• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefonum dinleniyor olabilir mi?

telefonunuzun modeline bağlı olarak bildirim ışığı varsa ve bu süreki yanıp sönüyorsa,karşı tarafla konuşurken ses değişik geliyor veya mesaj sesi gibi dııııt diye bir ses geliyorsa,arkadaşların dedikleri gibi şarjınız çok çabuk bitiyorsa dinleniyor olabilirsiniz.

kurulan programa bağlı olarak telefonunuzu sıfırlasanız bile gitmeme ihtimali var. cihaz apple ise gider ama android ise casus programlar durabilir.

Upss, Android'se ne yapacak o zaman?

Upss, Android'se ne yapacak o zaman?

o zaman o casus programı bulup bu işten anlayan birine devredecek olayı basit bir kodla düzelecek ama iş o casusu bulmakta maalesef zor oluyor mesela siz whatsapp olarak görüyorsunuz uygulama yöneticisine bakınca ama aslında bambaşka bir şey var içinde. çok profesyonellik ister gerçi bahsettiğim durum

Anlaşılan o ki eşinizi aldatıyorsunuz ve ya şüphelendi ise diye telaş yapmışsınız:KK12:
Ne kadar kolay hiç tanımadığınız birini itham etmek.. itham da değil düpedüz iftira ediyorsunuz... hayretler içindeyim.. yazık...
Konu sahibi bilgim yok.. Keşke olsaydı..

Hanımlar üsluplara dikkat edelim lütfen, konu sahibesi eşinden bahsediyorsa şayet, belki adam aşırı kıskanç biri, anne babasıyla konuşmasından bile nem kapıyor olamaz mı?
Eşim herşeyimi bilse de telefon görüşmelerimi takip etsin istemem, annemin kadın hastalıklarını, kardeşimin kendiyle alakalı özel paylaşımlarını okusa rahatsız olurum, annemin jinekolojik problemlerini de bilmeyiversin, benden çok konuştuğum insana saygıdan istemem dinlenmeyi.

Hanımlar üsluplara dikkat edelim lütfen, konu sahibesi eşinden bahsediyorsa şayet, belki adam aşırı kıskanç biri, anne babasıyla konuşmasından bile nem kapıyor olamaz mı?
Eşim herşeyimi bilse de telefon görüşmelerimi takip etsin istemem, annemin kadın hastalıklarını, kardeşimin kendiyle alakalı özel paylaşımlarını okusa rahatsız olurum, annemin jinekolojik problemlerini de bilmeyiversin, benden çok konuştuğum insana saygıdan istemem dinlenmeyi.
Teşekkür ediyorum.. harfi harfiyen ...

Teşekkür ediyorum.. harfi harfiyen ...
Rica ederim, telefon görüşmeleri özeldir, eş bile olsa dinlememeli, saygısızlıktır bu benim için, zaten aile içi görüşmelerde eşi ilgilendiren kısımları aktarıyoruz, gerisi bize özel kalsın bir zahmet.

Annemle her gün konuşurum, eşim dinlese boğardım sanırım, kaldı ki aşırı kıskanç adamlar ne haber anne sözünden bile nem kapıp altından olmadık manalar çıkarabiliyorlar, öyle biriyse eğer dinleyen Allah yardımcınız olsun, arkadaşım öyle bir adamdan yıllarca çekip en sonunda boşandı.

Rica ederim, telefon görüşmeleri özeldir, eş bile olsa dinlememeli, saygısızlıktır bu benim için, zaten aile içi görüşmelerde eşi ilgilendiren kısımları aktarıyoruz, gerisi bize özel kalsın bir zahmet.

Annemle her gün konuşurum, eşim dinlese boğardım sanırım, kaldı ki aşırı kıskanç adamlar ne haber anne sözünden bile nem kapıp altından olmadık manalar çıkarabiliyorlar, öyle biriyse eğer dinleyen Allah yardımcınız olsun, arkadaşım öyle bir adamdan yıllarca çekip en sonunda boşandı.
Aynen öyle
Yanlış kişiyi alıntılamışsınız sanırım, zira alıntıladığınız kişi tersine sizi savunmuş.
evet yanlıs kişiye yazmısım ötekini de alıntılayım derken yanlıs olmus

Aynen öyle

evet yanlıs kişiye yazmısım ötekini de alıntılayım derken yanlıs olmus
Benzer sıkıntıları yaşayan bir arkadaşım var, artık ayrıldı ama sorma sebebinizi az çok anladım, telefonunuza böyle bir program kurulduysa ve siz kurulup kurulmadığını, nasıl kaldırılacağını bilmiyorsanız yetkili olan bir cep telefonu bayiine gidip baktırın, program varsa kaldırmalarını talep edin.
O bahsettiğim arkadaşımın telefon numarası eski eşinin üstüneydi, adam boşandıktan sonra bile görüşmelerin takibini yapmış, arkadaşım hattını eski eşe geri verip yeni hat aldı, bu derece saplantılı insanlar da olabiliyor maalesef.

Back
X