- 10 Ekim 2014
- 31.595
- 141.362
-
- Konu Sahibi blackEverything
Ben de yasadim. Klasik laflar ben telefonuma dokunulmasini sevmiyorum, bana güvenmiyor musun vs vs. Sonuc ne mi? Aldatildim... Saklayacak birseyi olmayan bu tarz harketler sergilemez.Merhabalar size birşey danışmak istiyorum evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkim var kendimce aşamadığım bir konu var sevgilim telefonuna dokunulmasından acayip rahatsızlık duyuyor ben zaten alıp kurcalayan bir insan değilim yada bu konuda saygısızlık yapan biri de değilim 1.5 yıllık ilişkimiz var bir kere alıp birseyine bakmadım ama bir kaç kere benden gizli ne özelin olabilir diye dile getirdim. Arabada giderken annemi aramam gerekti telefonum arka koltukta çantamda olduğu için erinip seninkinden arıyım dedim aradım o anda bişey demedi daha sonra lavaboya gideceği sırada telefonuda aldı bende telefonu bırakta git düşer falan dedim diye aşırı tepki verdi bana benden anneni falan arıyorsun bunu bana aşılamaya çalışıyorsun farkındayım bu konuda bı güvensizliğin var söylemesen bile tepkilerinden yüz ifadelerinden belli ediyorsun ben telefonuma dokunulmasından rahatsız oluyorum diyerek kavga başlattı boyutta.Bu konuda güvensizliğim yok çünkü biliyorumki aldatmak isteyen insan dumanla haberleserek bile aldatabilir birde kendine yapar. Ben verdiği aşırı tepkilere takılıyorum beni sinirlendiren tek kısım bu nokta. Sizce gerçekten hatalı mıyım
Herşeyi paylaşan iki insan olarak böyle basit bı konuda bu derece kavga etmek saçma geliyor çünkü benim hiç bı zaman ona karşı telefonuma dokundurmama gibi bı çabam olmadı yanlış mı hareket ediyorum diye kendimi sorguluyorum.
Hiç mantıklı gelmedi bana bu işte bir iş var.Merhabalar size birşey danışmak istiyorum evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkim var kendimce aşamadığım bir konu var sevgilim telefonuna dokunulmasından acayip rahatsızlık duyuyor ben zaten alıp kurcalayan bir insan değilim yada bu konuda saygısızlık yapan biri de değilim 1.5 yıllık ilişkimiz var bir kere alıp birseyine bakmadım ama bir kaç kere benden gizli ne özelin olabilir diye dile getirdim. Arabada giderken annemi aramam gerekti telefonum arka koltukta çantamda olduğu için erinip seninkinden arıyım dedim aradım o anda bişey demedi daha sonra lavaboya gideceği sırada telefonuda aldı bende telefonu bırakta git düşer falan dedim diye aşırı tepki verdi bana benden anneni falan arıyorsun bunu bana aşılamaya çalışıyorsun farkındayım bu konuda bı güvensizliğin var söylemesen bile tepkilerinden yüz ifadelerinden belli ediyorsun ben telefonuma dokunulmasından rahatsız oluyorum diyerek kavga başlattı boyutta.Bu konuda güvensizliğim yok çünkü biliyorumki aldatmak isteyen insan dumanla haberleserek bile aldatabilir birde kendine yapar. Ben verdiği aşırı tepkilere takılıyorum beni sinirlendiren tek kısım bu nokta. Sizce gerçekten hatalı mıyım
Herşeyi paylaşan iki insan olarak böyle basit bı konuda bu derece kavga etmek saçma geliyor çünkü benim hiç bı zaman ona karşı telefonuma dokundurmama gibi bı çabam olmadı yanlış mı hareket ediyorum diye kendimi sorguluyorum.
ne itici bir cümlebir kaç kere benden gizli ne özelin olabilir diye dile getirdim.
Yavrum bir kadında bir erkek bu konularda da bir olamaz ki seni biliyoruz sen her konuda böyle ketumsun kendin gibi düşünme sırf sevgilin senin telinden annesini aradı diye kavga da etmezsinne itici bir cümle
ben de biri telefonumun kapak fotosuna baksa bile cok rahatsiz olurum. plan diye tek kendimin oldugu bir whatsapp grubum var. birinin eline telefon verdiysem birkac resim gostermek icin istedigim resimleri o plan grubuna atiyorum ki fazla kaydirmasinlar, geriye basip tum galerimi gormesinler:)
ayrica kk hep açık, burada tonla seyim var..actigi gibi google chromumu adımı görebilir biri. sonradan arastirabilir. hic gerek yok. istemem.
telefonum benim karakutum gibidir. eski mesajlari silme huyum yok, icinde her şeyim var. isteyen biri whatsapp ara'ya adini yazip hakkinda yilllar boyu kurdugum cumleleri gorebklir mesela ki tövbe:)
ayrica ayip olmayan gunah olmayan ama birinin gormesi durumunda utanacagim seylerim de var
erkek arkadasimla 2 sene takildik. onun telefonunun guzel kamerasini kullandigimiz icin telefonu hep bende dururdu. burada internet paketi almiyor benimkini paylasiyorum. o yuzden mobil verimi paylastigim anda bildirimleri gelirdi. yani gizlisi saklisi yoktu. ama o benimkini elinde bile tutmamistir:) dusa girerken bile muzik açmayı sevdigim icin yanimda götürürdüm. sonra 1 sene ciddili sevgili olduk. o bir sene boyunca onun telefonu yine bizim ortak telefon gibi bir sey oldu. benim telefonum yine benim ozel alanim oldu.
birkac ay önce sehrime tasindi. o zaman sifremi onun adı yaptım:) artik şifremi biliyor, gerektigi zaman o da telefonumu aliyor isini hallediyor filan. ama asla instama whatsappima ve galerime girmez. bana o guveni verdi uc yilin sonunda:)))
o yüzden erkek arkadasina kizamadim. benim sevgilim de israrla istese asla sifremi paylasmazdim. allah bilir nelere bakacak diye
adam kavga etmemis ki, niyetini anladim demis rahatsiz olmus.Yavrum bir kadında bir erkek bu konularda da bir olamaz ki seni biliyoruz sen her konuda böyle ketumsun kendin gibi düşünme sırf sevgilin senin telinden annesini aradı diye kavga da etmezsin
Ya işte her telefonu eline aldığinda belli ki huzursuz oluyor bu çocuk bak bende hoşlanmıyorum çünkü dediğin gibi bi dünya şey var ama benim hiç birseyim kocamdan sevgilimden gizli olmadı olamazda herşeyi bilmeleri gerekmiyor ama saklamakta gerekmiyor özellikle bu konuda kesinlikle birşey çıkar ben kendimden eminsen annemi aradı diye tartışmam al bak derim ondan sonra ağzına etmem gerekiyorsa ederim şüphe insanı bitiriradam kavga etmemis ki, niyetini anladim demis rahatsiz olmus.
valla demek ki adamin konu sahibine bazi güvensizlikleri var
ayrica bu hale kolay gelmedim..bundan 10 sene once sevgili musvettem telefonumdan anne babamin nosunu kaydetmiş mesela. g.tune tekmeyi yedikten sonra onlara mesaj atmisti benim ozel hayatimla ilgili. adam travma oldu bende. belki bu telefon fobimin altinda bunlar da olabilir.
konu sahibi de bin kere dile getirmis gizlj saklimiz mi var gizli saklimiz mi var diye. adam da belli iyice giciklanmis.
o sizin telefonunuza bakar mı hani dediniz ya ben öyle bir takıntı yapmadım diyeBende aynı şeyi yapardım. Bilmiyorum ama bır kaç konuda böyle takıntıları var kendisi asker acaba gerçekten mesleki olarak mı bu şekilde sınırları var diyorum kendime ilginç takıntıları var.
Ay işte bu ya. Anlatamıyorum insanlara. Ben de başında dururken bile ele telefon vermem insanlara. Mesele aldatmak, nude değil ki sadece. Utanacağım saçma sapan bir selfie olur, kişi hakkındaki konuşmalarım olur, bi kız arkadaşım sütyenini giyer atar nasıl olmuş diye vs örnekler bitmez. Hele ekşi sözlük hesabım var uygulama açık of ki ne ofne itici bir cümle
ben de biri telefonumun kapak fotosuna baksa bile cok rahatsiz olurum. plan diye tek kendimin oldugu bir whatsapp grubum var. birinin eline telefon verdiysem birkac resim gostermek icin istedigim resimleri o plan grubuna atiyorum ki fazla kaydirmasinlar, geriye basip tum galerimi gormesinler:)
ayrica kk hep açık, burada tonla seyim var..actigi gibi google chromumu adımı görebilir biri. sonradan arastirabilir. hic gerek yok. istemem.
telefonum benim karakutum gibidir. eski mesajlari silme huyum yok, icinde her şeyim var. isteyen biri whatsapp ara'ya adini yazip hakkinda yilllar boyu kurdugum cumleleri gorebklir mesela ki tövbe:)
ayrica ayip olmayan gunah olmayan ama birinin gormesi durumunda utanacagim seylerim de var
erkek arkadasimla 2 sene takildik. onun telefonunun guzel kamerasini kullandigimiz icin telefonu hep bende dururdu. burada internet paketi almiyor benimkini paylasiyorum. o yuzden mobil verimi paylastigim anda bildirimleri gelirdi. yani gizlisi saklisi yoktu. ama o benimkini elinde bile tutmamistir:) dusa girerken bile muzik açmayı sevdigim icin yanimda götürürdüm. sonra 1 sene ciddili sevgili olduk. o bir sene boyunca onun telefonu yine bizim ortak telefon gibi bir sey oldu. benim telefonum yine benim ozel alanim oldu.
birkac ay önce sehrime tasindi. o zaman sifremi onun adı yaptım:) artik şifremi biliyor, gerektigi zaman o da telefonumu aliyor isini hallediyor filan. ama asla instama whatsappima ve galerime girmez. bana o guveni verdi uc yilin sonunda:)))
o yüzden erkek arkadasina kizamadim. benim sevgilim de israrla istese asla sifremi paylasmazdim. allah bilir nelere bakacak diye
bilemedim. benim sevgilimden gizlim olabilir:)Ya işte her telefonu eline aldığinda belli ki huzursuz oluyor bu çocuk bak bende hoşlanmıyorum çünkü dediğin gibi bi dünya şey var ama benim hiç birseyim kocamdan sevgilimden gizli olmadı olamazda herşeyi bilmeleri gerekmiyor ama saklamakta gerekmiyor özellikle bu konuda kesinlikle birşey çıkar ben kendimden eminsen annemi aradı diye tartışmam al bak derim ondan sonra ağzına etmem gerekiyorsa ederim şüphe insanı bitirir
di mi, bir niki gormesi insanın saniyelik bjr olay. o saniyeden sonra geceler boyu qrastirir ogrenir senin sozlukte kkda yazdigin her seyi , bazen eski ask hayatini, bazen icinde cinsellik iceren dusuncelerini vs vsAy işte bu ya. Anlatamıyorum insanlara. Ben de başında dururken bile ele telefon vermem insanlara. Mesele aldatmak, nude değil ki sadece. Utanacağım saçma sapan bir selfie olur, kişi hakkındaki konuşmalarım olur, bi kız arkadaşım sütyenini giyer atar nasıl olmuş diye vs örnekler bitmez. Hele ekşi sözlük hesabım var uygulama açık of ki ne ofTelefonlar eskisi gibi sadece arama mesajdan ibaret değil ki, her şeyimiz var içinde kara kutumuz gibi.
şu erkeklerin telefonunu karıştırmak hiç hoş değil ya yapan her türlü yapar. ben telefonuna msj gelince kafamı çeviriyorum sevgilimin de benim gibi özeli olabilir. özel hayata saygısızlık. ne yapsa da kendine yapar. bende telefonumun karıştırılmasından rahatsız olurum.Merhabalar size birşey danışmak istiyorum evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkim var kendimce aşamadığım bir konu var sevgilim telefonuna dokunulmasından acayip rahatsızlık duyuyor ben zaten alıp kurcalayan bir insan değilim yada bu konuda saygısızlık yapan biri de değilim 1.5 yıllık ilişkimiz var bir kere alıp birseyine bakmadım ama bir kaç kere benden gizli ne özelin olabilir diye dile getirdim. Arabada giderken annemi aramam gerekti telefonum arka koltukta çantamda olduğu için erinip seninkinden arıyım dedim aradım o anda bişey demedi daha sonra lavaboya gideceği sırada telefonuda aldı bende telefonu bırakta git düşer falan dedim diye aşırı tepki verdi bana benden anneni falan arıyorsun bunu bana aşılamaya çalışıyorsun farkındayım bu konuda bı güvensizliğin var söylemesen bile tepkilerinden yüz ifadelerinden belli ediyorsun ben telefonuma dokunulmasından rahatsız oluyorum diyerek kavga başlattı boyutta.Bu konuda güvensizliğim yok çünkü biliyorumki aldatmak isteyen insan dumanla haberleserek bile aldatabilir birde kendine yapar. Ben verdiği aşırı tepkilere takılıyorum beni sinirlendiren tek kısım bu nokta. Sizce gerçekten hatalı mıyım
Ahah ay aynen öyle hele kk ya da sözlük nicki öğrenilirse bittin demektir neler yazıyor insan. Sevgilisinden hiç saklayacak şeyi olmayan tertemiz insan olayı yalan, varsa bile babannemden bile daha sıkıcı biridir.di mi, bir niki gormesi insanın saniyelik bjr olay. o saniyeden sonra geceler boyu qrastirir ogrenir senin sozlukte kkda yazdigin her seyi , bazen eski ask hayatini, bazen icinde cinsellik iceren dusuncelerini vs vs
asla almak istemem böyle bir riski.
belki adamin da var benzer bir sozluk hesabi:)
su cumleleri bir kez duymadim bir kez de kurmadim. zaten telefon didikleyip sorgu memurlugu yapıyorsa tez elden hayattan def etmek lazim.Şimdi bilemedim, sizi tanımıyorum.yenGEnC in dediği gibi benim de takıntılı bir sevgilim vardı telefonumdan babamın numarasını alıp beni tehdit etmişti, telefonum zaten sürekli elindeydi "bu niye sana yazıyor" "bu kim" "neden böyle demiş" "bu bunu nereden biliyor" "ne var aranızda" gibi şeyler oluyordu. İnsan bir zaman sonra bunları yaşamak istemiyor.
Bir de neden milletle mesajlarımı görsün ki, her şeyi çok bilmek iyi değil. Benim annem eski telefonumu kurcalamıştı ve öğrenmemesi gereken şeyleri öğrenmişti, şimdi sormadan alamaz.
Ha, kaçırması evet hoş olmamış ama belki bunu yapacağınızdan korkmuş olabilir. Hem aldatacak insan her türlü aldatıyor merak etmeyin, benimki aynı evde yaşadığımız hâlde aldatmıştı.