Telefon da konuşurken , 'ses değiştirme programı' var mı ?

madamcocomo

tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2008
12.352
1.423
748
Merhaba ,yıllar oldu konu acmayalı:)

arkadasım sevgilisinden şüphelieniyor ,bunun uzerine fake facebook hesabı alıp bır guzel gercege yakın birşey yaptık.
ekledık .hiç tepki vermedı .daha once de erkek hesabı ıle ekledık onu kabul etmedı..kız olunca atladı bi nevi:)
biz actık muahbetı hep ,boş boş muhabbetler ..bu arada sevgilim var dedi ,su an küsüzz dedı.
sureklı gıdıp foto cekılen yerı ortak arkadas gıbı gosterdık.
daha snra 'gelınce benı ara bu numaram bırlıkte gıderız' dedı.
tel numarası var su an bızde..
muhabbet ılerledıkce ,ben senı nıye arayamıyorum dedi? bi kac sefer..
benım ılıskımde bıtmedı henuz ,veremem dıyıp yırttık bı şekilde
sadece konusacagız yatmayacagız yahulara geldı konu..
arada sevgılılere gelınce ,cok özluyorum cok merak edıyorum ama yazamam da dıyor.
falan fılan ıste.
sonra bı sekılde bız engelı yedik:))
su an tel numarası var ..
eger ılerısı gıtsek ılerı gıdecektı .. ararsan knusuruz fılan dedı .belkı de ınanmadı cıdden hesaba..
arkadasım arayamaz ben de arayamam tel de sesımız tanınır ..kımseye de duyurmak ıstemıyoruz .ee konuyu vakıf olan da sadece ıkımızız.. bırıne boyle boyle de de dıyemeyız .
sorum su kı ,ses degıstırme programı varmı ? konusurken sesımız degısık cıksa ..
arkadasım yakalasa da rahat etse :))

telefona mendıl koy fılan demeyın olmuyor:)

Yakalanması mı kalmış. Bence yeterince açık herşey. Bu adamı yakalayınca ne olacak ki ? Bence arkadaşınız şutlasın

Google app storda bir aratın. Çıkarsa birşeyler deneyin. Ama çok gereksiz bir hareket bu yaptığınız baştan söyleyeyim.

bılemıyorum ..bence de orta da ama arkadasım ''bizi yemedi o bence ondan bu sekıl yazıyor'' dıyor
illa duyacak .ıllaa

bılemıyorum ..bence de orta da ama arkadasım ''bizi yemedi o bence ondan bu sekıl yazıyor'' dıyor
illa duyacak .ıllaa
Duysa bile yemedim diyecek. Çamura yatacak.

Biz yapmıştık arkadaşımın sevgilisine o yüzden biliyorum. Ben anlamıştım zaten sizle oyun oynadım dedi.

Bu adamlar böyle yatakta bassanız bu kadını yanıma kim koymuş benim haberim yok derler.

Boyle ucuz numaralara basvurmayin. Siz oyle bir hesap olusturmasaydiniz herhangi bir muhabbette gecmeyecekti. Adami aldatmaha yalan soylemeye itiyorsunuz.Fake hesap icin muhtemelen tanimadiginiz birinin resmini aldiniz. Belki benim? Belki buradan birinin? Yaptiginiz hic hos degil.

arkadaşınızla ne kadar süredir küsler?
3 gun oldu..

Duysa bile yemedim diyecek. Çamura yatacak.

Biz yapmıştık arkadaşımın sevgilisine o yüzden biliyorum. Ben anlamıştım zaten sizle oyun oynadım dedi.

Bu adamlar böyle yatakta bassanız bu kadını yanıma kim koymuş benim haberim yok derler.

işte tel de konusursa ,ben anladım kı sızın oldugunuzu dıyemıyecek kı ..çökecegız gırtlagına ..ama sesımızı degıstırmek lazım..

Boyle ucuz numaralara basvurmayin. Siz oyle bir hesap olusturmasaydiniz herhangi bir muhabbette gecmeyecekti. Adami aldatmaha yalan soylemeye itiyorsunuz.Fake hesap icin muhtemelen tanimadiginiz birinin resmini aldiniz. Belki benim? Belki buradan birinin? Yaptiginiz hic hos degil.

ama daha once her yazana yazıyor bu adam denmiş ,arkadasıma ..böyle bırsey yapmak ıstedı o da.. foto iş aslında cok foto koymadık ama begenıler fazla gercege yakın bırsey oldu.

yok sanırım öyle program ama dha ne öğreneceksiniz ki adam başka kişilerle de muhabbet ediyor işte

3 gun oldu..

işte tel de konusursa ,ben anladım kı sızın oldugunuzu dıyemıyecek kı ..çökecegız gırtlagına ..ama sesımızı degıstırmek lazım..
Benim arkadaşın sevgilisi de beni tanımıyordu. Sesimi de bilmiyordu. Benle saatlerce sohbet etti. Sonra telefonu arkadaşıma verdim. Ben zaten biliyordum senin arattırdığını . Duyacağını bile bile konuştum deyip bir güzel üste çıktı. Arkadaşıma bi de özür dilettirdi güvensizlik yaptığı için.

var play store yaz çıkıyor
ama gerek yok.
Adam daha görmeden konuşmadan zaten fake hesaba yürümüş.

Back
X