Telefonumu tamire verdiğim yer.. telefonumu satmış!

hiç güleceğim yoktu allahım ne garip insanlar var.
bende 2 aydır telefonumu tamire vermiştim yok garantiye gitti yok haftaya gelin gidin derken bozuk olan telfnu oynamışlar içini açmışlar ve tlfn daha yapılmıo aldım ordan başka yere götürdüm orada yapamadı..allahın cezaları ya!!!
şimdi yeni telefon aldım bugün geliyor..

eşim cep telefonu sektöründe.
hem üretici, hem operatör ayağını çok iyi bilen, ayrıca 15 senedir teknik servislerle uğraşan eşimin bir bilen olarak ilk konuya yorumu:
"faturasıyla birlikte aldığı yere gitsin, IMEI numarası çıkar oradan" oldu.

ancak ardından sorduğu "servise verirken verdiğine dair bir belge almış değil mi?" sorusuna ben "hayır" deyince,
"geçmiş olsun. kanuni olarak hiçbir şey ispatlayamaz çünkü servise telefonu verdiğine dair hiçbir delil yok" dedi.
"peki 2 şahitle mahkemeye gitse" dedim,
"ben de sana şunu diyim.ya telefonu alan kişi 5 şahitle gelir ve ben bu telefonu nakit olarak bu hanımdan aldım, derse" dedi.
kaldım...

yani yapacak hiçbir şey yokmuş.
aklımızda olsun kızlar. herşey belgeli olmalı..:

ilgin için çok teşekkür ederim canım bende umudumu kestm zaten ama herkese söylüyorum güvenmediğinz bi yere kesnlikle emanet etmeyin bu tür eşyalarınızı hele bi belge almadan sakın!

birincisi orda doğulu yazmşsınız doğulu batılı fark edermi eğer o insan pislikse nereli olduğu hiç önemli. bn diyarbakırlıym ve ocak ayında foto makinamı tamire vermiştm ben antepte olduğum için bir ay bitmedm ama tel numaramı tamirciye vermştm onlar bna ulaştılar parça lazım diye birkaç ay orda kaldı başka sube açtılar taşıma sırasında kaybolmuş sanırım ben gttm bulamayınca ben 4te1ini ödedm yeni bir foto makinası verdiler .madur olmuşsunuz sizi anlıyorum ama anlatırken kullandığınız DOĞULU terimini yanlış buldum

Arkadaşım doğulu derken eminim o anlamda kullanmamıştır. Doğulu erkekler biraz daha maço ve sert mizaçlı olurlar ya onu demek istedi diye düşünüyorum. Yani yanlış anlaşılcak bi durum yok kanımca..

polis gayette güzel ilgilenir neden ilgilenmesin. 1 sene önce aldıysanız evrakalrınız vardır evinizde IMEI numarasından telefonunuza ulaşılır o kişide nereden aldığını söyler o yerde o tamirci çıkar %1000 sonuç telefonuna ulaşırsın. ama pislik tipler diyorsun o yzüden bulaşma giden gitsin boşver. özel bilgilerin varsa telefonda ama o kötü işte.

size katılıyorum bende..yani bunu başka biri yapsa bu kezde tanımadığı insanları anlatacağından nerelise onu diyerek yazacaktı bencede..yani ben burada ayırımcılık yada kötüleme çamur atma göremedim..
başka konulardada bu çok oluyor halbuki sadece belirtmek isteniliğinden oluyor ama yanlışa gidiyor işte..
neyse konu sahibi arkadaşım ne oldu tele şimdişikayet ettinmi??

Telefonunuzu geçen sene aldıysanız hala garantilidir neden servisine vermediniz ki halen garanti kapsamındayken?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…