Telefonu Neden Açmıyor muşum??

Kocamın ailesi dersin ararsın suç olur, aramazsın suç olur. Mübarekler bir memnun olmazlar. O değil, hayatta en nefret ettiğim şey birisinin bana "şunu ara da bir hatırını sor" demesi, diğeri de hesap sorulmasıdır. Sinirlenmekte haklısın.

Bunu da mı sineye çekecektik yani tmm tmm mı diyip susacaktım anlamadım..Şimdi açacağım var sa da açmam..

Aman boşver o kadar büyütülecek bir şey yok üzme tatlı canını, böylece gece aramamayı öğrenmişlerdir

Aslında olayda birşey yok. Tamamen yanlış anlaşılma
Sizi akşam kaç kere aramışlarda ulaşamamışlar.?? bişeymi oldu sandılar acaba

yanlis anlasilma olabilir.
ama kayinpederin gelini arayip ta, anlayip dinlemeden gelinine hesap sormasi cok yersiz bir sey.
sonucta kayinpeder bu.
boyle seyler aslinda insanlarin bilincaltini da ortaya cikariyor.

ben haksızlığa pek gelemiyorum psikologa gitmek netice de kötü birşey değil sagol tavsiyen için

Benim kayinpederim de babam onu neden aramiyormus diye bana hesap sordu sok oldum.

Biz yurt disinda yasiyoruz, ailelerimiz TR de.
Her hafta sonu gorusuruz skypta, normalde kayinpeder cok konusmaz bile.
Ama iste oyle geldi dan diye neden aramiyor baban beni.
Ben de dedim, onlarda ayni seyden sikayetci, siz aramiyormussunuz fazla.
Ki babami tanirim, arardi sik sik, ama kayinvalidemlerin pek arama huyu yoktur, o yuzden babam da pek aramaz artik.

Yok efendim o babamdan buyukmus te (sanirim 2 yas filan), aramasi gerekirmis, kayinpederin yengesi vefat etmiste neden bassagligi dilememis filan falan. Dedim, soylemedik bile, babam tanimaz bile yengeni, ki sulale genis.

Dusundum, meyerse kiskanmis, cunku babam kayinvalidenin babasini cok sever arar sorar, yakinlarda da aramis bize davet etmis.
Sanirim kayinpeder duydu beni sorguya cekiyor.

Ogluna kizamaz bana hesap sorar. Kizimin resmini yolliyacagini soyledi esim ama firsati olmadi sanirim, bana hesabini soruyor gecen hafta da, dedim ne bileyim.

Buz gibi soguttu kendinden, simdi gorunce hic konusasim gelmiyor.
kimbiler ne diyecek diye.

İşte fırsat canım, mesafe koy, sen kötü alıştırmışsın, bundan böyle bir geri arıyorsan iki keresinde geri dönme, alışsınlar.

kayınvalideler hadi oğullarını kıskanıp olaya dahil oluyolar da kayınbabları hiç anlamıyorum size noluyo ya noluyo ortalığı karıştırıyosunuz? yanlış anlaşılma düzelmiş sizde üzülmeyin artık

cnm çok takılma bence belli ki iyi insanlar. bak kaç yaşındalar arayıp özür dilemişler.
şayet dengesiz olsalardı özür falan hak getire. sadece yanlış anlaşılma. bir de yaşlı insanlar dediğim dedik. sen ne anlatmaya çalışırsan çalış onun anladığı doğrudur :)

KV NASIL FİŞEKLEDİYSE ARTIK ben zaten dedim size nasıl anlatıldı bilemiyorum diye.. Bundan sonra hiç açmam

yani senin mesafe daha uzak.. Kendilerini hatırlatacak bahaneleri iyi buluyorlar.

KV NASIL FİŞEKLEDİYSE ARTIK ben zaten dedim size nasıl anlatıldı bilemiyorum diye.. Bundan sonra hiç açmam

ya boşver cnm tavır alırsan ufacık bişey kocaman sorun haline döner. akışına bırak doldurma kendini ve her zaman görüşmen gereken insanlar.. idare et

Kaç yaşında kadın ki herkesin yapacağı bir şey değil seni aramış özür dilemiş, kpedeirn de arar demiş.

Bence büyütecek bir şey yok.

Kaç yaşında kadın ki herkesin yapacağı bir şey değil seni aramış özür dilemiş, kpedeirn de arar demiş.

Bence büyütecek bir şey yok.

evet haklısın büüyütecek birşey yok . Geçmişten gelen bir sinir var..

evet haklısın büüyütecek birşey yok . Geçmişten gelen bir sinir var..

Kesinlikle. Yani ne yaparlarsa yapsınlar yaranamazlar sana.

Açık bir şekilde bu böyle.

Ama dışarıdan bakan bir göz olarak büyütecek bir şey yok gibi görünüyor.

Aynı şeyi benim kpeder de yapmış olsa ben de sinirlerim, gerilirim.

Sinir, stres hep bizden götürüyor. Boş ver de geç.

evet haklısın.. Bulabilecekleri takabilecekleri bir kulp kalmadı ondan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…