Telefon satan flörtün devamı😄

Konuda çoğu şey iyi güzel hoş da. "Etek giydirmek" falan hiç olmadı. Kadınları aşağılamayı önce biz kadınlar bırakmalıyız. Duyar kasmak istemem hiç de tarzım değildir ama bu söz beni çok rahatsız etti. Kadın olmak ayıp değildir, küçük düşürücü değildir.

Böyle insanları seviyorum çünkü en azından yüzsüzler direk kalitesizliklerini-dilenciliklerini açıkca koymuş bunu bile bile kanan kendi salaklığıdır. Birde bunların gizli modelleri var onlar tehlikeli başlarda rol yapan hiç çaktırmayan onlar asıl şeytanlar

Yok nefret etti ondan iyice. Çay içmeye bile rezil etmeye gitti. Burda ki yorumları defalarca okumuş . Psikolog arkadaşına sormuş. O bile direkt sana zarf atmış demiş. İğrenç herif .

Ay bide adamı görseniz dışarda. Hayran olursunuz bakımlı, kibar herkes tarafından sevilen . O diliyle kızları kendine bağlıyor
Bence bu arkadaş sizsiniz.

diğer konuya da yazmıştım. adam zaten konuştuklarıyla ve tavrıyla başlı başına itici biri fakat sizin de yaşınız liseye gidecek kadar da küçük değil, bana herkesin görebileceği, bu şekilde laf sokmalı şeyler yazıp okumasını beklemek bu yaşta daha komik geliyor. karşılaştığınız adamlar size yapı olarak uymuyorsa, "bizden olmaz herkes yoluna" demek de bir seçenek.

Tmm adam cakal da, arkadasin laf sokmasina gerek var miydi cidden

böyle çakallar her yerde var ben hemen uzaklaşıyorum en ufak bir para muhabbetinde

kusura bakmasın da 30 yaşını geçmiş bir adam bir zahmet hayatını yoluna koyup parasını idare edebiliyor olsun.

sosyal medyadan biriyle tanışmıştık, işinden memnun değil kariyerinden değil sürekli söylenen bir tip, daha yüzyüze görüşmemiştik ki bana netflix blu tv vs abonelikleri sordu, benim yok kredi kartı bulursam alacağım dedi oralı olmadım baktım benden kredi kartı istemeye getrdi konuyu. kredi kartı kullanmıyormuş çünkü daha önce patlatmış bir sürü borç ödemiş. o kadar eminim ki tanıdıklarına dünya borç taktığına yoksa yüzünü görmedği insandan kredi kartı ister misin ya

tabi ki o andan itibren görüşmedim bile, o da baktı hayır yok uzatmadı :))

Konu değişince 30 marta az kaldı demiş. Arkadaşım da 30 yaşında adamsın doğumgünü mü kutlayalım sana demiş. Adam şoka girmiş.

Hahahahaha yalnız bu çok iyiymiş Bu keko salça olmaya devam ederse bence bu konunun linkini göndersin arkadaşınız. Çevirip çevirip okusun iphoneman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…