Telefonu Neden Açmıyor muşum??

hedef 2016

Hoşgeldin hayatıma yarınım herşeyim Canım KIZIM
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2014
6.805
5.036
Dün kv yi aradım müsait değildi beni aramış geri bizde salondaydık uyuyorduk eşimle ; odaya geçtik saat gece 12 aa dedim annen aramış yarın ararız dedi. (Farklı illerdeyiz)

Sabahkv aradı geyet normal konuştuk..

Aradan 3 saat sonra k peder aradı sen bizim telefonlarımıza neden çıkmıyorsun aradığımız da açmıyorsun bizimle konuşmak istemiyor musun dedi ben şoklar da tabi..

Dedim size ne söylendi bilemiyorum ama Ben aradığım için bana geri dönüldü dedim. Bu yine tekrar ediyor.Ben üstüne basa basa Ben aradığım için bana geri dönüldü Ben aradığım için bana geri dönüldü Ben aradığım için bana geri dönüldü..Tamam dedi kapattı..Ben şoklarda..

Sonra kv aradım dedim böyle böyle diyor sinirden ağladım tabi o yok şöyle yok böyle yok yanlış anlaşılma vs.
Sonra eşimi aradım eşim k pederi aramış anlatmış böyle böyle diye..Biz merak ettik vs demiş o zaman beni arasaydınız demiş eşim belki konuşacak özel şeyler vardı demiş ne olabilir ki?

Sonra kv aradı o da ağladı tel de özür dilerim dedi. K peder de seni arar özrü diler dedi.

Son düzenleme:
Aslında olayda birşey yok. Tamamen yanlış anlaşılma
Sizi akşam kaç kere aramışlarda ulaşamamışlar.?? bişeymi oldu sandılar acaba

Aslında olayda birşey yok. Tamamen yanlış anlaşılma
Sizi akşam kaç kere aramışlarda ulaşamamışlar.?? bişeymi oldu sandılar acaba

beni aradı sadece 2 kez çok istiyorsa oğulcuğunu arasaymış. Zaten ben aradım konuşamadık diye dönüş yaptı..Öylesine aradı yani

Benim telefona ben pek bakmiyorum kendi ailem veya kvdede olsa arama gorunce musait zamanda donuyorum, zorundamiyim her calan telefonu aninda acmaya sizde bi hossunuz bunun icin aglanir mi

Benim telefona ben pek bakmiyorum kendi ailem veya kvdede olsa arama gorunce musait zamanda donuyorum, zorundamiyim her calan telefonu aninda acmaya sizde bi hossunuz bunun icin aglanir mi

haklısın ama hesap sorar gibi yapması zoruma gitti BİLEREK AÇMIYORSUN MUŞ MUŞ en sevmediğim şey haksızlıktır..

Fazla büyütmüşsünüz olayı bence.
ama daha önceki yazdıklarınızıda biliyorum, o yüzden bence siz bir kaç seanslıkta olsa bir psikologa gidin.
Yoksa daha fena patlamalar yaşayabilirsiniz.

Fazla büyütmüşsünüz olayı bence.
ama daha önceki yazdıklarınızıda biliyorum, o yüzden bence siz bir kaç seanslıkta olsa bir psikologa gidin.
Yoksa daha fena patlamalar yaşayabilirsiniz.

ben haksızlığa pek gelemiyorum psikologa gitmek netice de kötü birşey değil sagol tavsiyen için

ne güzel valla çok hoşlandım sizden. demi ya belki o anda canımız konuşmak istemiyor olamazmı

Bende sevmemde canını sıkacak birsey yok fazla onemseme onları dese nolur sanki takılma bosver hele kv kp icin aglamak sakın sakın

yok bunca zaman sustum sustum küçük olaylar yaşadım ama bu sefer saçmalık yani dayanamadım. kv de ağladı telde vs bilmiyorum bundan sonra hiç açasım gelmez zaten inadına .

Çok pardon ama kadınların dedikodusu hiç çekilmiyor da erkeğin ki daha iğrenç oluyor. Kp niz nasıl bir insan öyle... Töbe töbe... Kv aramış, kp arayıp azarlamış resmen. Özel şeyler konuşmak sabahı beklemezmiymiş? Ya da kv sabah deseymiş sana, kızım şunu konuşucaktım da o yüzden aradım diye.. Ya da eşini arasalarmış telefona seni isteselermiş... Çevir kazı yanmasın yapmış kp.

aynen bende telefon çalınca içim bi tuhaf oluyo açmak konuşmak istemiyorum.
ben istediğim zaman konuşmak istiyorum.
neden oluyoki bu ?

aynen bende telefon çalınca içim bi tuhaf oluyo açmak konuşmak istemiyorum.
ben istediğim zaman konuşmak istiyorum.
neden oluyoki bu ?

Benim içim bir tuhaf olmuyorda canım istemeyebiliyor sadece bi nedeni yok yani cogu zamanda gormemis oluyorum

ya komik olan ben aradım müsait olmadığından akşam o aradı.. Bende kp dedim zaten size ne dendi bilmiyorum ama... Ben aradığım için beni aradı .. Ben aradım dedim.. Orta da özel birşey yok ben aradığım için aradı ama çok kötü sinirlendim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…