• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefondan anlayan arkadaslar.

Kuzum benim

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2017
746
819
23
32
Merhabaaaaa guzel hanimlar. Nasilsiniz iyisinizdir hepiniz de umarim :) . Benim bir sorum olacakti. Simdi diyeceksiniz ki telefoncuya git sor. Evden sadece onun icin cikamiyorm. Diger zmnlarda da unutuyorum. Simdi bnm esimim bi telegonu vardi htc. Bjnun batarya cikmiyo telefondan. Esim degistirdi telefonunu bayadir bu telefon bi kenarda duruyordu. Bi bakalm acalim telefonu dedim esim eline bi aldi bataryayi zorla cikardi bu neden bu kadar yapismis buraya diye bide son gucuyle asiliyor o_O. Ve sonunda batarya cikti o kopan kablolari gorunce eyvah bunn bataryasi cikmiyordu dedik ama is isten gecti :( . Simdi yuksek musadelerinizle sizlere sorum su olacak. Bu telefon ölmüşmudur.:bicak: . Yoksa bi sansi daha vardir midir? :KK61:. Hepinizi cok opuyorum. Iyi aksamlar :KK54:

Gecmis olsun :) evde yapicanz bisey yok telefoncudada eski htc bile olsa cok para alir bence.. astari yuzunden pahaliya gelir.. gene sorun tabii

Eğer üretimi olan bir telefonda tadilatı oluyor. Üretimi biten bir telefonsa maalesef ya ikinci üretim seçeneğe bakacaksınız yada yeni cihaz

bence onu atın yenı bır telefon alın .

Başınız sağolsun ölmüş telefonunuz..

:rolleyes: sız bataryann cıkabılırmi cıkamazmı onu bile anlamazken. Bizim burda soyluceklerımızıde hıc anlıcanızı zannetmıyorum :/ bataryanın evın içinde paslancak hali yoktur heralde

Eşiniz Hulk gibi mübarek maşallah nasıl çıkardı onu oradan ehehe. Yaptırmaya kalksanız da muhtemelen telefonun ederi kadar servis masrafı çıkarırlar -ki bence servise götürseniz bile adamlar yeni telefon almanızı önerir. Yapacak bir şey yok, geçmiş olsun.

Eşiniz Hulk mı mübarek maşallah nasıl çıkardı onu oradan ehehe. Yaptırmaya kalksanız da muhtemelen telefonun ederi kadar servis masrafı çıkarırlar -ki bence servise götürseniz bile adamlar yeni telefon almanızı önerir. Yapacak bir şey yok, geçmiş olsun.
:(

Back
X