- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.423
- 748
- Konu Sahibi madamcocomo
Merhaba ,yıllar oldu konu acmayalı:)
arkadasım sevgilisinden şüphelieniyor ,bunun uzerine fake facebook hesabı alıp bır guzel gercege yakın birşey yaptık.
ekledık .hiç tepki vermedı .daha once de erkek hesabı ıle ekledık onu kabul etmedı..kız olunca atladı bi nevi:)
biz actık muahbetı hep ,boş boş muhabbetler ..bu arada sevgilim var dedi ,su an küsüzz dedı.
sureklı gıdıp foto cekılen yerı ortak arkadas gıbı gosterdık.
daha snra 'gelınce benı ara bu numaram bırlıkte gıderız' dedı.
tel numarası var su an bızde..
muhabbet ılerledıkce ,ben senı nıye arayamıyorum dedi? bi kac sefer..
benım ılıskımde bıtmedı henuz ,veremem dıyıp yırttık bı şekilde
sadece konusacagız yatmayacagız yahulara geldı konu..
arada sevgılılere gelınce ,cok özluyorum cok merak edıyorum ama yazamam da dıyor.
falan fılan ıste.
sonra bı sekılde bız engelı yedik:))
su an tel numarası var ..
eger ılerısı gıtsek ılerı gıdecektı .. ararsan knusuruz fılan dedı .belkı de ınanmadı cıdden hesaba..
arkadasım arayamaz ben de arayamam tel de sesımız tanınır ..kımseye de duyurmak ıstemıyoruz .ee konuyu vakıf olan da sadece ıkımızız.. bırıne boyle boyle de de dıyemeyız .
sorum su kı ,ses degıstırme programı varmı ? konusurken sesımız degısık cıksa ..
arkadasım yakalasa da rahat etse :))
telefona mendıl koy fılan demeyın olmuyor:)
arkadasım sevgilisinden şüphelieniyor ,bunun uzerine fake facebook hesabı alıp bır guzel gercege yakın birşey yaptık.
ekledık .hiç tepki vermedı .daha once de erkek hesabı ıle ekledık onu kabul etmedı..kız olunca atladı bi nevi:)
biz actık muahbetı hep ,boş boş muhabbetler ..bu arada sevgilim var dedi ,su an küsüzz dedı.
sureklı gıdıp foto cekılen yerı ortak arkadas gıbı gosterdık.
daha snra 'gelınce benı ara bu numaram bırlıkte gıderız' dedı.
tel numarası var su an bızde..
muhabbet ılerledıkce ,ben senı nıye arayamıyorum dedi? bi kac sefer..
benım ılıskımde bıtmedı henuz ,veremem dıyıp yırttık bı şekilde
sadece konusacagız yatmayacagız yahulara geldı konu..
arada sevgılılere gelınce ,cok özluyorum cok merak edıyorum ama yazamam da dıyor.
falan fılan ıste.
sonra bı sekılde bız engelı yedik:))
su an tel numarası var ..
eger ılerısı gıtsek ılerı gıdecektı .. ararsan knusuruz fılan dedı .belkı de ınanmadı cıdden hesaba..
arkadasım arayamaz ben de arayamam tel de sesımız tanınır ..kımseye de duyurmak ıstemıyoruz .ee konuyu vakıf olan da sadece ıkımızız.. bırıne boyle boyle de de dıyemeyız .
sorum su kı ,ses degıstırme programı varmı ? konusurken sesımız degısık cıksa ..
arkadasım yakalasa da rahat etse :))
telefona mendıl koy fılan demeyın olmuyor:)