- 7 Ağustos 2016
- 1.682
- 1.051
-
- Konu Sahibi Kahvekokusu34
38-39 dereceye kadar korkulacak bir durum yok neden deliriyorsunuz. 38 derecede bile doktor şurup verin diyor. Çocuk hareket ettikçe isiniyordur.İyi akşamlar kizlar , size bi şey sorcam yoksa delicem benoglum yeni grip geçirdi 10 gun oldu halsizlik hafif var öksürük var biraz normal dedi dr ben genel de oğlumun ateşini ölçüm yaptığım zaman 36.3 anlından temassız ile ölçuyorum , ama gripten sonra şuan telefona baktığı zaman pc ye baktığı zaman ateşi 36.6 36.7 falan çıkıyor ateşi mi çıkıyor anlamıyorum bunlara bakmak vucud ısısını artirirmi yada ateşi mi çıkıyor ben delircem ya
Hayir durdukça ısınıyor sabit durdu mu telefona yada pc ye baktimi 36.7 falan oynadi mi koştuğu zaman 36.3 4 boyle38-39 dereceye kadar korkulacak bir durum yok neden deliriyorsunuz. 38 derecede bile doktor şurup verin diyor. Çocuk hareket ettikçe isiniyordur.
Bu dediğiniz değerler ateş bile değil sakin olun, tabi ekrana çok bakmasın ama ateşi falan yok çocuğunHayir durdukça ısınıyor sabit durdu mu telefona yada pc ye baktimi 36.7 falan oynadi mi koştuğu zaman 36.3 4 boyle
Korkulacak bir derece değil.36.4 zaten normal vucud ısısı hasta olmasa dahi. Siz virgullerle böyle oluyorsanız lütfen bu evhamlilik halı için kendinizi dizginleyin.hayati kendinize zorlastiriyorsunuz.Hayir durdukça ısınıyor sabit durdu mu telefona yada pc ye baktimi 36.7 falan oynadi mi koştuğu zaman 36.3 4 boyle
Çok zorlaştırıyorum suan kim olduğunuzu bile bilmiyorum size sarılıp ağlamak istiyorum çok dolmuşumKorkulacak bir derece değil.36.4 zaten normal vucud ısısı hasta olmasa dahi. Siz virgullerle böyle oluyorsanız lütfen bu evhamlilik halı için kendinizi dizginleyin.hayati kendinize zorlastiriyorsunuz.
Korkulacak bir derece değil.36.4 zaten normal vucud ısısı hasta olmasa dahi. Siz virgullerle böyle oluyorsanız lütfen bu evhamlilik halı için kendinizi dizginleyin.hayati kendinize zorlastiriyorsunuz.
Ateşten hepimiz korkuyoruz , havale durduk yere olmaz zaten çocukta hal kalmaz atesten.enfeksiyondan artık vucud bitmiş duruma gelince verdiği tepkidir. 38 derece ateşte bile doktorlar bu kadar tepki vermiyor, 39 olunca soğuk kompleks uygulayip serum ya da iğneye başvuruyorlar sakin olun.Ateşten çok korkuyorum ya normal hasta olmadığı zaman bile okula yollarken ateşini ölçuyorumyeğenim havale geçirdiğinden belli böyleyim
Lütfen sakin olun ağlamak istiyorsaniz tabi ki ağlayın ama size de yazık. Çocuğunuza da. Sürekli kontrol ederseniz bir süre sonra o da hastalık hastası olabilir. Bu dönemlerde çocuğa ne verirsek onu alıyorlar.Çok zorlaştırıyorum suan kim olduğunuzu bile bilmiyorum size sarılıp ağlamak istiyorum çok dolmuşum
Eşiniz saklasın bence.Okula giderken eve geldimi oyun oynarken hep ates olcuyorum bi yere giderken yanım da taşıyorum
Tesekur ederimAteşten hepimiz korkuyoruz , havale durduk yere olmaz zaten çocukta hal kalmaz atesten.enfeksiyondan artık vucud bitmiş duruma gelince verdiği tepkidir. 38 derece ateşte bile doktorlar bu kadar tepki vermiyor, 39 olunca soğuk kompleks uygulayip serum ya da iğneye başvuruyorlar sakin olun.
Not: kardeşi havale geçirmiş bir kadın.
Kendinizi kontrol etmezseniz çocuğun da psikolojisini bozacaksınız.Okula giderken eve geldimi oyun oynarken hep ates olcuyorum bi yere giderken yanım da taşıyorum
Artik oda bıktı bi şeyim yok anne diyo , bu grip de iyice psikoloji mi bozduLütfen sakin olun ağlamak istiyorsaniz tabi ki ağlayın ama size de yazık. Çocuğunuza da. Sürekli kontrol ederseniz bir süre sonra o da hastalık hastası olabilir. Bu dönemlerde çocuğa ne verirsek onu alıyorlar.
Tesekur ederimAllah razı olsun bazen bildiğim şeyleri bile duymak istiyorum
Benim ki bozuk garanti deKendinizi kontrol etmezseniz çocuğun da psikolojisini bozacaksınız.
Valla sana şöyle söyleyeyim çok zor durumda kalmadıkça çocuğuma hiç ilaç bile vermedim. Çocuğun mikrobu da tanıması lazım. Her öksürükte burun akıntısı da ilaca kosmuyorum ki doktor da bana bunu soyledi rahat bırakın çocukları hemen eliniz suruba gitmesin dedi. Ben ballı ıhlamur , adaçayı gibi şeylerle günü geçiriyorum ateş ve halsizlik durumu varsa doktora götürüyorum o gerek duyarsa kullan derse kullanıyorum. Hatta doktora gittiğimizde hocam ciğerler temizse çok ileri bir enfeksiyon yoksa ilaç kullanmak istemiyorum diyorum. Zaten aşıları tam ve zamanında yaptırdım.Artik oda bıktı bi şeyim yok anne diyo , bu grip de iyice psikoloji mi bozdu