Telefonumu tamire verdiğim yer.. telefonumu satmış!

mistero35

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
616
28
298
İzmir
2 ay önce telefonumu tamire vermiştim ses gelmiyodu.. küçük bir dükkan hemen bizim caddenin üstünde diye... sonra bazı sorunlar oldu gidip alamadım 1 ay öyle geçti sonra annemle telefonumu almaya gittik önce ne telefonu eaa gibilerinden çıkıştılar sonra tamam ama o nu nerden bulcaz falan dediler yok bugün gidin yarın gelin haftaya gelin diye diye sinir ettiler geçen gün yine almaya gittik bunlar 2 erkek kardeş ve doğulu birazda belalı tipler telefonumu verdiğime pişman oldum annem yine söyledi büyük olan bize bağırmaya başladı 20 gün durur burda telefon gelip alsaydınız falan küfürler etti bende bağırınca bana el kaldırdı kaçtık ordan elimizde bi kağıtta yok oraya tamire verdiğim ize dair polise bildirelim annem demin yine gitmiş telefon için yine annemi terslemiş kontr vereyim gidin artık başımdan demiş bide ordan uyduruk bi tlfn göstermiş bunu vereym diye sinirim iyice bozuldu napabilirim ben? telefonum dandik uyduruk bişey değildi nokia ama numarasını hatırlamıyorum geçen sene çıkmıştı 650 ye almıştık aslında suçta bende öyle bi yere vermicektim tamire ama verdim artık napabilirim şimdi kesinlikle başa çıkılcak insan değiller polise gitsem elimde kağıt yok sinirden mideme ağrılar girdi

ay yuh artık insanlar iyice kafayı yemiş oraya verdiğine dair hiçbişey yokmu elinde tüh ya dükkanlara da güvenemicez artık desene

yanlis hatirlamiyorsam IMEI numarasından bulunabilir..polise basvurun faturaniz yani telefonu aldiginizda verilen faturada imei numarasi vadir bununla basvurabilirsiniz.sonucta resmen telefonunuz calinmis konumunda bence böyle deneyim

yanlis hatirlamiyorsam IMEI numarasından bulunabilir..polise basvurun faturaniz yani telefonu aldiginizda verilen faturada imei numarasi vadir bununla basvurabilirsiniz.sonucta resmen telefonunuz calinmis konumunda bence böyle deneyim

evet bencede çalıntı ihbarı yapabilirsinn şoka girdim valla ne günlere kaldık

mideme ağrılar girdi kvk ya vermediğime çok pişman oldum üşendiğim için gidememiştim ama faturasını bulayım doğru dediniz bunu hiç düşünememiştim polise gitsem o insanlara polisle gitsek ceza yazarlarmı inanın ordan geçmem gerekiyo ama onların yüzünü görünce cinlerim tepeme çıkıyo hiç bi yere güvenip kesinlikle bi yazılı kağıt almadan tamire vermeyin hiçbişeyinizi gerçi hatada bende kimsenin güvenmediği insanlara emanet ettim telefonumu

sende bile bile lades yapmışsın..ancak o dedikleri numaradan iz sürersen bi sonuca ulaşırsın bence..diğer türlü polis zaten dikkate almaz seni

sakin ol canım bunun bi cezası vardır sonuçta.git polise anlat verdim geri alamadım de ispat yoksa olmaz dicek halleri yok bi şekilde değerlendirirler ihbarını

bana ve anneme bağırdıklarını gören oldu mesela polisi yanıma alıp gitsem sivil polis olsa ben yine telefonumu sorsam bana bağırdığını polis görse ispat etmiş olurum demi ? hem malımı veriyorum hem azar yiyorum böyle bişey varmı ya

2 sene önce bana da babam yurt dışından telefon getirmişti abim de oturduğumuz yerde bir aynı anlattığın gibi bir telefoncu var oraya götürdü 1 ay geçti nerdeyse telefon yapılıyor her gün babam kızdı aldı telefonu merkeze götürüp açtırmıştı öyle yerlere güven olmuyor canım ama hakkını ara mutlaka polis yardım etmek zorunda telefonun faturasında seri numarası yazıyordur polise verdin mi bulurlar

İnsanlar böyle söz uçar yazı kalır diğer tamir operatörleri verirler geçende turkcell teknik tamir merkezine gittim 1 haftada yaptılar ve belgede verdiler... telimi alırlarken..

çok üzüldüm canım
IMEİ numarasından kapattır telefonu mutlaka sonra da bir sivil polisle git, onun yanınnda iste telefonu... bu nasıl insanlık ya telefonu sat üstüne bi de saldır küfret cezasız kalmamalı kesinlikle

geçmiş olsun ne kadar kötü zamanlarda yaşıyoruz artık.esnaf bide bunlar.sivil polisle gideyim demişsin çok iyi fikir ama bence bayan polis olsun yanında erkek görürlerse farklı davranabilirler ama bayan olursa,yine korkuturuz kaçarlar diye düşünüp daha çok bağırırlar ispatlamış olursun en azından.Allah yardımcın olsun .para kolay kazanılmıyor dimi

ee sende keşke üşenmeseydin sendede suc var hiç okadar
bekletilirmi telefon ne oldugu belli olmayan insanlarda

Son düzenleme:
arkadaşların dediği gibi ımeı numarasını bul ve hemen çalıntı ihbarı ver
yanlarına kalmasın
ben bile sinirlendim burda sende çok haklısın
peşini bırakma sakın
ayrıca sen bu işin peşini bırakmaz telefonunu başkasının kullanmasına izin verirsen
telefonu alan kişi kötü amaçla kullanırsa senin adına olduğu için telefon zor duruma düşersin

pislikler boylelerıne tel vermeyın bence esnaf dedıgın kıbar olmalı bıraz da Alla korkusu olsa cok ıyı olcak

evi talan ettim faturasını bulamadım garanti belgesi gbi bişey var ama üstnde bi numara yazmıyo sanırım en iyi fikir polisle gitmek beynim allak bullak oldu kızlar fikirlerinz için saolun ve sakın kmseye güvenmeyin bnm yaptığım hatayı yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…