Telefon satan flörtün devamı😄

Konu sahibinin para yedirmeyi sevmeyen erkeklere bir kini var. Eski konularından birinde de sırf cimri çıktı diye adamı rezil etmişti, burda bile sayfalarca alay ettirdi, kendisine de ağır şeyler yazmıştı hatta ekran görüntülerini paylaşmıştı. Bu hakaretlere şaşırmadım. Hatta adama yazdığı mesajlardan birinde "para benim için nefes almak kadar önemli" gibi bir laf vardı. Şimdi bulmaya üşendim, hatırlayan varsa düzeltebilir beni. Yani kendisi paraya takık aslında heheh.

Kız Suzanna, sen de az değilsin ha.
En son evinize çikolatayla gelen flörtü kız kardeşinle KK gazı sonrasi ayirttin, şimdi telefonumu satacak diyen Çocuğu arkadasinla KK gazı sonrasi ayirttin
Ahahahaha evet yengeççç kaynana gibiyim

Tamam siz para yedirin. Eski konumda gayet haklıydım . Bu konu da da haklı olduğumu düşünüyorum . Kimsenin parasına muhtaç değilim. Ama cimri adamlara fena bir kinim var bu doğru. Siz cimri adamlarla takılmaya devam edin

Ben yiyicinin kadınına da erkeğine de karşıyım hanımefendi :)

Ben yiyicinin kadınına da erkeğine de karşıyım hanımefendi :)
Valla bi kahve parası ödemeyen erkeği eleştirdiğim için ya da arkadaşımdan bir telefon parası isteyecek kadar adi olan bir adam konusunda arkadaşımın gözünü açtığım için yiyici isem evet yiyiciyim :) konu kapanmıştır

Aaa simdi bildim ondan konu sahibinide konularinida hiç sevmedim o konusunuda iyi bilirim para para para öğkk

Evet buluşması bile gereksizdi bence

çok zeki olan sizsiniz sanırım. Evlilik teklifi red etmek amatörce değil miydi? Sonra da pişman olmak? Bu adamla daha ne diye uğraşsın ki?
O yoruma neden bu kadar tepki gösterdin ki bence adam biraz trollenmeyi hak ediyordu yani en ufak bişeyde canım şaka yapıyorum ne var ki'ye bağlayan salağın tekini gerçekten harika biçimde trolleseydi şu an şu konuda daha fazla eğleniyor olurduk :) ben yaptım mesela zamanında, çok eskiden. Buraya üye değildim tabi geçmiş zaman. O da böyle zarf atıp atıp şaka şaka der geçerdi. Bi gün sahiden bi şekilde istemesini sağladım çünkü ben de emin değildim. Önce yok mok dedi ertesi gün gönderebilir misin dedi. Ben de iban istedim. Akşama kadar oyaladım akşam olunca bana sordu hatta, gelmediğini söyledi falan. Ben de engelledim her yerden

Harikasınız siz de bizdensiniz karşımıza hep böyle adamlar çıkıyor yorumu yazan kişi bir konuya yorum yaptım diye bana burda yorum yapma deprem için dua et gibi bir şey yazmıştı. O yüzden öyle bir cevap verdim.

Sessiz sedasız ortadan kaybolup bitirseydi keske. Neden cay teklifini kabul ediyor ki? Hic gitmeseymis keske. Ben agzımı bile açmadan kayboldum ortadan her yerden yok etmistim. Böyle laf sokmalarada gerek yokmus ama hıncını alamamıs belli ki. Gecmis olsun arkadasına umarım tekrar muhatap dahi olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…