telepati ile mesaj atmasını-aramasını sağlamak

Merhaba kizlarrr. Ben 1 ay boyunca neredeyse her akşam yapnaya çalıştım. Ve hic aramaz dediğim adam bana mesaj attı :))
Buna çok sevindim :)) ben 1 senelik evliyim ve Kocacığımâ yapiyorum :)) inanır misin arama-mesaj olarak değil resmen çeri domatesı aldırdım adama. O gün resmen acayip canım ceri domatesı istemişti. Tel kapalı olduğu için Kocama ulaşamadım ama onunla kafamın içinden konuştum. Keşke alsan falan dedim. Kapı çaldı ben şok. Elinde poşet ve içinde domates . Daha icerı girer girmez de benim karımın canı istemiş almaz miyim dedi ama hala şokunu yaşıyorum bu olayın. Paylaşmak istedim bunu :)) peki ne oldu ne konuştunuz. ? İstediğin gibi mi oldu ?

Burada yazılan tekniklerle mi yaptınız yoksa.. ? :)
Ben teknikleri suan sizden okuyordum :)) ama insan beyni ve telapati arasındaki gücü biliyorum :) sadece teknik bilmiyorum. Ben bunu yapalı aylar oldu aslında bilinçli yapmadım ama şok yaşadım. Beni şok eden Domates olmadı. Kocamın dediği laf oldu. 'Karmin canı domates çekmiş almaz miyim 'buna şok oldum ben asıl :))

Asık ve seven bir erkek.. :KK66:)

P.S: Bu deneyimden anlamanız gereken tek sey: Esinizin size kanıt sunmus olmasıdır. Telepati vardır ve sizi duyuyordur.

Sevgililer ve esler arası telepatik bag cok gucludur. Sadece buna pek onem verilmiyor, goz ardı ediliyor. Oysa sessiz iletisim de kurulabiliyor pekala.. İnsanlar sesli iletisim kurdukları icin haliyle telepati biraz daha geri planda kalıyor. Teknikler kendinizi bu alanda gelistirmeniz icin veriyorum. Yoksa gunluk yasam icerisinde bunu zaten her biriniz yapıyorsunuz. Teknikleri kullanmak sizi bir tık oteye tasımaya yardımcı oluyor hepsi bu.. :)

ben bu şekilde telepatiyle geçen sene her gece rüyamda görüyodum birini
mesela o sabah uyandım rüyamda görmedim ya 5 sn ye görsem yeter diye odaklanıp uyuyodum
ve gerçekten görüyodum ama aramasına bişey diyemem
dur bakalım bu gece denicem
bid ebu işin astral seyahat gibi bi zımbırtısı var onuda çokk gençken araştırmıştım

Biraz daha detaylı bilgi alabilmemiz mumkun mu sizden ? Ruyanızda goruyorsunuz peki ya sonra..? Gun icinde ne yaptıgını, ne dusundugunu, ne hissettigini, kimlerle oldugunu goruyormuydunuz ?

Ve en onemlisi kanıt ?? Gorduklerinizin dogrulugunu nasıl ispat edebilirsiniz ? Bu teknikleri yapan arkadaslar icin kanıt da lazım. :)

Biraz daha detaylı bilgi alabilmemiz mumkun mu sizden ? Ruyanızda goruyorsunuz peki ya sonra..? Gun icinde ne yaptıgını, ne dusundugunu, ne hissettigini, kimlerle oldugunu goruyormuydunuz ?

Ve en onemlisi kanıt ?? Gorduklerinizin dogrulugunu nasıl ispat edebilirsiniz ? Bu teknikleri yapan arkadaslar icin kanıt da lazım. :)
yo hayır benimkisi sadece özlemimi gidermek içindi ama gerçeğe çok yakındı gördüklerim
bide geçen gün çok komik bi okadarda ilginç bişey oldu
yine onu düşünerek uyuduğum gece rüyamda gördüm tam
beni öpcek hani iki insan yaklaşınca elektrik çarparya bazen
işte aynen öyle oldu ve ben uyandım
ve o gün içersinde dokunduğum herşey beni çarptı
market arabası raflar oğlum ama herşey hiçbişeye dokunamadım o gün şok oldum

Asık ve seven bir erkek.. :KK66:)

P.S: Bu deneyimden anlamanız gereken tek sey: Esinizin size kanıt sunmus olmasıdır. Telepati vardır ve sizi duyuyordur.

Sevgililer ve esler arası telepatik bag cok gucludur. Sadece buna pek onem verilmiyor, goz ardı ediliyor. Oysa sessiz iletisim de kurulabiliyor pekala.. İnsanlar sesli iletisim kurdukları icin haliyle telepati biraz daha geri planda kalıyor. Teknikler kendinizi bu alanda gelistirmeniz icin veriyorum. Yoksa gunluk yasam icerisinde bunu zaten her biriniz yapıyorsunuz. Teknikleri kullanmak sizi bir tık oteye tasımaya yardımcı oluyor hepsi bu.. :)
Aslında kendimi geliştirmek isterim bu konuda. Çünkü bu aralar Kocamı hissedemiyorum. Çok yoğun çalışıyor ve inanılmaz meşgul kafası. Onun bu yoğunluğu benide olumsuz etkiliyor ve ben uzun süredir hep olumsuz şeyler düşünüyorum :KK43: dediğiniz çok doğru eşler ve sevgi bağı kurmuş çiftlerde bu aslında sürekli olan birsey. Yani siz onu düşünürken araması veya mesaj çekmesi vs. Bu oluyor bize sürekli. Her gün olmasada 2 günde 1 mutlaka oluyor. Abartmiyorum kesinlikle. Ya o yapıyor yada ben. Daha dün tam seni aricaktim aklımdan geçirdim sen aradın Karıcım dedi. Ama düşüncelerim de yalnızlık hissediyorum işte. Bunu nasıl dengelerim onu da bilemiyorum. Psikolojik olarak Son 5 aydır ben baya bi kötü durumdayım kendimi toparlamaya daha yeni yeni başladım. Ama ben bu bağı devam ettirmek istiyorum. Hatta Kocamdan Çık kafamın içinden demesini istiyorum. Ya aslında bunu diyor bana şöyle diyor. Bütün gün aklımdan zaten çıkmıyorsun senin yüzünden bazen yanlış şeyler yapıyorum diyor ama bu beni sürekli düşündüğü içinde olabilir tabi. Bana bu konuda yardım edebilir misin ? En azindan bi haritam olursa denemek isterim. Eşimle konuşmak istiyorum ama nasıl ? Kafasının içinden :))

Ruya yoluyla da telapati yapılıyor. Bedenlerimiz uykudayken ruhlarımız uyanıktır. Anlattıgınız olay buna cok guzel bir ornek.. Anlayısınız ve beni kırmadıgınız icin de ayrıca tesekkur ederim :)

Cennetinizden niye kovasınız esinizi :) Bırakın cennetinizde mutlu olsun.. Ayrıca o bagı koparmanız mumkun degil.. Zihninizi baska bir konuya yonlendirin o an icin.. Meditasyon yapmanız iyi gelecektir. Zihninizin arınması ve toparlanması adına..

Cennetinizden niye kovasınız esinizi :) Bırakın cennetinizde mutlu olsun.. Ayrıca o bagı koparmanız mumkun degil.. Meditasyon yapmanız iyi gelecektir. Zihninizin arınması ve toparlanması adına..
Beni acaba yanlış mı anladınız :)) tabiki Cennetimden kovmak istemiyorum. Sizden ricam yazımı tekrar okumanız :)) orda demek istediğim başka birşeydi :KK70:

Yo dogru anladım. :) Cennetten kastım zihninde size duydugu asktı.. Sizi surekli dusunen bir zihnin olusu guzel bir sey ustelik esinizse bu insan cok daha guzel.. :)

Kendisine hitap sekliniz nasılsa "(...), beni biraz dusunmeye ara vermen mumkun mu ? Seni seviyorum ve tesekkur ederim"

Yo dogru anladım. :) Cennetten kastım zihninde size duydugu asktı.. Sizi surekli dusunen bir zihnin olusu guzel bir sey ustelik esinizse bu insan cok daha guzel.. :)

Kendisine hitap sekliniz nasılsa "(...), beni biraz dusunmeye ara vermen mumkun mu ? Seni seviyorum ve tesekkur ederim"
Kendime gülüyorum suan :)) ifade edemedim kendimi kusura bakma :/ demek istediğim şey eşimin beni daha az düşünmesini istemek değildi. Hani domates olayı varya. Hah onu geliştirmek istiyorum ben. Yanİ beni araması veya mesaj çekmesi değil istediğim şey. Önceki gibi istediğim veya hissettiğim şeyleri aklına düşürmek istiyorum yeniden :) umarım ben şuan uykusuzluktan sağımdan solumdan anlamiyorumdur sizi. Gerçekten bi kopukluk oldu konuşmadan. Tekrardan kusuruma bakmayın :)

Est.. Yanlıs anlasılmayı ben ustleniyorum su an.. :))

O halde isteklerinizi kendisine net olarak belirteceksiniz telepati yoluyla.. Emrivaki bir kalıp kullanmadan sessizce konusacaksınız esinizle.. Dogrudan ve net cumleler yeterli olur :KK66:

Est.. Yanlıs anlasılmayı ben ustleniyorum su an.. :))

O halde isteklerinizi kendisine net olarak belirteceksiniz telepati yoluyla.. Emrivaki bir kalıp kullanmadan sessizce konusacaksınız esinizle.. Dogrudan ve net cumleler yeterli olur :KK66:
Hisseder mi peki bu sekilde. Öncesinde izlemem gereken çakra açma veya zihinsel bi egzersiz yok mu :))

X