Benim eşimde polis arkadaşlarının hemen hepsi oynuyor. Evlisi de var bekarı da ama dozunda olsa neyse izinli olduğunda ben işteyken sabah kahvaltı yapmadan başına oturuyorBu pubg evlilikleri bitiriyor diye haberler vardi. Yok artik abartmislar diyordum ama sanirim gercekmis. Ne kadar uzucu. Esimin calistigi karakolda da bu oyunu oynamayan 3-5 polis kalmis. Cok sukur esimin telefonda oynadigi tek oyun top firlatip blok patlatma oyunu. Onu da oynamaya pek vakit bulamiyor. 1 aydir ayni levelde kalmis adam. Ama oynayanlarin esleri bu durumdam cok sikayetci. Cocuklari da alistirmislar bi de. Kadinin biri 3 yasindaki cocugum adam oldurcem diye kriz geciriyo sakinlestiremiyoruz oyunu oynatmadan diyordu en son. Cok uzuluyorum ben boyle insanlarin eslerine ve cocuklarina
Çiftlerin kendi alanlarına ve kendilerine ait zamanlara ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden bazı akşamlar ben bir odada kitap okur, internette gezerken eşim salonda youtube izler ya da ps oynar. Tabi ki bu toplam zamanımızın %10'unu geçmiyor diyebilirim.
Eşiniz eğer tüm zamanını oyuna harcıyor ve bunun sizde yarattığı mutsuzluktan rahatsız olmuyorsa ve bu sorunlar yeni değilse, bence de iki gün üzülür üçüncü gün rahatlarsınız.
Kaç senedir bir oyun bitiyor başka oyuna geçiyor dozunda olsa ben de eşlik edeceğim ama ben hem iş hem ev hem çocuk eşşek gibi çalışırken o oyundan kalkmaya bin türlü laf işitiyorum ve haksız olan ben oluyorum. Artı oyunlarda da bayanlarla sohbet kurmaya çalışması cabası. Kaç kez yakaladımÇiftlerin kendi alanlarına ve kendilerine ait zamanlara ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden bazı akşamlar ben bir odada kitap okur, internette gezerken eşim salonda youtube izler ya da ps oynar. Tabi ki bu toplam zamanımızın %10'unu geçmiyor diyebilirim.
Eşiniz eğer tüm zamanını oyuna harcıyor ve bunun sizde yarattığı mutsuzluktan rahatsız olmuyorsa ve bu sorunlar yeni değilse, bence de iki gün üzülür üçüncü gün rahatlarsınız.
Onu da düşündüm ama onda öyle bir düşünce yok o yüzden bir fayda sağlayacağını sanmıyorumeğer isterseniz son bir defa bir psikologla görüşün hem aile terapisi hem de oyun bağımlılığı hakkında , yok olmuyorsa kendinizi yıpratmanıza gerek yok çocuğa da yansır sinirleriniz.