2 ay önce telefonumu tamire vermiştim ses gelmiyodu.. küçük bir dükkan hemen bizim caddenin üstünde diye... sonra bazı sorunlar oldu gidip alamadım 1 ay öyle geçti sonra annemle telefonumu almaya gittik önce ne telefonu eaa gibilerinden çıkıştılar sonra tamam ama o nu nerden bulcaz falan dediler yok bugün gidin yarın gelin haftaya gelin diye diye sinir ettiler geçen gün yine almaya gittik bunlar 2 erkek kardeş ve doğulu birazda belalı tipler telefonumu verdiğime pişman oldum annem yine söyledi büyük olan bize bağırmaya başladı 20 gün durur burda telefon gelip alsaydınız falan küfürler etti bende bağırınca bana el kaldırdı kaçtık ordan elimizde bi kağıtta yok oraya tamire verdiğim ize dair polise bildirelim annem demin yine gitmiş telefon için yine annemi terslemiş kontr vereyim gidin artık başımdan demiş bide ordan uyduruk bi tlfn göstermiş bunu vereym diye sinirim iyice bozuldu napabilirim ben? telefonum dandik uyduruk bişey değildi nokia ama numarasını hatırlamıyorum geçen sene çıkmıştı 650 ye almıştık aslında suçta bende öyle bi yere vermicektim tamire ama verdim artık napabilirim şimdi kesinlikle başa çıkılcak insan değiller polise gitsem elimde kağıt yok sinirden mideme ağrılar girdi