- 13 Eylül 2023
- 495
- 268
kızlar benim gereksiz bi telefon karıştırma huyum var özel hayata saygı falan diyorum ama beynimin içinde bi düğme yanıyor ve o mesaj sesi duyunca telefona yapışmak istiyorum. Her zaman değil, böyle bazen bu saatte ne alaka kim mesaj attı diye çok merak edip eşimin telefonuna sürekli bakardım önceden ne yapmış nerelere gıtmıs kimlerle konuşmuş diye bir şey de bulamadım gerçi. Sonra bu isteğimin çocukken babamın telefonunda kadınlarla konuşmalarını yakaladığım için olduğunu fark ettim ve babamdan çıkaramadığım öfkemi eşimden çıkarmak için sürekli telefonuna bakmak istiyorum. Annem çok akıllı kadındı ama bakmazdı babamın telefonuna. Ben onun gibi olmayacağım gibi bir psikolojiye girdim sanırım ve bu yüzden sürekli eşimin telefonuna bakmak istiyorum bakmadığımda garip bi şekilde heyecanlanıyorum yüzüm kızarıyor ve ellerım titriyor içimden bi ses aptalsın sen aldatılıyorsun ruhun bile duymuyor dıyor. Esım lavaboya vs gittiğinde bı bakıyorum reklam mesajı gelmiş oluyor ama onu görene kadar ecel terleri döküyorum. Eşime güvenmediğimden değil yemin ederim değil çok garip bi his çünkü hiç bi şeyini yakalamadım ama bakmazsam yakalayamazmışım gibi bi kafaya girdim. Dün yemekteyiz oturuyoruz bı bıldıırım geldı ben tam kapıdan çıkarken göz ucuyla baktım sola kaydırdı bildirimi tabi ben durur muyum başladım kafamda kurmaya ne geldi neydi ne oldu diye eşimi hemen yatak odasına acil diye bir şeyimi almaya gönderdim sosyal medyasına gırdım hıc bı sey yok arkadası çekişe etiketlemiş yani bu sadece ama benım kafamda dönen seneryolarla 2 sezon dizi çekilir. ve ben buna bakmasam asla uyuyamazdım. Neden boyle yapıyorum bılmıyorum geçmişte sustuğum için bunun ıntıkamını mı kendımden de mi çıkarıyorum bılmıyorum. bunu nasıl aşacağımı da bılmıyorum ortaya bır sey yokken bıle bu triiplerim yüzünden zemın hazırlıyor gıbı hıssedıyorum. eşimi rahatsız etmeden sinsice yapıyorum bunları ama kendıme saygımı ytiiryorum böyle yaparak. bunu nasıl aşabilirim . Fikri olan ya da yardımcı olacak var mı. bu arada 2 senedir evliyiz ilk yılda yenmıstım ama hissi ama yeniden ortaya çıktı şimdi unutmusdur takılıyordur yakalamanın tam zamanı dıye bi düşünce alıp götürüyor beni