telepati ile mesaj atmasını-aramasını sağlamak

Ben bunu yaptım öyle çok odaklandım kii 6 aydır aramayan adam 2 dk sonra aradı

Kızlar nasıl yaptınız? Yaparken şüpheniz var mıydı? Ben de denemek istiyorum bunu ama çok ümitlenip hayal kırıklığı yaşamak da istemiyorum. Bu konularda bilgisi olan varsa özelden yazabilir mi bana?

youtube da boyle cok fazla video var. buraya kopyalaya biliyor muyuz bilmiyorum ama o sekilde yapanlar basarılı oldu mu acaba? cvp verebilirler mi?

youtube da boyle cok fazla video var. buraya kopyalaya biliyor muyuz bilmiyorum ama o sekilde yapanlar basarılı oldu mu acaba? cvp verebilirler mi?
Karelivlog falan var onları diyorsunuz sanırım yorumları okudum da tamamen şans eseri ne kadar olursa o kadar insanın ki olmuş gibi geldi.
Bir tanesini denemiştim ama dedikleri kadar uzun süre hiç yapmadım her gün her gün uğraşamadım. Zaten inanç da önemli ama inancım olmayınca tutacağına yapamamış da olabilirim. Gerçekten tutacağını hissettiğim nadir zamanlar oldu ama umutlanmakla kaldım.

merhaba ben daha cok can aydoğmuş, bioenerjiuzmanı chiparis, ilhan uçkan, mistik yol ve telapati ile mesaj yollayın diye ingce kanalları takıp edıyorum. bazen gerceklesiyor bunu da farkettım endiseliysem olmuyor

merhaba ben daha cok can aydoğmuş, bioenerjiuzmanı chiparis, ilhan uçkan, mistik yol ve telapati ile mesaj yollayın diye ingce kanalları takıp edıyorum. bazen gerceklesiyor bunu da farkettım endiseliysem olmuyor
Mistik yolu ben de denemiştim ama belki de inancım eksikti halbuki böyle şeyler ilgimi çekiyor. Chiparis’i sizden duydum bir bakayım olmadı. Sizde hangisi işe yaramıştı.

Merhaba benim kus oldugum bir arkadasım var kendisi ile aynı cevredeyız kırıldık birbirimize baya ne o arar ne de ben ama soyle bırsey olmaya basladı dısarı cıkacagım zaman hazırlanırken ona mesaj gonderıyorum onu hayal ederek hadı ben hazırlanıyorum sende hazırlan biliyorum sen de beni gormek istiyorsun hadı bakalım karsılasalım diyorum bunu 3 gundur yapıyorum 3 gundur karsılasıyoruz sanırım telepati boyle bırsey arasın istiyorum ama o mesaj gitmiyor ona herhalde belki de o benim aramamı istiyordur o yuzden aklımdan arasın istegı gecıyordur ama bakalım artık hayırlısı

yazdığını okuyunca arkadaşının aramamasının sebebi olarak düşündüğüm ve seni aydınlatacak birşey yazmak istedim.
ben de bir arkadaşımla şuan konuşmuyorum. aylar oldu. ben şuan onunla barışmayı düşünmüyorum zaten içimde öyle bir istek yok. ama o geçenlerde bana bir güzel söz yollamış.
demek istediğim o sanırım aynı senin düşündüğün gibi beni düşünüyor. ve benim de aklıma geliyor ara ara birden kendisi. ama benim aklıma gelmesi demek ona mesaj atacağım anlamına gelmiyor.
yani telepatiyle evet karşıdaki insanın aklına mesaj gönderip onun seni hatırlamasını, aklına düşmesini sağlayabilirsin ama ondan sonrası ona kalmış. eğer aklına gelse de aramak istemiyorsa aramaz.
sana göre dışardan bakınca telepati başarısız görünse de aslında değil. sadece devreye irade giriyor. ona da bişey yapmak mümkün değil.

Ben dün eşime telepati denedım
İçimdem bir barbunya dedım
Defalarca barbunya barbunya dedım
Eşim de barbunya yap deyıvermez mi
Ben şok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…