- 26 Haziran 2015
- 131
- 437
-
- Konu Sahibi chopinnocturne
Buna çok sevindim :)) ben 1 senelik evliyim ve Kocacığımâ yapiyorum :)) inanır misin arama-mesaj olarak değil resmen çeri domatesı aldırdım adama. O gün resmen acayip canım ceri domatesı istemişti. Tel kapalı olduğu için Kocama ulaşamadım ama onunla kafamın içinden konuştum. Keşke alsan falan dedim. Kapı çaldı ben şok. Elinde poşet ve içinde domates . Daha icerı girer girmez de benim karımın canı istemiş almaz miyim dedi ama hala şokunu yaşıyorum bu olayın. Paylaşmak istedim bunu :)) peki ne oldu ne konuştunuz. ? İstediğin gibi mi oldu ?Merhaba kizlarrr. Ben 1 ay boyunca neredeyse her akşam yapnaya çalıştım. Ve hic aramaz dediğim adam bana mesaj attı :))
Ben teknikleri suan sizden okuyordum :)) ama insan beyni ve telapati arasındaki gücü biliyorum :) sadece teknik bilmiyorum. Ben bunu yapalı aylar oldu aslında bilinçli yapmadım ama şok yaşadım. Beni şok eden Domates olmadı. Kocamın dediği laf oldu. 'Karmin canı domates çekmiş almaz miyim 'buna şok oldum ben asıl :))Burada yazılan tekniklerle mi yaptınız yoksa.. ? :)
yo hayır benimkisi sadece özlemimi gidermek içindi ama gerçeğe çok yakındı gördüklerimBiraz daha detaylı bilgi alabilmemiz mumkun mu sizden ? Ruyanızda goruyorsunuz peki ya sonra..? Gun icinde ne yaptıgını, ne dusundugunu, ne hissettigini, kimlerle oldugunu goruyormuydunuz ?
Ve en onemlisi kanıt ?? Gorduklerinizin dogrulugunu nasıl ispat edebilirsiniz ? Bu teknikleri yapan arkadaslar icin kanıt da lazım. :)
Aslında kendimi geliştirmek isterim bu konuda. Çünkü bu aralar Kocamı hissedemiyorum. Çok yoğun çalışıyor ve inanılmaz meşgul kafası. Onun bu yoğunluğu benide olumsuz etkiliyor ve ben uzun süredir hep olumsuz şeyler düşünüyorumAsık ve seven bir erkek..)
P.S: Bu deneyimden anlamanız gereken tek sey: Esinizin size kanıt sunmus olmasıdır. Telepati vardır ve sizi duyuyordur.
Sevgililer ve esler arası telepatik bag cok gucludur. Sadece buna pek onem verilmiyor, goz ardı ediliyor. Oysa sessiz iletisim de kurulabiliyor pekala.. İnsanlar sesli iletisim kurdukları icin haliyle telepati biraz daha geri planda kalıyor. Teknikler kendinizi bu alanda gelistirmeniz icin veriyorum. Yoksa gunluk yasam icerisinde bunu zaten her biriniz yapıyorsunuz. Teknikleri kullanmak sizi bir tık oteye tasımaya yardımcı oluyor hepsi bu.. :)
Beni acaba yanlış mı anladınız :)) tabiki Cennetimden kovmak istemiyorum. Sizden ricam yazımı tekrar okumanız :)) orda demek istediğim başka birşeydiCennetinizden niye kovasınız esinizi :) Bırakın cennetinizde mutlu olsun.. Ayrıca o bagı koparmanız mumkun degil.. Meditasyon yapmanız iyi gelecektir. Zihninizin arınması ve toparlanması adına..
Kendime gülüyorum suan :)) ifade edemedim kendimi kusura bakma :/ demek istediğim şey eşimin beni daha az düşünmesini istemek değildi. Hani domates olayı varya. Hah onu geliştirmek istiyorum ben. Yanİ beni araması veya mesaj çekmesi değil istediğim şey. Önceki gibi istediğim veya hissettiğim şeyleri aklına düşürmek istiyorum yeniden :) umarım ben şuan uykusuzluktan sağımdan solumdan anlamiyorumdur sizi. Gerçekten bi kopukluk oldu konuşmadan. Tekrardan kusuruma bakmayın :)Yo dogru anladım. :) Cennetten kastım zihninde size duydugu asktı.. Sizi surekli dusunen bir zihnin olusu guzel bir sey ustelik esinizse bu insan cok daha guzel.. :)
Kendisine hitap sekliniz nasılsa "(...), beni biraz dusunmeye ara vermen mumkun mu ? Seni seviyorum ve tesekkur ederim"
Bence vileda sapını duvara vur :))) ben öyle yapıyordumBu yöntemle nefret ettiğim birine kufurlerimi hissettirebilir miyim ? :) Örn üst komşum.
gecenin en güzel yorumuBu yöntemle nefret ettiğim birine kufurlerimi hissettirebilir miyim ? :) Örn üst komşum.
Bu yöntemle nefret ettiğim birine kufurlerimi hissettirebilir miyim ? :) Örn üst komşum.
Hisseder mi peki bu sekilde. Öncesinde izlemem gereken çakra açma veya zihinsel bi egzersiz yok mu :))Est.. Yanlıs anlasılmayı ben ustleniyorum su an.. :))
O halde isteklerinizi kendisine net olarak belirteceksiniz telepati yoluyla.. Emrivaki bir kalıp kullanmadan sessizce konusacaksınız esinizle.. Dogrudan ve net cumleler yeterli olur
Yoksa o komşu siz misinizgecenin en güzel yorumu