- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.423
- 748
- Konu Sahibi madamcocomo
-
Adam arkadaşınızdan ayrılmadı ama fake hesaba ayrıldım mı dedi ?
Hala sevgiliyse ve adamda ayrıldım deyip sizi yemliyorsa daha nasıl bir kanıta ihtiyacınız var ki ?
baska nasıl yapılır kı ..cıdden herkese yesıl ısık mı yakıyordu bu adam yoksa cıdden sevdı mı ? bunu nasıl ogrenebılırdıkneden ucuz oyunlara başvuruyorsunuz ki?
arkadaşınızla ne kadar süredir küsler?baska nasıl yapılır kı ..cıdden herkese yesıl ısık mı yakıyordu bu adam yoksa cıdden sevdı mı ? bunu nasıl ogrenebılırdık
Duysa bile yemedim diyecek. Çamura yatacak.bılemıyorum ..bence de orta da ama arkadasım ''bizi yemedi o bence ondan bu sekıl yazıyor'' dıyor
illa duyacak .ıllaa
3 gun oldu..arkadaşınızla ne kadar süredir küsler?
Duysa bile yemedim diyecek. Çamura yatacak.
Biz yapmıştık arkadaşımın sevgilisine o yüzden biliyorum. Ben anlamıştım zaten sizle oyun oynadım dedi.
Bu adamlar böyle yatakta bassanız bu kadını yanıma kim koymuş benim haberim yok derler.
Boyle ucuz numaralara basvurmayin. Siz oyle bir hesap olusturmasaydiniz herhangi bir muhabbette gecmeyecekti. Adami aldatmaha yalan soylemeye itiyorsunuz.Fake hesap icin muhtemelen tanimadiginiz birinin resmini aldiniz. Belki benim? Belki buradan birinin? Yaptiginiz hic hos degil.
Benim arkadaşın sevgilisi de beni tanımıyordu. Sesimi de bilmiyordu. Benle saatlerce sohbet etti. Sonra telefonu arkadaşıma verdim. Ben zaten biliyordum senin arattırdığını . Duyacağını bile bile konuştum deyip bir güzel üste çıktı. Arkadaşıma bi de özür dilettirdi güvensizlik yaptığı için.3 gun oldu..
işte tel de konusursa ,ben anladım kı sızın oldugunuzu dıyemıyecek kı ..çökecegız gırtlagına ..ama sesımızı degıstırmek lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?