bende telefonumu tamire verdigimde, hafiza kartini içinde unutmustum.. telefonum geri geldiginde ne tamir edilmisti, nede hafiza karti artik içindeydi... sordugumda yoktu ki zaten demislerdi ayy nasil sinir olmustummm
fotograf ta mi vardi??????
o fotograflarla beraber nasil guvenip telefonu tamire verdin canim ya sapigi var manyagi var niye fotolari baska bir alete kaydetmedin
polis bu tarz işlerle hiç uğraşmıyo zaten arkadaşım telini kaybetmişti hiç bişi yapmadılar.imei nosu da vardı üstelik.sizin elinizde hiç bi kanıt yok,üstelikte çok ihmaliniz var.doğulu arkadaşlardan özür dilerim ama sizide kastetmedim ama çoğu yer burda artık doğuluların 2 kadına efeleniyolar işte... bugün polise gittim söyledim yazılı bi kağıt almadığım için bişey yapamıcaklarını söyledi dahada sinir oldum hiç üzerinde bile durmadılar annemde başımızın gözümüzün sadakası olsun diyo o dükkanın önünden bile geçmek istemiyorum
bir telefondan fotoğraflarınızı istediğiniz kadar silin yok edin..telden anlayan bulur o fotoları..pcde bile kalıyor yani biz silsekte..çok iyi anlayan kişiler fotoları ele geçiriyor..bilginiz yoktu sanırım bu konuda bilginize..bir teli verirken yani hani değiştirmek için başka telle satıyolar ya onlar özellikle bunu bilmiyor galiba..habuki fotolar silinmez..
İnanmıyorum böyle insanlarda varmış , sizin adınıza çok üzüldüm bende Mardinin Midyat ilçesinde yaşıyorum ama hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım ama evet bazen terbiyesiz insanlar vardır maalesef bazı doğulu erkekler kendilerini birşey sanıyorlar böyle insanları görünce aslen doğulu oldugumdan utanıyorum ben aynı bölgeyi paylaştıgımızdan utanıyorumn onlar ise yaptıklarından utanmıyorlar.
Ama yinede doğulu diye bahsetmeniz beni üzdü bende aslen doğuluyum ailem doğma - büyüme doğulu ama hiçbirimiz böyle kimseye hem suçlu hem güçlüce davranmayız batı - doğuyla alakası yok bunun bendemi onlar gibiyim yani?
Neyse uzattım size önerim faturasını bulamıyorsanız kutunun üzerindeki ıme numarasıyla savcılıga başvurun benim telefonum çalınmıştı şikayet etmiştik ıme numarasını vermiştik aradan birkaç süre sonra teli kullanan kişi yurtdışına çıkarken sinyal sesinden buldular umarım telefonunuz bulunur
doğulu arkadaşlardan özür dilerim ama sizide kastetmedim ama çoğu yer burda artık doğuluların 2 kadına efeleniyolar işte... bugün polise gittim söyledim yazılı bi kağıt almadığım için bişey yapamıcaklarını söyledi dahada sinir oldum hiç üzerinde bile durmadılar annemde başımızın gözümüzün sadakası olsun diyo o dükkanın önünden bile geçmek istemiyorum
işte ben faturayı bulamıyorum telefonu aldığım yerde pastane olmuş gittim öğrenebilmek için kısaca telefonum yalan oldu arkadaşlarannemde başımızın gözümüzün sadakası olsun böyle insanlarla başa çıkamayız diyo ama siz siz olun faturanızıda iyi saklayın böyle bilmediğiniz insanlarada vermeyin telefonunuzu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?