• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefonda konuşarak para kazanma.

Bgtc

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2017
138
76
28
34
Arkadaşlar Merhaba...
Bu aralar biraz maddi sorunlarım var bu nedenle ek gelir arayışına girdim.
Nette telefonda konuşarak para kazanma vs. buldum. Ve evet konu cinselliğe gelsede sıkıntı değil yeterki bir kaç ay o parayı kazanayım.
Daha önceden deneyen, yapan ya da tanıdığı olan oldu mu?

Arkadaşlar Merhaba...
Bu aralar biraz maddi sorunlarım var bu nedenle ek gelir arayışına girdim.
Nette telefonda konuşarak para kazanma vs. buldum. Ve evet konu cinselliğe gelsede sıkıntı değil yeterki bir kaç ay o parayı kazanayım.
Daha önceden deneyen, yapan ya da tanıdığı olan oldu mu?
Yok :) bu sekilde bi ilan gorsem suphe duyuyordum:)

Buarada tv de izlemstm o isi yapanlari gosteriyodu. kadin bi yandan cinsel icerikli konusup bi yandan orgu oruyodu:)

Ha telefondan konuştun ha başka türlü ..
açık açık yazarsam banlanirim. .yalnız seni arayacaklarin % 80 i evli dangalaklar. .vicdanın ve ahlakın hemcimsine verdiğin bu zararı kaldırabilecek mi?

Ahh babam ,nasıl öderim hakkını .. aç kal ,gurursuz,vicdansız kalma derdi ..

Kendiniz için bu işi yapmayın herkesle cinsellik konuda konuda cinsel hayatınız sekteye ugrayabilir. Olağan bir durum haline gelebilir sizin için artık

İlk deda duyuyorum böyle bişeyi , ama kim yaptırıyoki nasıl olacak ücret konusu? Konuşulan insandan mı isteniyo? Kafam karıştı...
Boşver ablacım sen başka bişey bak bence ...@Bgtc

Öğrenciyken üniversitenin ilan sayfasında bir iş ilanı gördüm. O ara deli gibi iş aramama rağmen bi türlü kafama yatan işi bulamadım. Neyse ilanı koyan hatuna özel mesaj yazdım iş hakkında bilgi alabilir miyim diye
Ayda 5000 tl kazanmaktan filan bahsediyordu. Doğru mu yalan mı onu bilemem tabii.
Cinsel sohbet hattı dedi:olamaz:
Görüntülü konuşma imkanı da varmış isterseniz maske takıyormuşsunuz filan.
Uzun uzun yazdı sonuna da düşünür müsünüz dedi...
Ben şerefimle çalışacağım bir iş arıyorum size de tavsiye ederim dedim engelledim.
Konu cinselliğe gelse de önemli değil demişsiniz. Demek ki bu durum sizi pek ırgalamayacak.
Hayat boyu üstünüzden atamayacağınız bir yük bu hanımefendi. Kendinize olan saygınızdan uzaklaşmanız demek... Şimdi değilse bile ileride çok pişman olabilirsiniz...
Bi daha düşünün. Kolay para evet ama part time başka işler arayın.

Back