilir.
Tamamdir deneyecegim. Eger olursa mutlaka yazarim. :)))Ben bu yöntemi kac sene önce merak edip denedim ama olmadı belkide ben yapamadım sonucunu buraya yazarsın denersen merak ettim
ben de o dediğiniz yöntemi özel den mesaj ile rica etsemİrtibat kurmak istediginiz insanın fotografını karsınıza alıp koyunuz. İki kasının tam ortasına bakarak zihinizde kendisiyle sohbet ediniz. Ve diger teknik icin ne gecerliyse bunda da o gecerlidir. Emrivakiden uzak talepler ve cumleler sıcak ve net olmalıdır.
haa okey o zaman :) tesekkürerl :)İki teknigi de az yukarıda yazmıstım.
tişikkirlir <3 :)İstediginiz kadar yapabilme luksune sahipsiniz. Burada asıl onemli olan sey odaklanmak.. :)