• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefon hatları mi karıştı

Kızımla sinemaya geldik annemlerin haberi vardı
Beni aramış annem başka adam çıkmış telefona
Annem de kız kesin telefonu kaybetti bu adam da buldu biz arayınca açtı diye düşünmüş
Annem diyor ki adama dedim ki telefonu nereden buldunuz adam ne bulması benim telefonun bu demiş
Resmen babamla bir olup adamı hırsız tutmuşlar ahahaha

Kızlar eşimi arıyorum başkası çıkıyor
Babamı arıyorum başkası çıkıyor
Kardesimi arıyorum başka kişi alo diyor
Sizde de böyle mi durum ?
Evet bendede oldu eşimi aradım Aylin diye biri açtı şok oldum sonra eşimle görüştüm onuda birsuru insan aramış hayır olsun neler oluyor

Tüm operatörler, sabit hatlar için Türk Telekom dahil, bir takım işlemler yaparak 18 mart için açılış mesajları atamışlar aramalara. Bu bir şekilde, hatlarda karışıklığa ya da numara çevrildikten sonra bağlanamayıp hat düştü uyarısı verilmesine sebep oluyor. Sizinkine benzer sıkıntılar yaşayanlar çok oldu bugün.

Bir defa bana da olmustu.kimi arasam baskasi cikiyordu. Aradigim numarayla acan kisinin soyledigi numara farkli oluyordu.. hatlarla ilgili bir problem sanirim

Bizim de ev telefon da olmustu 3 ay filan oluyor, ev numaramizi baska birisine verilmis nasil becerdiyseler.. Onuda kv le bizi aradiginda anlasildi.. Turk telekomu arayip anca bir hafta yapa bildiler...

Bugün aynı durumu iş yeri telefonuyla yaşadım hemde defalarca . Bir müşteriyi arıyorum tanımadığım insan çıkıyor beni arayanlarda başkası ile konuşmuş. Sabah 18 mart ile ilgili bi ses bandı vardı çalma sesi yerine ben ondan dolayı olduğunu tahmin ettim

18 mart icin bant kaydi yapalim derken ellerine yuzlerine bulastirmislar anlasilan :olamaz:

Kızlar eşimi arıyorum başkası çıkıyor
Babamı arıyorum başkası çıkıyor
Kardesimi arıyorum başka kişi alo diyor
Sizde de böyle mi durum ?

Öğlen bizimde öyle oldu.10.30 gibi halı yıkamacıyla konuştum.Tamam arkadaşı eve yolluyorum dedi.O kişi geldi.Fazladan bir koltuk daha yıkatmaya karar verdik.Ücreti ne olacak diye aradık .Yanlış kişi çıktı.Eşim denedi.Çalışan denedi ben denedim.Numara aynı ama yanlış kişi çıktı.Sonradan düzeldi.

Back
X