Telefon satan flörtün devamı😄

çok zeki olan sizsiniz sanırım. Evlilik teklifi red etmek amatörce değil miydi? Sonra da pişman olmak? Bu adamla daha ne diye uğraşsın ki?
benim konumdan vurmaya çalışmışsınız ama zırhlıyım uğraşmayın
konunuza gelince gayet normal fikrimi yazdım neden bu kadar öfkelendiniz? “ arkadaşım” dediğiniz siz kendiniz olabilir misiniz diye aklımdan geçti şimdi.ayrıca siz de olabilirsiniz insanlık hali:)
Cafede bağırarak tepki vermezdim bu çok kötü olmuş

Ben olsam gayet yazarım para mı vermiş ki utanacağım öfkelenmedim sadece sizi deprem konusunda dua edin lafınızdan sonra sevmiyorum. Bu da en doğal hakkım. Bir daha yazmayın

Ben olsam gayet yazarım para mı vermiş ki utanacağım öfkelenmedim sadece sizi deprem konusunda dua edin lafınızdan sonra sevmiyorum. Bu da en doğal hakkım. Bir daha yazmayın
Pasta değilim ki herkes sevsinkimse kimseyi sevmek zorunda değil,duaya karşı alerjiniz var demek ki sanki küfretmişim dua et demişimdir hatırlayamadım.
neyse güzelim yazmayım daha fazla konuna özür dilerim affet beni

Son cümleye üzüldüm ya.. ne bileyim olur olmaz değil de bu gibi olaylar insanın güvenini kırıyor işte, yeri gelir fazlası da verilir, olan da pay edilir ama.. iyi yazmış arkadaşın bide sordu mu kim diye sus otur bari. Hayatında çiçek de mi görmedin be adam onu bi halt zannedip karşılık bekliyorsun bide? Görgüsüz çomar çok kızıyorm böylesine ya

İlk konuda 2. Konuda hiç hoşuma gitmedi hele saçma sapan etek giydirmeli laf sokmalı şeyler ne irrite edici istemiyorsa engellesin gorüsmesin bende günde 12500 tane şaka yapıyorum belkide herşey bir şaka aman ne güzel el birliğiyle çocuğu tuş etmişsiniz
30 yaşındaki adamın d.günü neden kutlanamıyormuş ayrıca ne saçma sapan konular

Ay iş yerimde bir çocuk var aynı ona benziyor en güzelini yapmış. hem 30 yaşında yuh şok oldum

Doğum günüm yaklaşıyor bana iphone al demek istemiş. Ne tuhaf insanlar var

Şakayı anlıyor insanlar.Yiyici bir insanla hiç karşılaştınız mı bilmiyorum.Rahatsız olduğunuzu bildiği halde şaka adı altında imalar da bulunuyorlar.Bu çok rahatsız edici bir his.Tepki gösterince şaka diyip geçiyorlar.

Mesela hiç iphone görmeme ihtimalı var mı yada hiç eline almama?Telefoncu da bile gidip bakmıştır.Sanki iphone değil de tesladan bahsediyor.

İlk konuyu okuduğumda da ss vardı. Görür görmez "Ne y**ş*k adam g*tü başı ayrı oynuyor" demiştim. Ne itici bir tip ya. Bırak flört etmeyi 5 metre yakınımdan geçemez. Arkadaşın nasıl flört etmiş bununla ya Iyyhhh yani ıyyhh

Çok sevindim arkadaşınız adınaNeden duygusu var diye, kandırılıp aldatılsın kiYorumlarımız işe yaramasına sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…