telefon konusunda yardım istiyorum

Samsung s6 edge plus kullanıyorum, çıkmadan bir ay öncesinden sipariş etmiştim, samsung hastasıyım ben de ve kesinlikle tavsiye ederim.. Bundan önce de samsungun birçok modelini kullandım, Galaxy Ace, s3, note 2, iki kez s5... Bunun yanında bir kez de yanılıp şaşırıp 2014ün aralık ayında iPhone 6 plus aldım 2 ay zor dayandım tekrar galaxy s5 aldım
Samsungun üstüne tanımıyorum, şu an beş tane telefon sözleşmem var utanmasam 6cıyı yapıp s7 edge de alacam ama olmuyor işte mecbur bi üst model çıkana kadar beklemem lazım, çünkü o zamana kadar bi iki sözleşme biter

ıphone 5s var 1300 oldu sanırım bütçene uygun oyüzden söylüyorum :) yıllardır samsung kullandım ama ıphone gerçekten iyi ve bir sıkıntı olduğunde yenisini gönderiyorlar sana..

ıphone tavsiye ederim

arkadaşımın ABD den aldığı bozuldu yurt dışında anında değiştirdiler ama türkiye den yurtdışından aldığı için değiştiremedi buradan alsa imiş değiştirirlermiş

bende ıphone 4 var

eskidiği bir dönemde almıştım yani son model falan değildi

2,5 yıl oldu

kışın tuvalete düştü ıslandı kapandı vs

sonra kurudu ve halen çalışıyor

hatta şarj aletinin girdiği yer paslandı gibi ama ona rağmen ne sesinde ne internetinde ne şarjında ne de fotoda sıkıntı yok

yardım eden herkese çok teşekkür ederim. LG G4 siparişi verdim hepsiburada dan. 1300 gibi bir fiyata. bugun elimde olur sanırım, inşallah memnun kalırım.

Bende lenovoların özelliklerine tasarımını beğeniyorum memnunmusunuz hala bir sorun çıktı mı bende almak istiyorum

Bende lenovoların özelliklerine tasarımını beğeniyorum memnunmusunuz hala bir sorun çıktı mı bende almak istiyorum
Hayır canım aksine çok çok memnunum,ben sürekli telefonlarıyla sorun yaşayan biriyim.Birçok markayı kullandım.Lenovo hepsini de geçer bence.Hiç düşünmeyin alın.Ben vibe shot 3gb ram 32 GB hafızalı modeli kamerası da harika.O kadar program yükledim hiç takılma yok.Tabi maşallah diyeyim bunda yüzüm.güldü bir tek

çok sağol canım çok sevindim memnun kalmana...maşallah diyeyim bende kullandığın modelden teknosada ve vatanda bulamadım lenovo k6 power yada note olanını düşünüyorum umarım senin kadar memnun kalırım canım.... Sağol bana bilgi verdiğin için kararsızdım. Güle güle kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…