- 6 Mart 2017
- 804
- 1.047
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
genelde oyun online ekip olarak oynandığı için iletişim kuruluyor sesli ya da yazılı
arkadaş olarak ekliyorlar hele iyi oynayan bir kızsa tamam işte direk yürümecilik
onun da kız olduğunu genelde kullanıcı adından sesli kullanıyorsa sesinden chatte yazış şeklinden bile anlıyorlar
erkekler epey argo konuşuyor çünkü oyunda da
Maalesef aynen öyle...Eşlerinin sesine tahammül edemeyen, konuşmalarını cevapsız bırakan dır dır yapma diye susturan adamlar sanal da iki kadın sesine iki yazışmaya tav oluyor yani..
Bundan medet ummalari çok acizce ya..
Değişik..
Akıl fikir versin Allah .
Tadında bırakmayı bile bilsek keşke ..
Daha geçen gün eşime kahveden adam toplayıp seni dövdüreceğim dedim, aklıma bu geldi şu an. Telefonu kırmayı bile düşündüm ama sonra yeni telefon alacak, olan yine bizim bütçeye olacak. Birde işsiz şimdi. Sürekli telefonda. Kızım daha yürüyemiyor, bakar mısın çocuğa yemek yapayım falan diyorum, çocuk sürekli bir yerlere kafasını vurup ağlıyor. Beyefendi telefonu bırakıp çocuğa bakmıyor çünkü. Yemin ederim bezdim. Boşanırsanız buraya yazın lütfen, yargıtay kararlarından örnek alınıp sonuçlanan başka mahkemeler olabiliyor çünkü. 3. yılda bezdim, sizin gibi 5te noluruz belli olmaz.Ah keşkee iki abim olaydı da dövdüreydim diyorum ama maalesef yok başka çıkar yol bırakmıyor. Kimseye anlatamıyorum sağolun sayenizde biraz ferahladım
terbiyesize bak!!Telefonundan oyun hesaplarına girince geçmişi gösteriyor Bi kere de 101 de onun olduğu masaya Bi kaç kez baktığımda aynı kişilerin olduğunu gördüm benim masada olduğumu farketmeden sohbet ediyorlardı
Merhaba kk üyeleri ben de artık pes edenler kulübüne giriyorum 2 yaşında Bi oğlum var 5 yıldır evliyim. 5 yıl içinde dışarıdan insanların gıpta ile baktığı ama içeriden b*k gibi bir evliliğim var. Yaşadığım onca şeyi atlattım affettim ama şimdilerde affettiğim için kendimle savaş veriyorum.
Aylardır pubg mi ne halttır Bi oyuna dadandı yatıyor kalkıyor tuvalette bile oyun oynuyor ya da videolarını izliyor. Ne benimle birlikte plan yapıyor ne oğluyla ilgileniyor. Ha hiç mi ilgilenmiyor haftada bir kavga ediyoruz bir gün ilgileniyor sonra yine aynı yerden devam.
Oyun mu ben mi dedim artık en son. Yine oyunu seçti. Her sorunu geçtim bu cevap bile artık boşanma nedeni benim için. Mevzu kısa süreli birşey değil bu oyundan önce başka oyun bağımlılıkları ve telefon bağımlılığı evlendiğimden beri hiç bir değişiklik olmadı ilk zamanlar çok üzerinde durmadım ama altından başka pislikler çıkınca artık telefondan nefret etmeye başladım.
Dün çektim konuştum sanan benim oyunumdan dedi bana. Ben de bu şekilde seni görmek istemiyorum o zaman dedim.
Bugün dilekçe hazırlayıp yarın savcılığa vereceğimi söyledim boşanma gerçekleşen kadar da ailelerden kimse bilmeyecek dedim. Çünkü her kafadan bir ses çıkacak vazgeçirecekler beni Bi de yanında dedikodular bitmeyecek bu duruma düşmek istemiyorum
Tamam dedi ona da. İçimde hiç üzüntü yok çünkü çok fazla yıprandım. Boşanır biraz üzülürüm belki ama alışırım yani neye alışılmıyor ki hayatta
Bağımlısın diyorum ama kabul etmiyor ısrarla değilim diyor. Etrafında oyun yüzünden doğru düzgün kimse kalmadı sohbet ederken bile kafa oyundaAdam oyun için ailesini, eşini ve çocuğunu kaybetmeyi göze alıyor. Böylelerinin ABV. Bu adam akıllanmaz. İş boşanmaya gelince sizi ikna etmeye bıraktığını söyleyecek kesin ama anlayamıyorum.
Bu bir oyun ya oyun.... İnsanlar nasıl bunu bu kadar büyütebiliyor hayatlarının merkezi haline getiriyorlar anlayamıyorum. Allah yardımcınız olsun.