- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.036
-
- Konu Sahibi hedef 2016
Aslında olayda birşey yok. Tamamen yanlış anlaşılma
Sizi akşam kaç kere aramışlarda ulaşamamışlar.?? bişeymi oldu sandılar acaba
Benim telefona ben pek bakmiyorum kendi ailem veya kvdede olsa arama gorunce musait zamanda donuyorum, zorundamiyim her calan telefonu aninda acmayasizde bi hossunuz bunun icin aglanir mi
Fazla büyütmüşsünüz olayı bence.
ama daha önceki yazdıklarınızıda biliyorum, o yüzden bence siz bir kaç seanslıkta olsa bir psikologa gidin.
Yoksa daha fena patlamalar yaşayabilirsiniz.
Benim telefona ben pek bakmiyorum kendi ailem veya kvdede olsa arama gorunce musait zamanda donuyorum, zorundamiyim her calan telefonu aninda acmayasizde bi hossunuz bunun icin aglanir mi
haklısın ama hesap sorar gibi yapması zoruma gitti BİLEREK AÇMIYORSUN MUŞ MUŞ en sevmediğim şey haksızlıktır..
ne güzel valla çok hoşlandım sizden. demi ya belki o anda canımız konuşmak istemiyor olamazmı
Bende sevmemde canını sıkacak birsey yok fazla onemseme onları dese nolur sanki takılma bosver hele kv kp icin aglamak sakın sakın
Ben de fazla abarttığınızı düşünüyorum.
Alt tarafı bir yanlış anlaşılma.
EVET Ağlayarak fazla abarttım bana hesap sorar gibi sorunca zoruma gitti. Babam bile benle öyle konuşmaz
Dün kv yi aradım müsait değildi beni aramış geri bizde salondaydık uyuyorduk eşimle ; odaya geçtik saat gece 12 aa dedim annen aramış yarın ararız dedi. (Farklı illerdeyiz)
Sabahkv aradı geyet normal konuştuk..
Aradan 3 saat sonra k peder aradı sen bizim telefonlarımıza neden çıkmıyorsun aradığımız da açmıyorsun bizimle konuşmak istemiyor musun dedi ben şoklar da tabi..
Dedim size ne söylendi bilemiyorum ama Ben aradığım için bana geri dönüldü dedim. Bu yine tekrar ediyor.Ben üstüne basa basa Ben aradığım için bana geri dönüldü Ben aradığım için bana geri dönüldü Ben aradığım için bana geri dönüldü..Tamam dedi kapattı..Ben şoklarda..
Sonra kv aradım dedim böyle böyle diyor sinirden ağladım tabi o yok şöyle yok böyle yok yanlış anlaşılma vs.
Sonra eşimi aradım eşim k pederi aramış anlatmış böyle böyle diye..Biz merak ettik vs demiş o zaman beni arasaydınız demiş eşim belki konuşacak özel şeyler vardı demiş ne olabilir ki?
Sonra kv aradı özür dilerim dedi.
aynen bende telefon çalınca içim bi tuhaf oluyo açmak konuşmak istemiyorum.
ben istediğim zaman konuşmak istiyorum.
neden oluyoki bu ?
Çok pardon ama kadınların dedikodusu hiç çekilmiyor da erkeğin ki daha iğrenç oluyor. Kp niz nasıl bir insan öyle... Töbe töbe... Kv aramış, kp arayıp azarlamış resmen. Özel şeyler konuşmak sabahı beklemezmiymiş? Ya da kv sabah deseymiş sana, kızım şunu konuşucaktım da o yüzden aradım diye.. Ya da eşini arasalarmış telefona seni isteselermiş... Çevir kazı yanmasın yapmış kp.