benim konumdan vurmaya çalışmışsınız ama zırhlıyım uğraşmayınçok zeki olan sizsiniz sanırım. Evlilik teklifi red etmek amatörce değil miydi? Sonra da pişman olmak? Bu adamla daha ne diye uğraşsın ki?
Ben olsam gayet yazarım para mı vermiş ki utanacağımbenim konumdan vurmaya çalışmışsınız ama zırhlıyım uğraşmayın
konunuza gelince gayet normal fikrimi yazdım neden bu kadar öfkelendiniz? “ arkadaşım” dediğiniz siz kendiniz olabilir misiniz diye aklımdan geçti şimdi.ayrıca siz de olabilirsiniz insanlık hali:)
Cafede bağırarak tepki vermezdim bu çok kötü olmuş
Pasta değilim ki herkes sevsinBen olsam gayet yazarım para mı vermiş ki utanacağımöfkelenmedim sadece sizi deprem konusunda dua edin lafınızdan sonra sevmiyorum. Bu da en doğal hakkım. Bir daha yazmayın
Son cümleye üzüldüm ya.. ne bileyim olur olmaz değil de bu gibi olaylar insanın güvenini kırıyor işte, yeri gelir fazlası da verilir, olan da pay edilir ama.. iyi yazmış arkadaşın bide sordu mu kim diye sus otur bari. Hayatında çiçek de mi görmedin be adam onu bi halt zannedip karşılık bekliyorsun bide? Görgüsüz çomar çok kızıyorm böylesine yaBu konuyu arkadaşım için açmıştım. Ve yeni gelişmeler oldu aslında gülmek için açtım yeni gelişmeleri ve bazı genç kızlara örnek olsun diye arkadaşım yorumlarınız sayesinde açtı gözünü
İlk konu Sizce bu mesajlarla kullanılıyor mu?
Arkadaşım hiç oralı olmadı. Ve bu köpek telefonu satmadı tabi ki. Yolda karşılaştılar flörtü saçını kesmiş arkadaşıma yakışmış mı diye sormuş. Kız da “yok ya hiç yakışmamış yanlış anlama” demiş. Neyse böyle mesafe koymuş. Arkadaşımı çay içmeye davet etmiş kızda gitmiş. Arkadaşın telefona bildirim gelmiş bu eline almış telefonu. Arkadaşım da bırakmasını istemiş o da ya bi dur iphone um olmadı hiç dokunuyorum belki alırsın bana demiş. Arkadaşım ona “ne demek istiyorsun sen açık konuşsana bi” diye bağırmış o da gerçekten şakaydı demiş. Ortamda bi sessizlik oluşmuş . Konu değişince 30 marta az kaldı demiş. Arkadaşım da 30 yaşında adamsın doğumgünü mü kutlayalım sana demiş. Adam şoka girmiş. Resmen kıza doğumgününde çiçek yolladı diye beklentiye giriyor. Neyse arkadaşım eve gidince “bazı erkeklere etek giydirmek lazım, kadın parası yiyen erkek adam değil, çakaldır.” Diye söz atmış. Flörtü ne oldu kime yazdın bunu deyince de engeli basmışyok yani anlamadım bu erkekler buna nerden cesaret buluyor. Eğer burda ki yorumlar olmasaydı arkadaşım ona 3-4 bin verecekti çünkü duyguları çok yoğundu.
Ay iş yerimde bir çocuk var aynı ona benziyor en güzelini yapmış. hem 30 yaşında yuh şok oldumBu konuyu arkadaşım için açmıştım. Ve yeni gelişmeler oldu aslında gülmek için açtım yeni gelişmeleri ve bazı genç kızlara örnek olsun diye arkadaşım yorumlarınız sayesinde açtı gözünü
Arkadaşım hiç oralı olmadı. Ve bu köpek telefonu satmadı tabi ki. Yolda karşılaştılar flörtü saçını kesmiş arkadaşıma yakışmış mı diye sormuş. Kız da “yok ya hiç yakışmamış yanlış anlama” demiş. Neyse böyle mesafe koymuş. Arkadaşımı çay içmeye davet etmiş kızda gitmiş. Arkadaşın telefona bildirim gelmiş bu eline almış telefonu. Arkadaşım da bırakmasını istemiş o da ya bi dur iphone um olmadı hiç dokunuyorum belki alırsın bana demiş. Arkadaşım ona “ne demek istiyorsun sen açık konuşsana bi” diye bağırmış o da gerçekten şakaydı demiş. Ortamda bi sessizlik oluşmuş . Konu değişince 30 marta az kaldı demiş. Arkadaşım da 30 yaşında adamsın doğumgünü mü kutlayalım sana demiş. Adam şoka girmiş. Resmen kıza doğumgününde çiçek yolladı diye beklentiye giriyor. Neyse arkadaşım eve gidince “bazı erkeklere etek giydirmek lazım, kadın parası yiyen erkek adam değil, çakaldır.” Diye söz atmış. Flörtü ne oldu kime yazdın bunu deyince de engeli basmışyok yani anlamadım bu erkekler buna nerden cesaret buluyor. Eğer burda ki yorumlar olmasaydı arkadaşım ona 3-4 bin verecekti çünkü duyguları çok yoğundu.
Doğum günüm yaklaşıyor bana iphone al demek istemiş. Ne tuhaf insanlar varİlk konuda 2. Konuda hiç hoşuma gitmedi hele saçma sapan etek giydirmeli laf sokmalı şeyler ne irrite edici istemiyorsa engellesin gorüsmesin bende günde 12500 tane şaka yapıyorum belkide herşey bir şaka aman ne güzel el birliğiyle çocuğu tuş etmişsiniz
30 yaşındaki adamın d.günü neden kutlanamıyormuş ayrıca ne saçma sapan konular
Aradaki samimiyeti bilmiyoruz ki her al diyen gerçekten al demek mi istiyor ben burda bile aranızda para toplayın bana şunu bunu alın diyorum ciddi miyim yani. Bir çok erkek arkadaşım böyle sakalar yapıyor ben garipsemedimDoğum günüm yaklaşıyor bana iphone al demek istemiş. Ne tuhaf insanlar var
Şakayı anlıyor insanlar.Yiyici bir insanla hiç karşılaştınız mı bilmiyorum.Rahatsız olduğunuzu bildiği halde şaka adı altında imalar da bulunuyorlar.Bu çok rahatsız edici bir his.Tepki gösterince şaka diyip geçiyorlar.Aradaki samimiyeti bilmiyoruz ki her al diyen gerçekten al demek mi istiyor ben burda bile aranızda para toplayın bana şunu bunu alın diyorum ciddi miyim yani. Bir çok erkek arkadaşım böyle sakalar yapıyor ben garipsemedim
İlk konuyu okuduğumda da ss vardı. Görür görmez "Ne y**ş*k adam g*tü başı ayrı oynuyor" demiştim. Ne itici bir tip ya. Bırak flört etmeyi 5 metre yakınımdan geçemez. Arkadaşın nasıl flört etmiş bununla yaBu konuyu arkadaşım için açmıştım. Ve yeni gelişmeler oldu aslında gülmek için açtım yeni gelişmeleri ve bazı genç kızlara örnek olsun diye arkadaşım yorumlarınız sayesinde açtı gözünü
İşte yok o yuzden gayet şaka yapiyor tamam yiyici bir adam zaten anladik onu boyle seviyesiz muhabbetlere gerek var mıMesela hiç iphone görmeme ihtimalı var mı yada hiç eline almama?Telefoncu da bile gidip bakmıştır.Sanki iphone değil de tesladan bahsediyor.
Bu konuyu arkadaşım için açmıştım. Ve yeni gelişmeler oldu aslında gülmek için açtım yeni gelişmeleri ve bazı genç kızlara örnek olsun diye arkadaşım yorumlarınız sayesinde açtı gözünü
Yiyici insanlar böyle oluyor işte.İnşallah hiç karşılaşmazsınız.İşte yok o yuzden gayet şaka yapiyor tamam yiyici bir adam zaten anladik onu boyle seviyesiz muhabbetlere gerek var mı