mrb, telefonum dinleniyor mu? Bunu nasıl anlayabilirim. Bir program yüklenmiş midir? Uygulamalarımda yok gibi ama
insanları ne kadar kolay yaftalayabiliyorsunuz hemen ayıp yahu. ben arkadaşlarımla ailemle falan bazen eşim hakkında konuşurum, ya da ailesinin beni sinir ettiği durumlarda arar dertleşirim, açıkçası bunları eşimin duymasını istemem. dinlediğinden şüphelensem ben de şuan araştırmaya çalışırdım "nasıl anlarım" diye.Anlaşılan o ki eşinizi aldatıyorsunuz ve ya şüphelendi ise diye telaş yapmışsınız
Format atın.mrb, telefonum dinleniyor mu? Bunu nasıl anlayabilirim. Bir program yüklenmiş midir? Uygulamalarımda yok gibi ama
insanları ne kadar kolay yaftalayabiliyorsunuz hemen ayıp yahu. ben arkadaşlarımla ailemle falan bazen eşim hakkında konuşurum, ya da ailesinin beni sinir ettiği durumlarda arar dertleşirim, açıkçası bunları eşimin duymasını istemem. dinlediğinden şüphelensem ben de şuan araştırmaya çalışırdım "nasıl anlarım" diye.
Benim esim de biliyor onlar hakkindaki dusuncelerimi ama bunu aileme arkadas cevreme anlatmamdan cok rahatsiz olur hic hoslanmaz.Eşimin beni dinlese hiç de gocunmazdim çünkü ailesi hakkında ne duaundugumu biliyor ki bazen yaz kadınlar kulübüne diye dalga geçer bunları bilmesi bence normal bir durum sonuçta yaşananlar ortadadir illaki
Kişi kendinden bilir işi eşini aldattın veya meyillisin ki evli barklı kadına bu yorumu yazabiliyosun. Edebini bil haddini bil! Ben dinleniyor ise bunu nasıl anlayabilirim diye soruyorum cok bilmiş yorumlar hemen malzeme arayanlar sıralanmış. Sanane kardeşim varsa bildğin yaz yoksa kes açıklama yapmamamışım sanane!insanları ne kadar kolay yaftalayabiliyorsunuz hemen ayıp yahu. ben arkadaşlarımla ailemle falan bazen eşim hakkında konuşurum, ya da ailesinin beni sinir ettiği durumlarda arar dertleşirim, açıkçası bunları eşimin duymasını istemem. dinlediğinden şüphelensem ben de şuan araştırmaya çalışırdım "nasıl anlarım" diye.
Telefonum dinleniyor ise bunu nasıl anlayabilirim diye soruyorum. Kapasiten almamış sorumu sen baska konulara bakKonu sahibine sormak istedigim bir soru var. Sence benim telefonum dinleniyor mudur?
Sen bize sormussun ama bilemedik. Sen bil bakalim benim telefonum dinleniyor mu? Oyle olup olmadigini bulmak icin nasil bir yol izleyeceksin merak ettim dogrusu.
Kişi kendinden bilir işi eşini aldattın veya meyillisin ki evli barklı kadına bu yorumu yazabiliyosun. Edebini bil haddini bil! Ben dinleniyor ise bunu nasıl anlayabilirim diye soruyorum cok bilmiş yorumlar hemen malzeme arayanlar sıralanmış. Sanane kardeşim varsa bildğin yaz yoksa kes açıklama yapmamamışım sanane!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?